Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164114 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #661 : 03.Apr.2020, 01:28:00 p.m. »
Bre colegi, si moderatorii muncesc online si n-au timp sa faca curat dupa voi. Avem rapoarte pentru derapajele voastre, si ca offtopic si ca atac la bunele maniere. Mergeti va rog la la "pacalici" si va expuneti acolo teoriile si frustrarile. Aici e loc doar pentru informatii.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

« Răspuns #663 : 03.Apr.2020, 04:21:48 p.m. »
Citat
Oricare ar fi aceste lucruri, ele indică doar un lucru, că corona este o armă bio-chimică a Chinei, pe care China a lansat-o pentru distrugere în lume! După ce a ucis câțiva oameni, China controleaza acum acest virus!  Poate că are și medicamente, pe care nu le împarte lumii!
   Ce-i drept ca n-avem certitudinea ca este arma  Chinei, dar ca este o arma, asta este o certitudine.

Eu zic sa o lasi mai usor cu certitudinile...

Ca ar putea fi ceva ce a scapat dintr-un laborator de cercetare (chinezesc sau altul)... posibil. E un articol aparut in Nature care sustine contrariul dar pot fi circumspect si in privinta asta.

O arma care-ti explodeaza in fata nu e arma... Sa spui ca un virus, care poate oricand suferi mutatii care sa-ti faca antidotul inutil, e o arma este ca si cum ai spune ca daca topai pe un butoi cu nitroglicerina se cheama ca ai o arma...

Zilele astea insa s-au dovedit un adevarat catalizator si mi-au deschis ochii in mai multe privinte, cea mai clara fiind ca omenirea este compusa preponderent din prosti (unii lipsiti de educatie, altii pur si simplu prosti cu scoala). Prosti ajunsi peste tot, in toate tarile, la toate nivelurile.

Deasemeni am constat ca minunea asta de virus a reusit sa uneasca sub acelasi steag categorii pana acum "rasfirate": adeptii teoriei conspiratiei, adeptii Pamantului-plat, dacopatii, habotnicii dau share dupa share la toate idioteniile de nu-mi mai vine sa deschid nici telefon, nici mail, nici nimic. Singurii care au lasat-o mai usor cu pianu' pe scari sunt antivaccinistii - am asa o banuiala ca le e frica de bataie. Alta explicatie nu este, ca daca s-ar fi jenat de penibil sau s-ar fi temut sa nu para idioti n-ar fi deschis gura de la bun inceput.
« Ultima Modificare: 03.Apr.2020, 04:50:58 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ntire2000

« Răspuns #664 : 03.Apr.2020, 04:28:08 p.m. »
Ca ar putea fi ceva ce a scapat dintr-un laborator de cercetare (chinezesc sau altul)... posibil. E un articol aparut in Nature care sustine contrariul dar pot fi circumspect si in privinta asta.

Cred ca asta e cel mai plauzibil lucru, a uitat careva usa deschisa.
Oricât de organizati si disciplinati or fi asiaticii, au si ei imbecilii lor.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #665 : 03.Apr.2020, 06:41:37 p.m. »
Bre colegi, si moderatorii muncesc online si n-au timp sa faca curat dupa voi. Avem rapoarte pentru derapajele voastre, si ca offtopic si ca atac la bunele maniere. Mergeti va rog la la "pacalici" si va expuneti acolo teoriile si frustrarile. Aici e loc doar pentru informatii.

Nu exista nici un derapaj, orice teorie este acceptata ca fiind pe masa si obiect de studiu pana când este demonstrat ca este greșită. Ca de aia sunt teorii. Ca n-a demonstrat nimeni ca teoriile conspiraționiste sunt greșite, doar bunul simt ne spune noua, ăștia "deștepți", ca "nu se poate, e prea de tot". Dar știi ce, așa se zicea si de lagărele naziste pana sa le găsească si sa intre in ele...Sa fim noi sănătoși ce noaptea mintii este prin zonele unde bântuie BOKO HARAM, doar un exemplu...

