Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83886 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Tatallor

Concluzia e simpla si n-ar trebui sa existe nicio dilema, exceptand disponibilitatea de a plati in plus 3-4000 de euro pentru allgrip. Eu daca as da timpul inapoi nici n-as mai sta pe ganduri.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline Durby

Salut, am citit tot topicul de 22 de pagini, "probleme motor 1.4 boosterjet.
Nu am reusit sa imi dau seama daca probleme acelea legate de pompa de inalte, tacheti, cuzineti samd, mai exista si la modele 2020.
Sunt aproape decis sa merg pe o vitara si incerc sa ma lamuresc in cateva privinte.
Inca ceva, pentru cine a avut multe masini pe mana, vin de pe o mazda 6 2007 care avea 2.0  121 cai cu cuplu maxim 310 nm (cred). Cam ce diferenta va fi cand trec pe o vitara, referindu-ma la putere/depasiri/ placere :). inca nu am reusit sa fac un test drive.
Sper sa fiu in topicul corect.
Merci mult
  • Vitara

Offline Leutz

N-avea cum sa aiba Mazda ta cuplu de 310 Nm la motor aspirat de 2 litri. Doar daca motorul e turbo, dar nu e.

Strict d.p.v.d. al raspunsului motorului, in Vitara o sa te simti mult mai bine decat in Mazda. Daca ai pus in balanta si celelalte aspecte si doar motorizarea e cu semn de intrebare, ia-o linistit. O sa simti ca treci de la cal de povara la armasar  :D.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Durby

Cu siguranta ai dreptate, inseamna ca imi amintesc gresit cuplu, dar sigur are 89kw ca inca am talonul :)
In balanta am pus aproape tot, mai am de lamurit cu acele probleme de pe motoarele 1.4 semnalate in topcul https://suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=9555.0
si partea financiara, cateva calcule inca trebuiesc facute; apropo, in afara de marea lor oferta cu vopseaua graits, de obicei exista alte portite de negoiciere? nu am experienta cu dealeri auto si nu stiu la ce sa ma astept.
Sper totusi sa reusesc sa fac si un test drive, sa vad cum e ca si confort/banchete. Mazda avea niste banchete extrem de confortabile, pe cat de veche pe atat de buna.

Merci.
  • Vitara

Offline badmania98

Asta mă pregăteam să-ți scriu: mergi la o testare.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline dthem

Deocamdata cei cu model 2020 n-au facut cine stie cati km ca sa iti povesteasca daca mai exista sau nu problema. Daca a trecut cineva de 20k cred ca poate sa iti zica, la mine cam atunci a aparut problema.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

The following users thanked this post: Durby

Offline badmania98

În cazul ăsta cred că prin 2025 îți pot spune. :-j
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

The following users thanked this post: Durby

Offline dthem

Si bonus, dupa schimbare tachet si pompa, acum la 40k face din nou, mai scriu daca se intampla ceva, personal ma astept sa explodeze pana la 100k.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline Vecchio

Chiar dacă cei de la Promotor sunt de această părere, eu unul nu aș renunța în nici un caz la benzinară 4x4! - și am condus de toate (inclusiv tanc)
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline enicky

Chiar eram curios sa vad ce "probleme" are o masina 4x4 ! E mai grea, consuma (100ml) mai mult, e mai complexa...  :-)) :-)) =))  Promotor mai are si puncte slabe !
Alte motive chiar n-a gasit saracul(autorul articolulului)!
    Revenind la subiect, @Durby cred ca ar trebui sa incepi cu ...inceputul : adica inainte de a cauta nod in papura/defecte unei masini noi, care din fericire,  sunt rare, chiar izolate putem spune, trebuie sa faci un drive-test !!
   Cat despre diferente, acestea se vor gasi intotdeauna, chiar si la masini de aceeasi marca !
 Oricum, acum noi gasesti doar variante Hybrid. Prin Iulie se mai gaseau si simple(la preturi foarte bune!), dar acum nu cred....
  Bafta ! :)

P.S. Nu stiu daca toamna este sezon bun ptr. vanzatori sau ptr. cumparatori de auto, dar ca un prim pas de negociere, trimite un mail cu cerere de oferta la dealeri Suzuki care iti sunt mai apropiati ca locatie, apoi poti sorta.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, Durby