0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
tampoanele nevestelor sunt eficiente in cazul in care sunteti deja infectat si nu vreti sa Infectati si pe alții.
Citattampoanele nevestelor sunt eficiente in cazul in care sunteti deja infectat si nu vreti sa Infectati si pe alții. Nu-mi place chiar pe tema asta sa fac polemica, dar vad ca faci afirmatii ferme pe teme pe care nu le stapanesti: nici eu nu stiu daca asta este o solutie buna sau cea mai buna in lipsa de FPP2-3, dar intreaba expertul(sotia) de langa tine in cat timp trece lichidul prin tampon. De obicei ce vine in contact cu pielea umana, mai ales fata, se testeaza dermatologic, n-ai o retinere sa pui materialul ala(facut ptr. a retine gunoiul) pe fata, gura, nas? Tamponul se foloseste intr-o zona mai sensibila decat fata, deci este ok . Da' la apotekurile de la voi nu se gasesc masti?
Cum ar putea face asta... din mers?
OM 3:Art.14. – (1) Sunt abilitate să asigure aplicarea și respectarea prevederilor prezentei ordonanțe militare:a) Poliția Română, Jandarmeria Română și poliția locală pentru măsurile prevăzute la art.1 – 4;Cum ar putea face asta... din mers?
gardienii publici nu-s cea mai fericită categorie profesională, dar... la vremuri excepţionale... oameni excepţionali.