Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164079 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #580 : 29.Mar.2020, 11:27:59 p.m. »
Si a aparut ordonanta nr. 4.

In care au rezolvat niste chestii care le-au scapat în precedenta.
Sincer, au prestat peste nivelul oricarei comedii care o puteau difuza la ora aia, pe mine m-au binedispus.

Vorba lui Florin Negrutiu - "daca va plimbati în grup de 5 pe strada, va luati amenda, dar daca va înghesuiti într-un Matiz, nu!"
iar cu mosnegii, "or sa poata zburda la orice ora sub pretextul ca merg la doctor".

Fara comentarii.....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #581 : 30.Mar.2020, 04:53:08 p.m. »
https://www.libertatea.ro/stiri/masti-chirurgicale-coronavirus-cum-se-folosesc-2932508

La noi nu e obligatorie......voi purtati sau nu ?
O povestire (nu am fost de fata) zice ca o masina a fost oprita, cei doi (sot-sotie) au fost amendati, desi au avut declaratie pe proprie raspundere - completata necorespunzator, conform "organului" -  iar la plecare de langa agenti, li s-a facut sa isi puna masti pe figura, pt ca nu aveau.  Repet, e din auzite asta, nu pot confirma ca a fost sau nu asa
Intrebarea de mai sus ramane ..........Eu port rar, cand ma duc la supermarket, in rest nu ( daca merg pana la farmacie sau la ABC-ul din colt ).......In masina de exemplu, purtati?
« Ultima Modificare: 30.Mar.2020, 05:12:18 p.m. de FritzVonSpritz »
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #582 : 30.Mar.2020, 05:21:58 p.m. »
In Göteborg am văzut vreo 3 inși pana acum purtând. Cum v-am spus, încă nu s-au panicat dar au interzis adunările cu mai mult de 50 de participanți. Asta pentru oameni normali, activiștii si "palestinienii" azi erau la protest in fata autorității de migrație... fara măști... La noi a ajuns așa pentru ca lumea e absolut ridicolă, nu înțelege mai nimic din ce se întâmplă, de aia avem si politicienii ce ii avem.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #583 : 30.Mar.2020, 06:25:38 p.m. »
   Coronavirus. Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții; masca - obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul crizei

Ca ai intrebat de masca : daca plec din casa si am cateva sute de m pana la masina si imi pun masca, de ce as mai scoate-o in masina? Ca s-o pun pe perna din dreapta sau intr-o punga, sau s-o mai scap si pe jos, situatii in care mai bine o arunc decat s-o refolosesc. Chiar daca cineva face misto de purtatul mastii in masina, mie mi se pare normal s-o port(mai ales ca nu stau in masina mai mult de 15min), pt. ca nu am multe, nu gasesc sa cumpar si deci nu-mi permit s-o arunc dupa 20-30min de purtare.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #584 : 30.Mar.2020, 06:41:45 p.m. »
In Göteborg am văzut vreo 3 inși pana acum purtând. Cum v-am spus, încă nu s-au panicat dar au interzis adunările cu mai mult de 50 de participanți. Asta pentru oameni normali, activiștii si "palestinienii" azi erau la protest in fata autorității de migrație... fara măști... La noi a ajuns așa pentru ca lumea e absolut ridicolă, nu înțelege mai nimic din ce se întâmplă, de aia avem si politicienii ce ii avem.

La voi e asa : https://www.digisport.ro/special/tara-europeana-care-sfideaza-coronavirusul-oamenii-incep-sa-fie-speriati-si-critica-autoritatile-ganditi-va-la-noi-egoistilor-817568
Si asa : https://www.dw.com/ro/sta%C8%9Biunile-suedeze-de-schi-sunt-%C3%AEnc%C4%83-deschise/a-52922792
« Ultima Modificare: 30.Mar.2020, 06:54:18 p.m. de FritzVonSpritz »

Offline ntire2000

« Răspuns #585 : 30.Mar.2020, 06:42:28 p.m. »
   Ca ai intrebat de masca : daca plec din casa si am cateva sute de m pana la masina si imi pun masca, de ce as mai scoate-o in masina?

In masina ai filtru de polen, nu?
« Ultima Modificare: 30.Mar.2020, 07:04:53 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

Offline FritzVonSpritz

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #588 : 30.Mar.2020, 08:04:14 p.m. »
Ha! Ei au înțeles cel mai bine, brusc sunt economia numărul 1 si ii ajuta pe toți, ei comanda - restul se pleacă...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #589 : 30.Mar.2020, 11:12:26 p.m. »
   Parca are dreptate...

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip