Parchetul Judecătoriei Urziceni a deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor pe numele lui Viorel Cataramă. Acum imi pun si eu o intrebare, asa ca omul simplu, care a citit si respectat(ca prostu') ca un bun cetatean ordonantele militare, port masca, ma si dezinfectez toate obiectele, deci ma intreb si eu, omuletii aia care s-au dus la aeroport, care s-au dus la gara si au luat trinu' spre Austria, ce p...le si c...sii masi au completat in declaratie, punctul 1 ???!!! Si lui Catarama ii faci dosar penal ?!!!
Intreb si eu....
Adica unde traim, ce am ajuns si cum am ajuns...Pentru unii e laie si pentru unii balaie?Astia n-au mai luat 2000lei amenda?!
Catarama NU e prost, stie exact ce vrea sa dovedeasca, ori daca ii iese, e nasol...
Pui economia in stand by, in conditiile in care sunt oameni, concetateni de-ai nostril care traiesc dupa o zi pe alta, de la o luna la alta, care nu stiu ce-i ala concediu in romanica, nu in Grecia si Anglia si astia nu sunt putini.
Aud ca domnu' Vela zice pe facebuc, ca daca stranuta unu langa tine in metrou si n-are masca, in secunda 2 suni la osutadoispe si reclami ! Bre, i-auzi brau-n-batatura!!!
I-auzi ce-o sa fie la noi pe tarla !
Chiar asa, n-am mai fost de la Craciun la parinti, ca de Paste n-a fost voie, acu' pot sa ma duc la ei la cimitir?
Sau contra unei taxe
modice de 2000 de lei, pot sa ma duc oriunde?
Sau completez declaratia cu bifa la punctul 1?!
Intreb si eu pentru un prieten...
O femeie de 83 de ani din Bistrița, testată pozitiv cu coronavirus, refuză internarea / Șefa DSP: Nu putem să o obligăm, s-a apelat la Poliţie "..
. deşi femeia nu prezintă simptome de Covid-19, este nevoie ca aceasta să fie monitorizată în spital, ţinând cont de vârstă şi de comorbidităţi...."Oricum, in spitalele noastre se
activeaza si comorbiditatile pe care nu le ai !
Se intampla in Romania !