Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164024 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #311 : 18.Mar.2020, 10:24:29 p.m. »
Autoritatile au anuntat ca in varful epidemiei vom avea (Romania), intre 10.000 si 20.000 de cazuri de contaminati.

Asta daca o sa aiba teste ca sa-i verifice, ca momentan nu mai au.  :-))
Nici cifra de 260 nu mi se pare reala, eu cred ca sunt câteva sute.

Mai oameni buni degeaba ne ferim de corona ca oricum o sa-l luam toți, de la mic la mare, acest virus este imposibil de eradicat.
Cine sta bine cu sănătatea scapă, cine nu, Dumnezeu sa-l ierte.

Corect, fuga la mâncare, bautura si f*tut pâna nu face febra si tuseste sec.
De noi astialalti nu-ti bate capul - ca ne descurcam noi cumva.

Daca vreunui moderator i se pare ca am avut o iesire nepotrivita a se vedea ultimele postari ale colegului.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #312 : 18.Mar.2020, 11:02:38 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline shpeedy

« Răspuns #313 : 18.Mar.2020, 11:09:48 p.m. »
Pai daca au anuntat intre 10-20,000 exista riscu' sa se fi bazat doar pe cate kit-uri de testare estimau sa aiba - ceea ce mie personal mi se pare gresit pentru ca nu vei acoperi si cazurile existente, dar ne-testate...

Si uite exact ce spuneam zilele trecute - nr. de cazuri depistate va fi cel mult egal cu numarul de kit-uri de testare disponibile - https://www.mediafax.ro/coronavirus/orban-anunta-achizitionarea-a-20-de-aparate-de-testare-pentru-coronavirus-18989958

Deci cel mult 20 x 1,000 = 20,000. Plus cele cateva mii de kit-uri ce deja s-au folosit...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #314 : 18.Mar.2020, 11:26:24 p.m. »
Aicihttps://www.hopkinsmedicine.org/coronavirus se gasesc mai multe detalii despre coronavirus.
Nu pot sa cred, ca înca mai sunt persoane care cred, despre acesta pandemie este doar o gluma buna.
Sper sa ne revedem in aceeasi formatie si la anul pe vremea aceasta!
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline enicky

« Răspuns #315 : 19.Mar.2020, 12:14:27 a.m. »
   Ei, uite ca pe altii nu-i doare-n cot(si daca pe cineva doare-n cot de ce se-ntampla acum, ar cam trebui sa se "autoizoleze" departe de civilizatie, parerea mea...!) si in seara asta @cad, am fost la Lidl, dotat corespunzator(masca+manusi), iar la casa, credeti-ma am avut o persoana in fata, pana la care erau cam 2m, iar in spate chiar nimeni !

Si stiti de ce ? Pentru ca, cuiva ii pasa si a pus paznicul sa opreasca lumea afara !! Deci, se poate !!!!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Bobi

« Răspuns #317 : 19.Mar.2020, 06:24:21 a.m. »
Știți vorba aia "de ce ți-e frica nu scapi"
La ce atâta panica și isterie, credeți ca înduioșați acest virus, îl faceți sa regrete ca a apărut ?
Sunt de acord sa avem o doza de teama, îngrijorare, dar sa fie dusa la extrem nu-i vad rostul, ca oricum tot în același punct o sa ajungem.
Și mie mi-ar place sa cred ca scăpăm de acest virus, dar sunt conștient ca este imposibil, eu nu ma îmbăt cu apa rece sa cred ca e ceva care dispare, nu o sa dispară ci în cel mai fericit caz o sa-i găsim leacul.

Si eu sunt îngrijorat din pricina acestui virus, dar nu ca mor oameni (pe planeta mor peste 100 în fiecare minut, din varii motive) ci ca îmi strica mie socotelile financiare.

Offline hugbear

« Răspuns #318 : 19.Mar.2020, 06:52:42 a.m. »
Boss, nu cred că ai fost foarte atent la ce scriu și spun cei avizați. Am să-ți fac eu un rezumat: "Nu intrați în panică și nu acționați irațional și impulsiv. Dar luați măsuri minime de autoprotecție și de protecție a celor din jur (mai ales a celor vulnerabilizați de unele afecțiuni preexistente) pentru a evita suprasolicitarea resurselor medicale până la găsirea unui tratament eficace sau a măcar a unui vaccin". Ok?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: ntire2000, toma

Offline cristidav

« Răspuns #319 : 19.Mar.2020, 08:49:47 a.m. »
Si eu sunt îngrijorat din pricina acestui virus, dar nu ca mor oameni (pe planeta mor peste 100 în fiecare minut, din varii motive) ci ca îmi strica mie socotelile financiare.
Cu toate astea, marile tari dezvoltate cica pun la bataie fix ceea ce te ingrijoreaza pe tine si pe mine. Alea macar au economie pe care sa o puna la bataie, ca noi...

"Nu intrați în panică și nu acționați irațional și impulsiv.
Exact asta se intampla, vezi cazul omului de rand.

Dar luați măsuri minime de autoprotecție și de protecție a celor din jur (mai ales a celor vulnerabilizați de unele afecțiuni preexistente) pentru a evita suprasolicitarea resurselor medicale până la găsirea unui tratament eficace sau a măcar a unui vaccin[/i]". Ok?
Ce gluma buna. Exact asta nu se intampla. Daca era vorba de asta, izlau toti varstnicii de peste 50-60 de ani si ii trimiteau pe tinerii pana in 40 de ani sa sustina economia.
Vaccine ? Sigur ca da, bani bani bani pentru profitori. Mereu a fost si mereu va fi asa.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )