0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Si eu am programat o ruda apropiata intr-unul din centrele de vaccinare ale Armatei, aparute pe platforma dupa scandalul mediatic cu esentialii din institutiile de forta si rudele lor. Erau vreo 2000 de persoane pe lista. Dupa informatiile recente din vaccin.live si aplicatia postata de @shpeedy , ar fi asteptat jumatate de an. Am schimbat locul la o policlinica privata, unde ritmul este intre 250-300 persoane/zi.Update: PM a declarat azi la Cluj ca se vor infiinta centre de vaccinare "drive thru" si ca numarul zilnic de doze va creste la 120000, inclusiv prin transformarea unor fluxuri AZ in Pfizer. Se pare ca "wise guys" au fost deranjati de transparenta celor doua aplicatii/site-uri la care s-a facut referire mai sus si au blocat preluarea/actualizarea datelor cu dozele de vaccin efectuate, incepand cu 12.04.
Nu inteleg de ce sa nu mai fie transparenta. Era ceva util. Of!In fine, datele istorice pot fi inca folosite ca un indicativ al rapiditatii vaccinarii/ centru. Deci nu e asa de rau. Oamenii inca pot gasi util site-ul. Super initiativa oricum .
Despre vaccinarea anti Coronavirus ... in Iasi... mi se explica foarte frumos ca centrul la care sunt inscris eu (X) are doar un scaun pt vaccinare iar centrul Y are patru scaune de vaccinare, centrul X au vaccinat pana acum 20 persoane pe zi, iar centrul Y (probabil) 240 de persoane pe zi (cica ar fi norma de 60 persoane /zi per fiecare scaun de vaccinare). Sincer ma simt pur si simplu dezgustat de campania de vaccinare.