Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164008 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #260 : 16.Mar.2020, 09:47:48 p.m. »
Sa joci ruleta ruseasca e si asta un act de curaj daca nu cumva e vorba despre prostie....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #261 : 16.Mar.2020, 11:11:45 p.m. »
"... iar la chestia cu Arafat, știu ca e foarte apreciat dar aici a făcut un joc politic iar PNL si Johannis, știind ce s-a întâmplat când Băsescu s-a luat in contre cu el, au preferat sa joace după cântecul sau..."

Da, cred ca asta este al doilea lucru ptr. care ma bucur azi, anume ca doi colegi, inversunati la un moment dat, au revenit la ganduri normale fata de un om bine intentionat, zic eu, dar care a fost voit pus intr-o lumina proasta la un moment dat, pentru ca se pare, pe unii ii incurca rau de tot.
    Eu cred  ca,  ptr. a nu stiu cata oara, adevarul bate minciuna/politica.
Acum sincer, nu stiu cata politica a facut el, sau asa a simtit ca trebuie sa faca ! Sau i-a batut cu armele lor... :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #262 : 17.Mar.2020, 10:04:15 a.m. »
Eu raman la parerea mea ca e un dezastru
Se uita episodul Colectiv
O multime de morti de nosocomiale pt ca s-a intarziat transportul afara
Il vad si acum cum zicea, avem tot ce ne trebuie in tara
Recunoasteti discursul???
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline enicky

« Răspuns #263 : 17.Mar.2020, 10:27:55 a.m. »
Se uita episodul Colectiv
   E o zona prost inteleasa, daca vrei sa acuzi pe cineva, este ministrul sanatatii, care afirma atunci ca are tot ce-i trebuie ptr. arsi si de fapt sistemul era complet depasit 
Dar ma rog, asta e o discutie pe care n-are rost s-o deschidem aici.
  Scuzati off topic-ul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

« Răspuns #264 : 17.Mar.2020, 10:51:25 a.m. »
Langa banicioiu era arafat tot timpul
Fi-ti-ar pesedistii de ras
Dupa 8 ani la putere nu avem de niciunele in stocurie de urgenta

Offline shpeedy

« Răspuns #265 : 17.Mar.2020, 11:02:43 a.m. »
Daca la momentele respective (infiintarea si generalizarea SMURD-ului) a fost un element revolutionar pentru sistemul medical/de interventie urgenta din Romania, actualmente (de fapt de cand a devenit actor politic) il consider pe Arafat o frana in calea evolutiei sistemului medical/de urgenta. Daca intr-adevar era de buna credinta, de 10 ani de cand a devenit actor politic ar fi putut gasi o modalitate de a se impune cumva in fata celor care l-au folosit ca vector de imagine si sa se inconjoare de buni profesionisti / oameni de buna credinta (si ar fi gasit din astia - Vlad Voiculescu, Vlad Mixich, tipele de construiesc un spital)...

La ora actuala, il consider un balast pentru oricine vrea sa il mentina in functie in ideea de a construi ceva bun in sistemul de sanatate/de urgenta din Romania. Asa cum spune si @hippo, cata incredere sa ai cand iese pe sticla si spune ca stam bine si avem cele necesare (chiar presupunand ca ar fi acum adevarat), cand acelasi lucru l-a spus si in urma cu cinci ani la Colectiv?!

In alta ordine de idei, poate este timpul sa vorbim si de propaganda rusa in contextul epidemiei...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

« Răspuns #266 : 17.Mar.2020, 11:04:15 a.m. »
O alta chestiune ontopic: cati colegi de forum lucreaza de acasa? Eu am inceput de azi sa lucrez de acasa, pentru ca-mi permite meseria. Si ma astept la o perioada lunga de acest gen, sau cel putin pana ma baga fortat angajatorul in somaj tehnic...

Offline enicky

« Răspuns #267 : 17.Mar.2020, 11:21:02 a.m. »
".... il consider pe Arafat o frana in calea evolutiei sistemului medical/de urgenta....."
 Eu cred ca pana nu esti langa el/in cercul lui,  e  periculos sa faci asemenea afirmatii !!
 Mi se pare imposibil sa treci asa usor de partea ceallata a baricadei !
  Dar nu suntem toti la fel, fiecare intelege in felullui si mai suntem si off topic

« Răspuns #268 : 17.Mar.2020, 11:22:39 a.m. »
Nicule nu o mai arde independent
Esti trup si suflet rosu, asa ca las-o balta pana nu ma enervez
Acum 2 luni o aparai pe sarma-n c..r

Offline ntire2000

« Răspuns #269 : 17.Mar.2020, 12:03:39 p.m. »
Mda.
Tipic românesc, al meu e bun, al tau e o scursura.
Nu sunt cazut pe spate dupa Arafat, dar macar în cazul lui vorbesc faptele.
Care sunt total inexistente în cazul altora.
Omul a demonstrat în 30 de ani cât n-au facut toti ceilalti care s-au perindat prin ministere si functii de decizie.
Ca o mai fi si gresit e foarte adevarat, dar este o vorba - tot româneasca - "cine nu munceste, nu greseste".
Când o sa vad pe altul care face macar un sfert din cât a facut arabul asta pentru sistemul de urgenta din RO atunci mai vorbim.

PS: omul n-a venit aici ca sa se îmbogateasca ca altii, avea tot ce-i trebuie acasa.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού