0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Adevarul despre batrâna care vrea sa moara în patul ei.Cred ca e lipsa de umanitate sa deschizi dosar penal unei astfel de persoane.Dar nu ma mai mira absolut nimic de la acesti imbecili care ne conduc cu rândul de 30 de ani încoace.
Purtarea mastii este obligatorie din data de 15 Mai. Acum imi pun si eu intrebarea, fireasca as zice : de ce e obligatoriu din 15 ? Pentru ca teoretic, am fi mai multi in magazin/autobuz/tramvai? Inseamna ca niciunul dintre factorii decizionali n-au mai fost(cel putin!) intr-un supermarket in ultimile doua saptamani ! Adica pana acum masca n-a fost cel mai eficient mijloc de protectie? Asta apropo de decizii contradictorii...
La modul particular: si daca totusi babuta noastra infecteaza pe altii in comunitate si mor alti oameni din aceasta cauza. Poate babuta fiind fara rude apropiate este ajutata in mod obisnuit de vecini.
În disperare de cauză, Primăria Măgura Ilvei a izolat întreaga zonă unde stă femeia, în total 5 familii.
Aceasta obligativitate doar va crea o falsa senzatie de siguranta, pentru majoritatea va fi doar ceva ce trebuie bifat: ca doar n-o sa-ti dea amenda ca nu e corect pusa, nu?
Daca în cei 30 de ani de "democratie" se dadeau amenzi mici si dese, acuma nu mai era cazul sa dezbatem asta, nu?Poate aveam si noi un popor un pic mai civilizat si mai responsabil, si o tara ca afara.La chinezi n-am vazut în pozele si filmarile din media pe vreunul care sa poarte masca pe post de gusa.E drept ca ei au o democratie mai originala ca a noastra.