Autor Subiect: Mici probleme (si solutii) new Vitara  (Citit de 233343 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline kellogs

Re: Mici probleme (si solutii) new Vitara
« Răspuns #720 : 19.Aug.2020, 07:13:49 p.m. »
curatat rugina, aplicat o mana neutralizator de rugina, apoi ce mai vrei. Stai o saptamana in care uzi zona respectiva zilnic. Daca nu mai apare rugina poti pune o folie / vopsea siliconica / altceva.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline uac

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Cernavodă
« Răspuns #721 : 24.Sep.2020, 03:37:54 p.m. »
salut. sunt interesat de noul vitara... imi puteti spune de ce probleme v-ati lovit? multumesc
  • Vitara

Offline dthem

« Răspuns #722 : 24.Sep.2020, 04:03:25 p.m. »
Cele 73 de pagini anterioare nu au ajutat?
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline VictorN

« Răspuns #723 : 24.Sep.2020, 04:10:11 p.m. »
E plin forumul de probleme cu care ne-am întâlnit. Ia-l la răsfoit bine înainte sa iei o decizie. E destul feedback aici.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Offline uac

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Cernavodă
« Răspuns #724 : 24.Sep.2020, 05:34:30 p.m. »
Cele 73 de pagini anterioare nu au ajutat?
e mult offtopic... voiam sa stiu care sunt punctele slabe intr-un singur post ca e prea multa dezorinde in forumul asta...
  • Vitara

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #725 : 24.Sep.2020, 05:43:10 p.m. »
Iti mai dau eu 100 pagini de dezamăgiri.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: uac

Offline shpeedy

« Răspuns #726 : 24.Sep.2020, 05:56:55 p.m. »
Pai off-topic-ul si dezordinea sunt create si de cei proaspat sositi care vor cate o sinteza d'asta mura-n gura...

No problem, dupa mai bine de 10 ani de forum si vreo 3 Suzuki la activ, o sa incerc o sinteza:
- tabla subtire - si cu bune, si cu rele: zici 'slava Domnului!' cand scapi de accident doar cu cateva zgarieturi si incepi sa injuri cand vezi cate elemente ai de inlocuit ca s-o repari. Asta ajuta si la consum.
- insonorizare deficitara - atunci intelegi cam de unde vine pretul ala bun la care ai luat masina, in loc sa iei ceva mai scump.
- greierasi la interior si zgarieturi usor de facut pe materiale - vor aparea mai devreme sau mai tarziu.
- vopsea care se zgarie usor - daca iti pasa de acest aspect.
- amortizoarele pe spate mai curg si exista sanse reale sa nu faca obiectul garantiei inlocuirea lor.
- la 1.4T pompa de presiune inalta ("de inalte") a mai si cedat - din ce am vazut, s-au cam inlocuit pe garantie.
- HU-ul nu este cea mai fericita solutie din perspectiva integrarii cu smarfoane - pe AndroidAuto e cam hit-or-miss (pe Carplay nu prea sunt probleme).
- la manuale, unii se plangeau ca ambreiajul ar fi sub-dimensionat - posibil sa fie mai degraba problema de utilizare, nu de piesa/conceptie.
- daca vii de pe masina germana obisnuit cu o multitudine de reglaje din calculatorul de comfort, pe Suzuki nu prea exista aceasta posibilitate - unele optiuni sunt posibile doar cu adaugare diferite module chinezesti.
- fiecare Suzuki mai nou, din perspectiva mea, a fost un pas inapoi in ceea ce priveste executia/materialele folosite (nu ma refer la tehnologia inglobata).

Cu placere...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: uac

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #727 : 24.Sep.2020, 06:00:57 p.m. »
Sincer si eu sunt dezamagit de calitatea masinilor Suzuki fabricate dupa 2015.
Dar la ora actuala doar pretul face diferenta in alegerea unei marci de masina. Toate sunt turbo(benzina) si toate sunt varza la motoare de tabla si insonorizare nu am cuvinte de lauda(glumesc)
Cind mergi cu Vitara pe la 120 km/h cu geamurile inchise zici ca este in decapotabila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline toma

« Răspuns #728 : 24.Sep.2020, 06:10:49 p.m. »
Totusi pentru clientii mai putin pretentiosi Vitara asta noua e o masina ale carei calitati surclaseaza defectele.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy

Offline Bobi

« Răspuns #729 : 24.Sep.2020, 08:08:29 p.m. »
salut. sunt interesat de noul vitara... imi puteti spune de ce probleme v-ati lovit? multumesc
Salut.
Banuiesc ca te intereseaza noul Vitara hibrid, ca daca da, atunci 80% din problemele colegilor cu Vitara generatie veche (motor K14C) nu se regasesc la noul model hibrid.
Pana si insonorizarea este mai buna.
Ca idee, am modelul de cand a aparut si nu am avut nici cea mai mica problema.

The following users thanked this post: badmania98