Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 163943 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #60 : 07.Mar.2020, 11:22:47 p.m. »
Cum e mai bine ? sa fii 200 ani cioara sanatoasa sau sa fi o zi vultur si sa te imbolnavesti de coronavirus?

E mai bine sa fi vultur, sansele sa iei coronavirus sunt mult mai mici.
In 200 de ani poti sa bifezi toate bolile din lume, inclusiv sa vezi prostia în absolut toate formele ei.

Nu cred ca exista specie mai distructiva ca omul, cât de tâmpit sa fii ca sa creezi un agent biologic ce poate duce la disparitia speciei?
Daca e atât de simplu, la ce dracu mai baga bani în înarmare?

Cât despre panica de care dau dovada autoritatile eu ramân la parerea ca este totusi ceva ce nu ni se spune despre acest coronavirus.
Este prea mare tam-tam-ul pentru un virus care omoara de 3-4 ori mai multi oameni decât virusul gripal.
Si cea mai buna dovada e faptul ca exista deja cazuri de deces la persoane care tocmai s-au "vindecat".
Eu cred ca aia raportati ca "vindecati" nu sunt deloc asa....
Am convingerea ca virusul are ca la jocuri, un "next level" - mai greu de trecut.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline mariusl82

« Răspuns #61 : 08.Mar.2020, 09:44:32 a.m. »
Teama asta e alimentata de panica tarilor cu un numar mare de persoane 50+ ,se pare ca aceasta categorie de varsta sufera cel mai mult,noroc ca Romania are o populatie tanara....:(

Dar,la nivel mondial efectele or sa fie foarte mari pentru toti....  economic vorbind.. multe industrii sunt in cadere libera,iar firmele mici (dar si mari) incep sa disponibilizeze sau sa lase oameni in somaj tehnic.... dar despre asta nu scrie nimeni nimic....
Nu boala in sine e problema.... panica si efectele secundare dpdv economic DA....
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline enicky

« Răspuns #62 : 08.Mar.2020, 01:22:45 p.m. »
      România ia măsuri fără precedent: Activitățile cu mai mult de 1.000 de persoane sunt interzise
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #63 : 08.Mar.2020, 02:16:42 p.m. »
Teama asta e alimentata de panica tarilor cu un numar mare de persoane 50+ ,se pare ca aceasta categorie de varsta sufera cel mai mult,noroc ca Romania are o populatie tanara....:(

plecata dincolo.  :-))

La noi au cam ramas doar batrânii si nepotii.
Faptul ca au cam plecat aia din marja 20-50 de ani e pe undeva un lucru bun, dincolo beneficiaza de sisteme de sanatate mult mai bine puse la punct lipsite de hotia si incompetenta de la noi.
Nepotii vor fi foarte putin afectati, în schimb cel mai mult de suferit vor avea batrânii.
Pe undeva, fara sa vreau sa fiu cinic, e de înteles, tara pe care o avem acum e fix rezultatul mentalitatii lor.
Au votat de 3 ori cu Iliescu, au continuat sa dea spaga începând de la popa si pâna la infirmier pentru niste servicii pe care oricum le plateau deja prin contributivitate.

România ia măsuri fără precedent: Activitățile cu mai mult de 1.000 de persoane sunt interzise

Alta idiotenie, marca Arafat.
Deci adunarile de fix 999 de persoane nu reprezinta pericol.
As fi facut o remarca în locul lui Arafat, la adunarile la care sunt fix 666 de persoane sa fie obligatorie prezenta unui sobor de preoti care sa presteze exorcizari.
Contra cost, evident.
Si cu o singura lingurita.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline mariusl82

« Răspuns #64 : 08.Mar.2020, 02:36:12 p.m. »
Corect...plecata dincolo... nu am precizat asta intentionat ...
In mall-uri sunt peste 1000 tot timpul,si alte supermarchet-uri...
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline enicky

« Răspuns #65 : 08.Mar.2020, 02:53:05 p.m. »
Citat
Alta idiotenie, marca Arafat.
   Sincer, nu stiu de unde au scos suma, ai dreptate, dar ptr. Arafat am tot respectul. Smurd-ul a mai prelungit viata parintilor mei !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #66 : 08.Mar.2020, 02:58:52 p.m. »
Nu știu situația acum dar acum vreo 10 ani, când l-au mătrășit pe Băsescu, fundația pentru SMURD era la mana lui Arafat si a celor de la Antena 3. Inclusiv Firea era pe acolo...De atunci am știut  de ce au distrus încercarea de a schimba sistemul. Ei sunt sistemul...Tu doar ne confirmi ca "si comuniștii au făcut lucruri bune!"...N-a făcut Ceaușescu atâtea apartamente pentru țărani la oraș? Inclusiv mama a primit unul si eu am locuit mai bine de 30 de ani in el...Unde mi-o fi recunoștința?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: ntire2000, Utilizator_Anonim, toma

Offline enicky

« Răspuns #67 : 08.Mar.2020, 03:10:30 p.m. »

Citat
De atunci am știut  de ce au distrus încercarea de a schimba sistemul.
    Daca te referi la tentativa lui base de a privatiza SMURD si Salvarea, asta ar fi fost o mare eroare !
N-am auzit pana la tine de asocierea fundatiei cu personajele respective, dar pana  una-alta, asta este singurul sistem din tara asta care merge bine  !!!!!

Asta trebuie recunoscuta !!! 

Am mai spus-o si-o repet : faptul ca o salvare sau echipaj smurd a ajuns acasa in 10min,uneori chiar si mai putin, ptr. mine a insemnat ani de viata castigati ! :pardon:

Daca sistemul SMURD tu il califici comunist, inseamna ca "vorbim discutii" ! Sau n-am inteles eu ....? :-?
Nu stiu in numele cui vorbesti tu ("ne confirmi"), dar le amesteci rau de tot si nu pot sa-ti doresc decat sa n-aiba nevoie ai tai din tara de acest sistem "comunist" !!!!
    Dar, ma rog, e bine cand stai pe margine, privesti, mai arunci un bat, o piatra, ca oricum nu esti implicat... :-j

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #68 : 08.Mar.2020, 03:11:03 p.m. »
Dupa Colectiv nu mai am niciun pic de incredere in Arahat, pardon Arafat
Atunci zicea la fel, avem tot ce ne trebuie ca sa tratam, iar netrimiterea afara a ranitilor i-a costat pe multi viata
Practic de la infectii nosocomiale
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #69 : 08.Mar.2020, 03:19:09 p.m. »

Citat
De atunci am știut  de ce au distrus încercarea de a schimba sistemul.
    Daca te referi la tentativa lui base de a privatiza SMURD si Salvarea, asta ar fi fost o mare eroare !
N-am auzit pana la tine de asocierea fundatiei cu personajele respective, dar pana  una-alta, asta este singurul sistem din tara asta care merge bine  !!!!!

Asta trebuie recunoscuta !!! 

Am mai spus-o si-o repet : faptul ca o salvare sau echipaj smurd a ajuns acasa in 10min,uneori chiar si mai putin, ptr. mine a insemnat ani de viata castigati ! :pardon:

Nu a fost niciodată vorba de "privatizare", așa a fost prezentata ca sa obțină exact acesta reacție, mai ales ca a fost făcută de cei care au "privatizat" totul si apoi se dau de ceasul morții când sunt prinși cu "Dosarul Telepatia". SMURD nu are concurenta si asta se datorează faptului ca sunt singurii pe piață. Ce fac oamenii de la SMURD pot face multi alții, așa cum fac multi alții in toată lumea, numai in România normalul este socotit excepțional...
Știi cum începea raportul ala? "Sistemul sanitar roman ucide 22.000 de romani in fiecare an!" Nimeni nu a spus vreodată ca nu e așa dar au blocat politic si cu scandal orice încercare de schimbare a sistemului. Părinții tai nu sunt printre cei 22.000 de norocoși însă, așa ca ție ce îți pasa...

Apropo  de România, se pare ca virusul Corona se va împrăștia peste tot, ca si in Italia: in plina epidemie celor din sistem nu le merge deloc mintea, doctorul si cei care l-au dus la Balș pe unul din bolnavi habar nu aveau ce fac caci in mintea lor ei sunt pe alta planeta. Ca sa fie totul clar, ambulantierul e in mini vacanta in Bulgaria cu un grup... "Nu putem merge la fiecare intervenție in costum".  Ce sa ma mai mire?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008