Mulțumesc colegilor care nu cred toate aberațiile dar...nimic din ce am scris nu este greșit: oricât de trăsnită e o teorie, cat timp nu este demonstrată ca fiind greșită, este pe masa. Suna a super SF ce cred unii dar vorbind sincer, sunt multi alții care chiar si-ar dori o astfel de arma. Si încă alții care chiar cauta sa o realizeze. Sa va spun eu câți ar omora toată omenirea numai sa își impună ei modelul lor de omenire? Mai știți video-ul ala cu habotnicul ala islamist mergând prin Bruxelles si rugându-se "Allah, omoară toți creștinii!" Ia gândiți-va ca unul vrea un virus care se activează când frecventele numelui Iisus sunt rostite...
Tocmai ce mi-am amintit ca activiștii verzi radicali ar vrea sa dispărem cu toții, ca sa salveze ei "natura"...
"Când ai eliminat imposibilul, tot ceea ce rămâne, oricât de improbabil ar părea, trebuie să fie adevărul." Arthur Conan Doyle punea asta in gura lui Sherlock Holmes.
Intre timp vacanta mea de vara s-a dus de râpă si banii dați la avioane tot așa...