Autor Subiect: garantie suzuki baleno  (Citit de 1780 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline MihaelaCta

garantie suzuki baleno
« : 16.Mar.2020, 04:32:14 p.m. »
Buna ziua. Am un suzuki Baleno de 1 an si jum cu 11500 km la bord. In ultimul timp am sesizat ca atunci cand schimb vitezele , se aude cum masina trepideaza ca si cum bagi in viteza gresita. Am fost cu ea la service-ul Suzuki din Constanta si mi-au spus ca este ambreiajul de vina. Mi-au desfacut o, au trimis poza la fabrica pentru acceptul de a o face pe garantie. Din pacate fabrica au refuzat pe motiv ca nu este defect din fabrica ci este supraincalzit ambreiajul. Mentionez ca am condus un hyundai I30 timp de 11 ani si are inca ambreiajul original. Nu pricep cum dupa un an si jumatate trebuie sa scot peste 3000 lei din buzunar pentru a-mi face masina. Va rog ajutati-ma cu un sfat, unde as putea sa ma adresez pentru a-mi repara masina pe garantie. Am trimis mail la Suzuki Romania si stept raspuns.
  • Suzuki Baleno

Offline kellogs

Re: garantie suzuki baleno
« Răspuns #1 : 16.Mar.2020, 07:33:12 p.m. »
Suzuki Romania ? mda.... Nu cumva ai drum pe la Debretin, la Ungaria ?
Altfel iti trebuie nervi tari.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline ntire2000

« Răspuns #2 : 16.Mar.2020, 09:42:54 p.m. »
A mai patit-o un coleg din Cluj.
Exact la Debrecen a ajuns cu ea - unde i-au schimbat în afara de ambreiaj si suportul în care este acesta montat, deoarece era defect de fabricatie.

Uite aici topicul https://suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=9146.0
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline MihaelaCta

« Răspuns #3 : 18.Mar.2020, 08:58:20 p.m. »
Din pacate nu am cum sa ajung cu ea in Ungaria. "Frumos"este ca am solicitat directorului acelui service (Expocar Service) sa-mi arate maill-ul trimis la fabrica si raspunsul lor, dar acesta a refuzat categoric pe motiv de  confidentialitate-politica firmei. Ok, am spus:" dati-mi o factura prin care sa faceti dovada ca ambreiajul costa 900 de euro, ca nu il fabricati dvs, ci il cumparati". Normal ca m-a refuzat. Nu inteleg cum poti fi jegmanit efectiv si sa nu poti face nimic, decat sa accepti si sa scoti banii din buzunar.
  • Suzuki Baleno

Offline ntire2000

« Răspuns #4 : 18.Mar.2020, 10:15:29 p.m. »
Din pacate singura ta sansa este ANPC.
Dar acum ai prins un moment foarte "favorabil".
Imi pare rau pentru tine, mai ales ca esti cam singura colega de pe un forum de masculi.

PS: nesimtitul ala ar putea foarte bine sa-ti desfaca masina, ca faca o constatare asa cum i-au facut colegului din Cluj cei din Debrecen si sa-ti schimbe piesele pe garantie.
Mai ales ca pun pariu ca n-ai fi a doua persoana cu aceeasi problema - pare un defect de fabricatie a unui întreg lot de masini.
Dar asa cum ziceam, de la un nesimtit nu te poti astepta la servicii decente orientate catre satisfactia clientului.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline dthem

« Răspuns #5 : 18.Mar.2020, 10:47:11 p.m. »
Evitați cu orice preț reprezentanta de la Constanța.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline ntire2000

« Răspuns #6 : 18.Mar.2020, 10:57:15 p.m. »
Ca o paranteza la postarea mea de mai sus, tu esti sigura ca au desfacut-o si s-au uitat la ea?
Sau ti-au spus "las-o aici ca te sunam noi"?
Eu mizez pe faptul ca fiind femeie te-au trimis la plimbare fara ca macar sa se uite la ea.
Iar pozele si mailul la fabrica sunt povesti.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline MihaelaCta

« Răspuns #7 : 11.Iun.2020, 10:33:05 p.m. »
Buna. In primul rand va multumesc pt sfaturi.Revin la postarea mea cu ambreiajul.Intr-un final,cei de la service mi-au reparat  ambreiajul pe garantie :good:. Am facut reclamatie la OPC si RAR si surpriza, cand i-am sunat sa-mi faca devizul si sa platesc factura de reparatii(ulterior aveam de gand sa-i dau in judecata), mi-au spus ca nu trebuie sa platesc nimic. Din pure motive de bunatate...imi fac masina pe garantie. :). Dupa multe discutii cu directorul de acolo care refuza sa-mi dea orice detaliu privind reparatia masini. Da, sunt femeie, dar sunt mai bataioasa decat un barbat , cand vine vorba de dreptate si corectitudine si reusesc sa-mi fac singura dreptate.
Ps. Inca ma gandesc sa vand masina ;)
  • Suzuki Baleno

The following users thanked this post: ntire2000

Offline gabi males

« Răspuns #8 : 11.Iun.2020, 11:56:09 p.m. »

Ps. Inca ma gandesc sa vand masina ;)
[/quote]
Ma bucur că ai rezolvat problema. În ceea ce privește vânzarea mașinii...as spune să nu iei decizii la nervi. Eu, în 2 ani, nu am avut probleme cu ea, nu am ce să îi reproșez.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline enicky

« Răspuns #9 : 03.Iun.2021, 10:14:16 a.m. »
... Am cumparat deja un set de placute TEXTAR  2428303 apoi am mai cumparat vaselina cu cupru. Mai am de cumparat vaselina cu silicon. Speram sa ma tina pana in august cand trebuie sa fac revizia dar este posibil sa renunt la ei si sa fac singur schimbul . Am achizitionat cam tot ce trebuie. Ma mai gandesc...
    S-ar putea sa pierzi garantia inclusiv pe partea electrica, presupun ca ai tot 3+7.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip