Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 170525 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #700 : 06.Apr.2020, 12:24:11 a.m. »

Citat
tampoanele nevestelor sunt eficiente in cazul in care sunteti deja infectat si nu vreti sa Infectati si pe alții.
  Nu-mi place chiar pe tema asta sa fac polemica, dar vad ca faci afirmatii ferme pe teme pe care nu le stapanesti: nici eu nu stiu daca asta este o solutie buna sau cea mai buna in lipsa de FPP2-3, dar intreaba expertul(sotia) de langa tine in cat timp trece lichidul prin tampon. :)

De obicei  ce vine in contact cu pielea umana, mai ales fata, se testeaza dermatologic, n-ai o retinere sa pui materialul ala(facut ptr. a retine gunoiul) pe fata, gura, nas?
Tamponul se foloseste intr-o zona mai sensibila decat fata, deci este ok .

Da' la apotekurile de la voi nu se gasesc masti?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Blitzu

« Răspuns #701 : 06.Apr.2020, 01:17:59 a.m. »

Citat
tampoanele nevestelor sunt eficiente in cazul in care sunteti deja infectat si nu vreti sa Infectati si pe alții.
  Nu-mi place chiar pe tema asta sa fac polemica, dar vad ca faci afirmatii ferme pe teme pe care nu le stapanesti: nici eu nu stiu daca asta este o solutie buna sau cea mai buna in lipsa de FPP2-3, dar intreaba expertul(sotia) de langa tine in cat timp trece lichidul prin tampon. :)

De obicei  ce vine in contact cu pielea umana, mai ales fata, se testeaza dermatologic, n-ai o retinere sa pui materialul ala(facut ptr. a retine gunoiul) pe fata, gura, nas?
Tamponul se foloseste intr-o zona mai sensibila decat fata, deci este ok .

Da' la apotekurile de la voi nu se gasesc masti?
Te provoc sa respiri printr-un tampon...
Ce am propus eu ca material e certificat in DE pentru a nu lăsa sa patrunda particule > 0.6 μm.
Nu pot sa-ti raspund la întrebarea dacă se gasesc măști in farmacii,stiu ca dezinfectantul se da mai nou pe reteta iar măștile cred ca nu au reapărut în magazine. Oricum,nu am de unde sa stiu,eu mi-am "inchis obloanele" in 16 Martie iar sacii de aspirator i-am cumpărat cu 2 zile inainte.
Eu nu incerc sa opresc pe cineva sa nu poarte măști textile,nici sa asculte imnul la ore fixe in WE. Eu am dat un sfat,fiecare e liber sa verifice sau sa aleaga ce vrea sa poarte,ca e trend au ba .

L.E. : mai bine cu o iritatie pe fata decat cu plămânii legați la ventilator(Dacă prinzi loc)
Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S10 negru,128GB,folosind Tapatalk
"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

The following users thanked this post: toma

Offline toma

« Răspuns #702 : 06.Apr.2020, 10:20:32 a.m. »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: Fujitsu

Offline bisti

« Răspuns #703 : 06.Apr.2020, 05:14:01 p.m. »
Intrebare : are voie Politia Locala ( fara a fi insotita de Politia Rutiera ) sa te OPREASCĂ in trafic pentru verificarea actelor corespunzatoare O.M.?

Intreb deoarece nu am găsit aceasta atributie in ordonante. Am gasit ca are dreptul sa te verifice, dar nu am gasit nicaieri ca are dreptul sa te opreasca in trafic.

Nu mi s-a intamplat mie, dar am vazut azi un MCV de locala oprind masini la Diham.

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #704 : 06.Apr.2020, 05:20:26 p.m. »
OM 3:

Art.14. – (1) Sunt abilitate să asigure aplicarea și respectarea prevederilor prezentei ordonanțe militare:
a) Poliția Română, Jandarmeria Română și poliția locală pentru măsurile prevăzute la art.1 – 4;

Cum ar putea face asta... din mers?
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline Fujitsu

« Răspuns #705 : 06.Apr.2020, 05:45:46 p.m. »
Nu din mers. Se ia după tine și când te dai jos din mașina te verifică  =))
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline bisti

« Răspuns #706 : 06.Apr.2020, 05:54:14 p.m. »
OM 3:

Art.14. – (1) Sunt abilitate să asigure aplicarea și respectarea prevederilor prezentei ordonanțe militare:
a) Poliția Română, Jandarmeria Română și poliția locală pentru măsurile prevăzute la art.1 – 4;

Cine a zis ca DOAR soferii trebuie verificati? Au destui peste 65 de ani care umbla aiurea pe strazi inafara intervalului 11-13.

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #707 : 06.Apr.2020, 07:55:38 p.m. »
Dar cu poliţia ne-rutieră (eventual de frontieră) şi cu purtătorii de pulan n-ai probleme?

Io înţeleg că gardienii publici nu-s cea mai fericită categorie profesională, dar... la vremuri excepţionale... oameni excepţionali.  :D
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline ntire2000

« Răspuns #708 : 06.Apr.2020, 09:39:04 p.m. »
gardienii publici nu-s cea mai fericită categorie profesională, dar... la vremuri excepţionale... oameni excepţionali.  :D

Adica toti necalificatii, ca doar aia s-au "pretat" la pupincurismul necesar angajarii într-o astfel de functie.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #709 : 06.Apr.2020, 09:40:30 p.m. »
   @Blitzu dragule, azi am testat si culmea chiar functioneaza !Am dublat o masca textila.
@toma ca sa nu-ti pui saci pe fata, ca doar imi iesti vecin, vezi ca la farmacia de langa cofetaria Scala, langa biserca, vis-a-vis de Mega, are masti(4,9lei), apa oxigenata, gel dezinfectant(1l si 30ml)(blocul cu Posta).
   Starea de urgență instituită de președintele României poate fi prelungită de câte ori este nevoie, cu perioade de 30 de zile. De fiecare dată, procedura are nevoie de aprobarea Parlamentului.

Ultimele informații oficiale

Se pot plati electronic amenzi Ordonante Militare

P.S. @ntire2000 eu n-as blama acesti oameni, sunt o categorie(40ani+) care chiar n-au mai gasit job ptr. meseria lor.
Si sa stii ca la circulatie chiar erau buni dimineata !

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: toma