Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164016 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #270 : 17.Mar.2020, 12:10:47 p.m. »
Ok
Nu mai zic nimic
E stare de urgenta iar primul ministru real e Arafat
Asa ca sa ne ajute Dumnezeu sa scapam nevirusati
Bafta
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: enicky

Offline ntire2000

« Răspuns #271 : 17.Mar.2020, 12:19:34 p.m. »
Da, ca sa-i închida gura si sa-si poata face campania în liniste i-au deschis dosar penal.
De 4 zile nu l-am mai vazut, în schimb braveaza altii din izolare.

PS: atentie, nu sunt PSD-ist dar nici nu ma omor dupa liberali; atâta timp cât eu nu simt ca mi-e mai bine cu cei aflati la putere pot sa-mi exprim dezamagirea fata de ei, ca platitor de taxe si impozite din care-si trag ei seva - cu încredintare directa.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #273 : 17.Mar.2020, 12:31:10 p.m. »
@ntire2000 : faptele sunt inexistente (pentru cine nu vrea sa vada, desigur), pentru ca avem deopotriva o problema de acces la parghiile de decizie (si de vizibilitate), care depind primordial de politic, nu de competenta...

Ca sa nu mai zic ca e suficienta o cautare printre articole si pe Goagal pentru a-ti ridica niste semne de intrebare asupra obiectiv.info...

Gandire critica, guys, gandirea critica este importanta in vremuri d'astea...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #274 : 17.Mar.2020, 01:39:17 p.m. »
Ce sa mai spui, cand unii se comporta asa?  Parca era prin spitale un afis care atentiona ca pacientilor agresivi, recalcitranti, li se poate refuza controlul si asistenta medicala.....

https://www.mediafax.ro/social/pacient-cu-coronavirus-ii-scuipa-pe-medicii-de-la-victor-babes-spune-emilian-imbri-managerul-spitalului-18994014
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ntire2000

« Răspuns #275 : 17.Mar.2020, 02:18:47 p.m. »
.... niste semne de intrebare asupra obiectiv.info...
Asta e mai "pe bune"?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline hugbear

« Răspuns #276 : 17.Mar.2020, 03:22:15 p.m. »
Că tot zise lumea de Arafat, să zic și eu, că-i gratis:
1. S-o fi făcut omu' frate cu dracu' în viața lui, da' o fi avut și ceva punți de trecut...
2. E vina lui că altul mai bun n-am fost în stare să dăm?
3. O fi greșit vreodată? Foarte probabil! Atunci să dăm cu pietre, nu?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: toma

Offline ...

« Răspuns #277 : 17.Mar.2020, 03:26:13 p.m. »
Sa-l scuipam, ca e mai la moda la Matei Bals.

Offline toma

« Răspuns #278 : 17.Mar.2020, 05:07:41 p.m. »
Arafat are bune si rele. Cine tine balanta? Cine poate face o analiza adevarata daca din functia pe care o detine acum face mai mult bine sau mai mult rau?

Daca as avea ceva de reprosat acestui om este orgoliul: nu stie sa spuna "da, am gresit - dar vom invata din aceste greseli".

Altfel, parerea mea, subiectiva, este ca omul a facut ceva incredibil cu SMURD-ul, cel putin pentru Romania acelor ani. In fruntea DSU nu are aceleasi rezultate spectaculoase dar probabil nici aceleasi parghii, fiind nevoit, asa cum bine observa @hugbear, sa se faca frate cu dracu' politic. Nu-l uit pentru tot ce a insemnat "Colectiv", este pentru mine cea mai mare pata de pe obrazul sau. Nu uit insa nici ca in cazul in care ai mare nevoie de salvare te rogi ca la tine sa ajunga SMURD-ul si nu altcineva.
« Ultima Modificare: 17.Mar.2020, 10:08:55 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: hugbear

Offline enicky

« Răspuns #279 : 17.Mar.2020, 07:22:29 p.m. »
3. O fi greșit vreodată? Foarte probabil! Atunci să dăm cu pietre, nu?
   Respect @hugbear  pentru felul cum gandesti !!!

De gresit, sigur o fi gresit, pentru ca toti gresim, dar Colectivul este ultimul lucru care i l-as pune in spate ! Am mai spus-o, eu pe don ministru' il acuz, personaj care mai are tupeul/nesimtirea sa apara si la tv. Mi-e sila sa-i si pronunt numele, dar stiti despre cine vorbesc...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip