0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
@enicky OMS a pierdut enorm din credibilitate in aceste ultime luni. Si, cred eu, pe buna dreptate.
Picăturile și particulele de salivă infectate cu coronavirus care sunt aruncate în aer atunci când oamenii vorbesc ar putea rezista în aer mai mult de 8 minute, fapt ce ar explica capacitatea mare de contagiozitate a noului coronavirus, sunt de părere cercetătorii medicali.
În două zile este 15 mai.Chiar dacă e tentant, vă sfătuiesc să rămâneți în continuare foarte precauți. Vă spun asta pentru că am ajuns să simt pe pielea mea cât de parşiv e virusul ăsta.Experiența mea cu #covid19 o puteți găsi în infograficul alăturat.Mulțumesc personalului medical care m-a tratat şi care a dat dovadă de foarte multă empatie pe perioada spitalizării.Aveți grijă de voi şi de cei dragi!Acuma se pune intrebarea (oarecum legitima): daca pentru un pacient (vindecat, ce-i drept), s-au folosit 10 teste, oare cati oameni au fost cu adevarat testati in RO?! Asta in conditiile in care oricum nu stam chiar ok nici la testare...Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk