Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164044 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #430 : 22.Mar.2020, 05:43:39 p.m. »
Cu greu am gasit ceva masti(FFP3) prin germania (cam la suprapret)
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline enicky

« Răspuns #431 : 22.Mar.2020, 05:44:07 p.m. »
Tăcerea în vremea coronavirusului. Guvernul interzice prefecților să mai comunice informaţii despre testele şi pacienţii confirmaţi cu Covid-19 / Cu o zi înainte a fost eliminată și harta oficială
  La un moment dat, cand am vazut stirea asta, am cautat eu sa mi-o explic, sa-i gasesc motivare, dar incep si eu sa-mi pun oaresce intrebari...
   La urma-urmei, dintr-un razboi, unii ies invinsi, altii invingatori, unii raman saraci, iar altii se imbogatesc...
Apropo, unul din cei 2 decedati de la noi se pare ca nici n-a fost macar testat de covid(sau a fost testat prea tarziu!). Dar da bine la cifre..
   Oricum, stati in casa, e safe, mai ales ca vine si iarna...
@BrSx4 esti norocos !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline ntire2000

« Răspuns #432 : 22.Mar.2020, 07:38:35 p.m. »
Din precautie eu deja am marit doza de spirtoase la 100-150 de ml pe zi (n-am cu ce sa o masor în grame)
Mai ales ca masina sta cuminte în parcare.
Cu celelalte masuri nu prea sunt de acord, în Australia e cald ca naiba si virusul nu a murit.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #433 : 22.Mar.2020, 08:11:12 p.m. »
Cred ca ar trebui sa ne cântărim înainte și după sa vedem dacă am cistigat sau pierdut kg  :good:  :good:
Rusia trimite în Italia ajutor medical militar, oare toți or fi medici??
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline toma

« Răspuns #434 : 22.Mar.2020, 08:34:25 p.m. »

Am sters eu ultima postare a lui Bobi din acest topic.
E prima data cand faca asta din postura de moderator si sper sa fie si ultima data cand sunt nevoit.
Va rog sa cantariti bine ce scrieti in acest topic.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ntire2000

« Răspuns #435 : 22.Mar.2020, 09:31:56 p.m. »
Aha, deci ma faci sa par betiv.   :-))
Sa stii ca, cu transformatul locuintei în sauna ca sa moara virusul nu eram deloc de acord.

Intre timp.....number 3....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Blitzu

« Răspuns #436 : 22.Mar.2020, 09:48:48 p.m. »
Aha, deci ma faci sa par betiv.   :-))
Sa stii ca, cu transformatul locuintei în sauna ca sa moara virusul nu eram deloc de acord.

Intre timp.....number 3....
Number 3 ala, din pacate ii lipseste cel putin un zero.
Vad ca si la noi se merge pe stilul rusesc,pe lângă ca nu se fac(nici nu sunt) teste,raman diagnosticati cu pneumonie sau alte infectii virale,la fel si cauza morții cand trec gardul.
Sursa: cunostinte din spital militar si servicii ambulanță.
În Elveția,la +6k cazuri au ajuns sa nu mai resusciteze peste 65 ani. Elvetia! La fel,sursa,cunoștință medic in Geneva.
Ordinul miilor in RO va fi atins curând. Ce o sa vedem noi "pe oficial" nu cred ca va fi realitatea din teren.
Brace yourselfs !

Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S10 negru,128GB,folosind Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline enicky

« Răspuns #437 : 22.Mar.2020, 10:37:00 p.m. »
Brace yourselfs ! 
Au aparut megafoanele ! Parca n-ajungeau sirenele !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Blitzu

« Răspuns #438 : 22.Mar.2020, 11:08:11 p.m. »
Brace yourselfs ! 
Au aparut megafoanele ! Parca n-ajungeau sirenele !
Vrei doar linkuri de la stiri pe care le poti accesa oricum sau copy paste de la articole pe care le găsești oricum?
Ce vroiam eu sa subliniez,e sa faceti pe dracu-n patru ca cei in varsta apropiați vouă sa nu ajunga sa depindă de sistemul sanitar,nici macar acum la început.
Asa a început peste tot,la inceput sirenele,apoi megafoanele
Si se termina cu liniste.....de mormânt
La final,toți dintre noi vom ști pe cineva care va iesi mort din pandemia asta.

Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S10 negru,128GB,folosind Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline kellogs

« Răspuns #439 : 22.Mar.2020, 11:09:11 p.m. »
Si eu, care vazusem saptamana asta pentru prima data dupa multi ani cu 6 la cifra zecilor de la cantar.... Am mai dechis un cidru....  :(

Mergeti si voi pe la magazine de electronice, de sporturi, ca masti se mai gasesc. Fiti inventivi, si curaj!

Desigur, chinezii deja dau bonus cutii de masti la comenzi pe diverse situri:

Citat
Free Face Masks for Makerspaces and Fablabs

In light of the unprecedented spread of COVID-19 around the world, and to repay the kindness expressed by the Seeed community during our time of crisis, we’ve been thinking about how we can do our bit to support others in this time of need.

Iar noi... importam atat virusul corona cat si cel CCP din China (asta daca stirea ca nu se mai da la public starea natiunii e pe bune)

Uraaaa!
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/