Autor Subiect: TU CE AI MAI FACUT IN IZOLARE ?  (Citit de 7085 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: TU CE AI MAI FACUT IN IZOLARE ?
« Răspuns #80 : 29.Apr.2020, 10:40:19 a.m. »
Au am IRobot.
Mare atentie când cumparati asa ceva, sa va uitati la consumabile - daca le puteti procura usor si cât costa.
Mie mi s-a stricat peria aia mica în 3 palete, a prins tot felul de fire de par si scame pe axul angrenajului.
Fiind integral din plastic toata "cutia de viteze" s-au rupt niste pinioane si aia a fost, nu s-a mai învârtit.
Aparatul a functionat în continuare fara probleme, dar fara peria laterala nu mai trage mizeria ca sa o aspire, deci randamentul scade.
Am gasit piesa respectiva pe aliexpress la vreo 20 de dolari si am luat doua, just in case.

Asa arata piesa în cauza si la majoritatea altor aparate sunt derivate pe aceeasi tema.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky

Offline shpeedy

« Răspuns #81 : 29.Apr.2020, 10:42:13 a.m. »
https://suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=9304.0

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline fireburn

« Răspuns #82 : 29.Apr.2020, 10:46:19 a.m. »
Arata bine si painea ta, si focaccia lui Adrian.
Ma bate gandul sa trantesc si eu o focaccia d-asta.

Adi, italienii mananca simplu blaturile astea (inclusiv pizza).
Imi zicea unul "vero", ca doar la noi sunt "cu de toate".

Offline enicky

« Răspuns #83 : 29.Apr.2020, 11:47:19 a.m. »
   Va multumesc !
Despre pret ce puteti spune, in contextul in care la electrocasnice a cam crescut bine ?
(de ex.aparatul de tuns l-am luat la 95lei si acum e 126lei)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #84 : 29.Apr.2020, 12:02:40 p.m. »
Eu l-am luat in urma cu doi ani de la Domo cu 1,399 Lei (asta fiind pretul redus cu cateva sute de lei la momentul respectiv).

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

« Răspuns #85 : 29.Apr.2020, 01:17:18 p.m. »
Azi am văzut o reclamă la un robot aspirator parcă Xiaomi la sub 1200 lei, dar nu mai știu unde.
Eu folosesc aspirator clasic de 2 ori pe săptămână, fac și mișcare și ajung peste tot, am și covoare, mochete. Timp găsesc, dacă vreau. Mai ales acum.
In rest, am băgat în weekend la grădină o mică coasă, ceva săpat și udat cu apă de ploaie și... multă muncă la telebirou

Offline fireburn

« Răspuns #86 : 29.Apr.2020, 01:53:14 p.m. »

Am vazut aspiratorul acesta, sotia este incantata, cine il poseda(similare) ce impresie are ?
Multumesc!

Il am eu de vreo 3 luni, tot pe acolo ca pret.
Face treaba buna. Eu l-am luat special pentru parul de pisica, dar aspira binisor si in rest.
Se baga pe sub dulapurile din bucatarie, pe unde mi-e lene sa dau cu aspiratorul mare. Se urca si pe covoare de o anumita grosime 1-2 cm, nu foarte flocoase.
Reversul medaliei este ca trebuie sa ridici incaltari si alte obstacole, daca vrei sa faca si pe sub ele curat.

Sper sa-ti fie de ajutor informatia.

Offline AT

« Răspuns #87 : 29.Apr.2020, 11:14:42 p.m. »
   Va multumesc !
Despre pret ce puteti spune, in contextul in care la electrocasnice a cam crescut bine ?
(de ex.aparatul de tuns l-am luat la 95lei si acum e 126lei)

Pretul electronicelor si electrocasnicelor poate creste in actualul context in care la anumite produse stocul din Romania la pret redus s-a epuizat iar ce urmeaza sa vina din import in general producatorii au crescut pretul din cauza dificultatilor create de criza generata de pandemie (inchiderea fabricilor, lipsa unor componente sau materii produse in China, cresterea  costurilor pe toate verticalele). In acest context al cresterii pretului va fi incetinit si mecanismul  cererii si ofertei iar pentru anumite produse poate duce suplimentar si la lipsa din stoc a unor produse care pana acum existau constant in stoc. Vedeti produse care acum nu se mai gasesc de genul camere web sau masini de tuns a caror productie se baza majoritar pe China.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline jante.otel

« Răspuns #88 : 08.Mai.2020, 06:54:06 a.m. »
Cu dedicatie pt @Vecchio - mi-am facut maiaua mea din August anul trecut. De-atunci ~80% din painea de-o mananc e facuta de mine: paine cu maia.
Am incercat pana acum o gramada de combinatii de faini si umpluturi: seminte/fructe/arome/culori
Problema acum e ca nu pot sa mai ajung la vreun Carrefour pt "specialitati", iar Lidl, Penny sau Profi din oras au doar faina bazic.
Oricum, aproape ca... m-am desavarsit in zilele astea de carantina la capitolul brutarie  :D Le-am zis in casa sa ma strige "Paul (Hollywood)"
Painea cu merisoare, sau afine e excelenta la micul dejun, iar aia cu chimen, sau "iarba de Provence" merge cu sarmale, friptura si vin sec.
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

The following users thanked this post: gabineg, Utilizator_Anonim, enicky, toma

Offline fireburn

« Răspuns #89 : 08.Mai.2020, 07:48:40 a.m. »
 :good:

Am bagat si eu una si am gresit-o integrala 100%. Cam aiurea.