Cat  despre asiatici, aia sa învață de mici la scoală, sa poarte masca atunci când merg mai departe de cartierul lor...vedeti ca e un interviu cu un japonez jucător de fotbal pe la noi, acum vreo săptămână-doua.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline toma

« Răspuns #666 : 03.Apr.2020, 06:50:34 p.m. »
Cu tot respectul @Costique dar nu sunt de acord cu tine.

"Egalitatea" asta mi se pare foarte paguboasa. Pot accepta ca exista "teorii ale conspiratiei" care au noima sau care nu pot fi usor sau deloc demonstrate ca fiind eronate. Dar de aici pana la a spune ca orice aberatie trebuie sa aiba loc la masa discutiei e cale lunga.

Uite un exemplu (scuze daca a mai fost postat pe aici):

Citat
Puteti sa credeti ce vreti oameni buni, eu va spun doar opinia mea, toata isteria cu virusul este inutila, exista un quantum computer ce calculeaza toate variabilele din adn-ul fiecarei persoane, daca-i da ca nu esti folositor, covid se activeaza, este programat genetic. Este o eutanasie( moarte asistata) la nivel de planeta, se face pe faze.Un quantum computer are in program toate variabilele. Virusul il avem toti, iar pe viitor cine nu este folositor, click si asta e, timpul ti s-a scurs. Panica cu statul in casa este pentru ca sa nu se revolte lumea, pentru ca se vor schimba legile in economie si sanatate.... Si in fapt cum sa te revolti pe un computer?..:) pace si prietenie:) mai am de adaugat ca virusul are mutatii...surprize pt fiecare dintre noi. Adica ce informatie este in adn-ul tau, daca nu se potriveste cu sistemul, da simplu eject, o arma perfecta.

Am ras cu muci pana cand am realizat ca sunt unii care iau in serios asa ceva...
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: Costique

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #667 : 03.Apr.2020, 06:59:07 p.m. »
Ohoo, nu sunt extratereştri câţi urmăriţi de extratereşti există! Şi în perioada asta se activează şi ăia plantaţi în adormire de... extratereştri.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline enicky

« Răspuns #668 : 03.Apr.2020, 07:26:19 p.m. »
 @toma vezi ca citatul care tocmai mi l-ai pus in spate nu este al meu, este din postarea lui @sfichiu . Mie imi apartine doar atat : "Ce-i drept ca n-avem certitudinea ca este arma  Chinei, dar ca este o arma, asta este o certitudine."

In alta ordine idei hai sa mergem la sursa sa vedem care-i treaba cu "arma care-ti explodeaza in fata nu e arma"! Supertare ! :-))
Specialiştii definesc arma biologică drept „un mijloc sau dispozitiv prin care se produce diseminarea unui agent biologic, inclusiv a vectorilor unor agenţi biologici (cum ar fi unele specii de insecte), cu efecte vătămătoare sau letale pentru oameni, animale şi culturi agricole.
Agenţii biologici sunt ”organisme vii, de orice natură, sau materiale infectate, derivate din ele, care sunt utilizate în scopuri ostile şi în mod intenţionat pentru a genera morbiditate şi mortalitate, efecte care depind de capacitatea lor demultiplicare”.
În esenţă, agent biologic poate fi orice microorganism(bacterie, virus, fung, parazit) sau toxină(produs al unui organism viu) capabil să provoace îmbolnăvirea sau moartea
unui alt organism viu (uman, animal sau vegetal).

Evident ca nu se poate afirma care este sursa reala, dar aceasta pandemie, prin modul destul de neregulat in care a actionat(a "sarit" din China tocmai in Italia, apoi in Spania), poate fi asemanata  cu (poate creea suspiciunea de a fi) o arma biologica.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #669 : 03.Apr.2020, 07:40:59 p.m. »
Pe naiba, zicea astazi la Digi24 un român care lucreaza pe Heathrow în Londra ca zilnic sunt 4-5 turisti rataciti pe acolo.
Si nu sunt nici spanioli si nici italieni .... sunt niste scârbe de asiatici pe care-i poarta dracu' de colo-colo, acuma ca li s-a terminat pandemia.
Omul zicea ca mai nou se cara marfa cu avioanele de pasageri - ca altfel dau naibii faliment companiile aeriene.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού