Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164062 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #460 : 23.Mar.2020, 08:12:10 p.m. »
Răceala comună e viroză respiratorie. Diferența e că pentru virușii ăia organismul uman a dezvoltat în timp autoapărare. Inhalația e un mijloc excelent de a combate EFECTELE (pentru a face răceala mai suportabilă cât timp anticorpii se bat cu virușii), dar în niciun caz nu omoară/îndepărtează virușii. În cazul CoViD e mai puțin decât frecție la picior de lemn, pentru că mucoasele nazale și sinusurile sunt uscate/necongestionate.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: toma

Online ntire2000

« Răspuns #461 : 23.Mar.2020, 08:51:38 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline bisti

« Răspuns #462 : 23.Mar.2020, 09:09:46 p.m. »
@hugbear - da, când am zis viroza, vroiam sa mă refer la gripa.

Sent from my MI 8

Offline enicky

« Răspuns #463 : 23.Mar.2020, 11:51:54 p.m. »
  De multe ori ma uit la tv., ma fura imaginile, actiunea, de obicei era un accident, incendiu, mai nou ...izoletele !
 Daca ai rabdarea sa urmaresti sa zicem 2-3 posturi de stiri o ora sau doua, cred ca sunt zeci de imagini, din diferite zone/spitale, unde izoleta aduce sau ia un bolnav pe targa aceea speciala.
  Inainte ma intrebam cine informeaza televiziunile de stiri(si nu numai) unde si cand se intampla un eveniment/accident, acum ma intreb cine ii anunta pe reporteri unde sunt cazuri in care intervine izoleta.
  Astept cu "nerabdare" prima persoana legitimata noaptea si gasita fara documente. De ce? Sa vad daca vor fi imagini live cu actiunea !!!
  Probabil ca cineva(mai mult ca sigur!) va spune ca sunt carcotas si poate sunt, dar sincer, parca nu-mi place sa fiu martor sau sa vad imagini cu necazul unu om, om in locul caruia putem fi chiar eu si nu le-as duce dorul(acestor imagini) daca n-ar fi !
  Poate sunt off topic, dar tot ce-am scris aici, am fost determinat  de gandul la acei oameni care se chinuiesc acum prin spitale, care sufera si din cauza bolii dar si din lipsa de echipamente, medicamente si altele...

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #464 : 24.Mar.2020, 07:22:57 a.m. »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: kellogs

Offline shpeedy

« Răspuns #465 : 24.Mar.2020, 11:52:05 a.m. »
https://www.facebook.com/215294678597522/posts/2650623925064573/

"E plin de știri cu români care nu respectă izolarea sau carantina. Unii sar pe geam ca să se ducă "până la magazin", alții fac și chefuri cu zeci de persoane, alții o apucă matoi prin vizite la vecini șamd.

În dimineața asta l-am sunat pe psihologul Gaspar Gyorgy și l-am rugat să ne explice de ce unii nu pot respecta regulile nici măcar atunci când pericolul încălcării lor este evident.

L-am mai întrebat și ce-i de făcut, cum putem convinge acești oameni să rabde un pic, pentru binele lor și al nostru. 

Dl. Gaspar ne-a dat răspunsuri foarte interesante." Vlad Petreanu, FB

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline FritzVonSpritz

• Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline enicky

« Răspuns #468 : 24.Mar.2020, 03:20:22 p.m. »
 Mda, n-o sa mai avem nici cadre medicale

Si vom avea nevoie de adeverinte sau/si declaratii !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #469 : 24.Mar.2020, 04:16:23 p.m. »
Cand se termina nebunia, recomandabil ar fi sa nu uitam - Teme-te de chinezi chiar și când îți fac daruri. Cum ne salvează acum China de coronavirus, după ce regimul comunist a ascuns adevărul despre dimensiunea dezastrului

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ca sa fie tabloul si mai conturat,  umbla vorba ca chinezii au cumpărat toate acțiunile care au căzut la bursa, in acest fel devenind proprietarii super-majoritari ai companiilor mixte. Adică un soi de naționalizare dar nu făcută de stat ci de "cetățeni chinezi". Peste vreo ceva timp când se va trage linie se va vedea ceva foarte clar: singurii care câștigă sunt China si Rusia. Occidentul este marele perdant, deja criza economica este mai de temut decât virusul propriu zis... "Cum îți așterni, așa dormi!"... In toată presa "progresistă", inclusiv din România, alegațiile chineze privind originea americana virusului sunt amintite dar nu menționate ca fiind propaganda, ci doar...amintite...Cum a spus Lenin, "Nu contează cat de mare e minciuna, ajunge sa o repeți suficient de des ca sa fie crezuta!”. Hitler a fost mare admirator al acestei ziceri...
« Ultima Modificare: 24.Mar.2020, 04:31:08 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008