Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137769 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Dezamagiri Suzuki New Vitara
« : 13.Mai.2015, 07:54:11 a.m. »
In acest topic nou, posesorii noului Vitara sunt invitati sa-si exprime instatisfactiile legate de masina din dotare.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline aleksanders

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #1 : 13.Mai.2015, 10:15:23 p.m. »
Cred ca ma pot declara dezamagit de pozitia soferului in raport cu sezutul scaunului, pentru persoanele mai inalte(1.90 cazul meu) cred ca sezutul scaunului ar fi trebuit ceva mai mare ca sa ofere un sprijin total al picioarelor, se formeaza un spatiu de 5 cm intre scaun si zona genunchiului(dedesupt) asa ca eu ajung sa stau practic ca punct de sprijin in pedalier - lucru putin deranjant in oras, dar obositor la drumuri ceva mai lungi......
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 14.Mai.2015, 08:03:27 a.m. »
Probabil ca esti obisnuit cu pozitia de sofat usor mai pe spate caracteristica masinilor joase si aerodinamice.
Eu (1,87) doar m-am urcat pe scaunul soferului la New Vitara si senzatia a fost destul de placuta. Mi s-a parut ceva mai confortabil ca la SX4. Dar, vorba ta, pana nu conduci niste sute de km, nu poti sa emiti pareri pertinente.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline fireburn

« Răspuns #3 : 14.Mai.2015, 09:29:16 a.m. »
Mai ridica scaunul.
Am impresia ca sezutul se ridica sub un anumit unghi (nu drept).
Incearca asa, daca te impaci cu inaltimea pana la plafon.

Offline mtm

« Răspuns #4 : 14.Mai.2015, 10:11:57 a.m. »
eu am 1.97 si sincer nu am simtit vreo problema de ergonomie, e adevarat inca nu am apucat sa fac o distanta mai mare dar asa la prima vedere si primele ture prin oras mi se pare f ok, chiar apropiat de golful mk5 pe care il inlocuieste. Pe de alta parte fordul este net superior la spatiu dar vorbim de o masina cu aproape 1m mai lunga.

poate singurul inconvenient este ca as prefera scaunul sa poata cobora si mai jos :D
  • Mazda 6 2.3 GG 2003 si Suzuki Swift 1.3 2007
Have fun under the Moonlight !

The following users thanked this post: cmesaros

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Disponibilitatea creeaza oportunitatea!
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 14.Iun.2015, 02:02:04 p.m. »
Salut,
Nu stiu daca e chiar o dezamagire, as zice mai degraba ca ma asteptam ca suspensia sa fie mai putin tare. Deci moderatorii sa decida daca trebuie mutat la alta categorie... :)
Am facut test drive pe varianta benzina si , cu surprindere, am simtit imediat ( pe linie de tramvai) ca  suspensia e mai tare decat cea de la Opelul meu. Iar la Opelul meu e tare deja, zic eu, pentru ca am mers o vreme cu un megane si acolo era ok pentru mine.
Intrucat nu stiu nici cum sta concurenta Vitara la acest capitol, va rog pe cei care aveti sau ati testat sa va exprimati opinia privind suspensia Vitara si respectiv comparatie cu SX4 si alte modele in clasa si nu numai. Sunt curios cum sta, spre exemplu,  la acest capitol si vs S-cross, Qashqai, Tiguan.  Stiu ca e diferenta de clasa. :)
Am intrebat la cei doi dealeri testati si mi-au spus ca nu au ce sa-i faca suspensiei. Take it or leave it!
  • Vitara Spirit Allgrip VVT/MT Orange/Black

Offline Silfax

« Răspuns #6 : 14.Iun.2015, 04:13:29 p.m. »
Suspensia este așa pt. a-i conferi un plus de stabilitate în viraje. La S Cross și SX4 este mai puțin rigidă și din câte îmi aduc aminte și față de Qashqai este la fel.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Laurentiu

« Răspuns #7 : 14.Iun.2015, 06:44:58 p.m. »
ma asteptam ca suspensia sa fie mai putin tare.
Presiunea in pneuri e cea prescrisa de constructor?
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

« Răspuns #8 : 14.Iun.2015, 09:57:52 p.m. »
Si SX4 e destul de rigida, dar si destul de stabila in viraje...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Disponibilitatea creeaza oportunitatea!
    • Bucuresti
« Răspuns #9 : 15.Iun.2015, 12:37:55 a.m. »
@ Laurentiu-- din pacate nu am intrebat la dealer si acest lucru. Atitudinea d-rei de la vanzari nu a prea ajutat...
  • Vitara Spirit Allgrip VVT/MT Orange/Black