0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Daca pentru tine nu a insemnat o pandemie faptul ca multi oameni s-au imbolnavit in acelasi timp, nu stiu cum sa iti mai spun.
Citat din: NicNic din 20.Mai.2024, 11:32:56 p.m.Daca pentru tine nu a insemnat o pandemie faptul ca multi oameni s-au imbolnavit in acelasi timp, nu stiu cum sa iti mai spun. Ai nega faptul ca a fost o CRIMA? Eu unul, asa vad "pandemia" asta. In spitale, bolnavilor li se satura organismul cu oxigen. Le dam oxigen cit incape si nu-l mai pot duce dupa care ii bagam in saci si la graoapa cu ei. Medicii, cu toate ca nu recunoasc insa marturii exista din declaratiile pacientilor, aveau o oroare sa intre in vizita la bolnavi si lasau totul pe seama asistentelor si infirmierelor care, la fel ca si medicii treceau pe la bolnavi din an in paste.Cu ocazia asta de "pandemie", hai sa vaccinam si sa experimentam ceva seruri caci avem numai de cistigat. Asta a fost adevarul. Am avut un cumnat care a fost internat cu test covid negativ, noaptea l-au umflat de oxigen si a doua zi ne-au anuntat ca a decedat. A fost pentru prima data cind am incalcat legea: l-am adus acasa, l-am imbracat (l-am scos din sac), l-am bagat in sicriu si i-am facut o inmormintarea crestineasca. In toata perioada aia de asa zisa pandemie m-am invirtit pe linga oameni bolnavi (raciti) si uite ca inca traiesc. A fost felul meu de a ma razbuna pe sistemul asta idiot de sanatate care imi limita timpul cit sa stau intr-un magazin si in cit timp sa-mi fac cumparaturile. Iesirile din casa in afara timpului alocat trebuiau justificate prin declaratii peproprie raspundere altfel, te pastea amenda, izolarea, inchisoarea. In '89 s-a murit pentru libertate ca acum sa ne-o limiteze Arafat, Rafila, Costache sub indicatiile lui Marinescu, Mahler, Dorobat etc unde s-a scos pina si jandarmeria + armata inarmata pe strazi? Romanii si la ora actuala sint datori pentru vaccinurile neachizitionate, pentru distrugerea celor trecute de termenul de "garantie", pentru masti cumparate de pe podelele siparful Indiei, pentru izoletele cumparate cu bani grei si apoi donate etc.Si ca sa lamuresc chestiunea cu "vaccinare a fost aproape obligatorie", au fost sefi de institutii (unii nu toti) care si-au obligat subalternii sa se vaccineze daca nu vor, sa-si caute alt loc de munca. Se putea calatori in ala tara fara a avea acel "certificat verde"? Nu. Asta nu este considerata o OBLIGATIE?
Am facut un mic update in album...nu stiu cum m.am pricopsit cu o raceala nasoala de 3 zile, azi-noapte am dormit aproape in sezut pe canapea din cauza tusei. Ma dor toate oasele si muschii de la asta+ temperatura adevarata.