Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 163921 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1960 : 20.Mai.2024, 09:35:39 a.m. »
poate n ai telecomnada buna.

fiind un forum tehnic....ai verificat bateriile. ai pus unele noi?
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline augustinionut

« Răspuns #1961 : 20.Mai.2024, 09:43:29 a.m. »
Tu ai pus?
  • Baleno 1.2

Offline wolfin

« Răspuns #1962 : 20.Mai.2024, 09:49:04 a.m. »
Nu recunosc .... nimic
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Laurentiu

« Răspuns #1963 : 20.Mai.2024, 02:15:02 p.m. »
Vaccinare aproape obligatorie e cam ambiguu.
Se poate ca o perioada tu sa nu fi fost pe planeta asta. Oi fi fost in lumea ta si acum ai ceva lacune.
P.S. Ai impresia ca toata lumea asteapta s-o comanzi tu? Fiecare are un punct de vedere, o opinie. Nu toti ne incolonam dupa magarul din frunte.
Pina una alta, eu as fi de parere sa-ti vezi de treaba.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline augustinionut

« Răspuns #1964 : 20.Mai.2024, 03:16:16 p.m. »
O perioada am fost fix în Spania. În 2021 m-am întors. Am prins pandemia acolo. Ghici, nu m-am vaccinat. Nu m-a obligat nimeni. Deci aproape obligatoriu înseamnă că nu e obligatoriu.
Te-ai hotărât dacă a fost pandemie sau doar au murit câteva milioane din cauza unui virus? 😁
  • Baleno 1.2

Online NicNic

« Răspuns #1965 : 20.Mai.2024, 11:32:56 p.m. »
[...]
Celor care sustin ca nu a fost nicio pandemie de Covid, consider ca le lipseste o vizita intr-un spital in carantina din cauza Covid-ului.
N-am negat niciodata existenta unui virus. Ca a fost pandemie sau nu, asta ramine de vazut insa, ce m-a intrigat si cu ce n-am fost de acord a fost modul de tratare in spitale, restrictiile impuse si vaccinarea aproape obligatorie; vaccinare care s-a facut cu NISTE seruri fara a fi verificate si testate direct pe oameni.

Hai sa stam stramb si sa gandim drept.

Daca pentru tine nu a insemnat o pandemie faptul ca multi oameni s-au imbolnavit in acelasi timp, nu stiu cum sa iti mai spun.

E clar ca si tu ai lipsit din realitatea romaneasca de atunci, pentru ca daca ai fi mers zi de zi la un spital, in acea perioada, eventual sa fi intrat in morga celui mai mare spital din orasul tau, ai fi avut cu totul alta intelegere acum. Pentru ca ai fi vazut multi oameni decedati pusi pe targile mobile ca sardelele, prin toate spatiile de la morga (nu doar in camera rece, ci pe hol, antreu, birouri, magazia de materiale, etc. Si sigur te-ar fi marcat profund, ti s-ar fi impregnat pe creier o imagine ce nu ar mai fi putut fi spalata de nicio propaganda conspirativa.

Pare ca unii care au trecut usor prin pandemie (mai norocosi, as zice eu), acum colporteaza tot felul de idei negandite.

PS:
Asta nu inseamna ca sustin masurile luate in pandemie, care au fost pripite, luate din graba, prostie sau lipsa de experienta in fata unor astfel de evenimente.
Iar la noi, in Romania, situatia asta stupida, globala, a fost agravata de prostia conducatorilor nostri.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

« Răspuns #1966 : 21.Mai.2024, 12:16:58 a.m. »
Noua, toata negarea asta ca a fost sau nu a fost, (si) din poza de mai jos ni se trage.
Si din milioanele alea de doze de vaccin cumparate d-an pulea, fara nici o noima.
Iar unii dobitoci din poza înca sunt la butoane, într-o tara normala erau pe faras si aruncati la tomberonul istoriei - cum a ajuns nesimtitul ala de Boris - premier al UK.

PS: eu mergeam sa-i duc medicamente maica-mii - care sufera de o boala autoimuna, dupa ce completam imbecilitatea aia de declaratie, exact ca pe vremea pogromului si astia o beleau la un whisky.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online NicNic

« Răspuns #1967 : 21.Mai.2024, 12:56:03 a.m. »
Daca te bazezi pe acea poza ca sa negi toate celelate argumente (a se citi oameni bolnavi sau prapaditi), inseamna ca bagi capul ca strutul.

Poza aia arata doar cat de nesimtiti sunt liderii nostri politici.

Chiar daca, intr-un fel, ar fi ceva de inteles.
Fiindca nu cred ca la job tu stateai cu masca pe față 8 ore, cat aveai colegi prin preajma.

Dar de la ei ai avea asteptari mai multe, avand in vedere ca ar trebui sa fie exemple pentru societate ...
Insa la cata minte sau lipsa de orice fel de educatie au, e mai aproape de natura lor sa se dea in stamba.
Desteapta-te romane!

Offline ntire2000

« Răspuns #1968 : 21.Mai.2024, 01:03:37 a.m. »
Daca te bazezi pe acea poza ca sa negi toate celelate argumente (a se citi oameni bolnavi sau prapaditi), inseamna ca bagi capul ca strutul.

Nu, acea poza e doar ca sa nu uit ca am fost luat de fraier.
O data ..... ca a doua oara nu mai pun botul.
N-am negat niciodata ca cineva s-a jucat cu vietile noastre.
Eu consider ca totul a fost un mare experiment în care au pierit milioane de nevinovati.
O etapa în controlul demografic al omenirii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online NicNic

« Răspuns #1969 : 21.Mai.2024, 01:15:57 a.m. »
 :-)) :-))

Nu, acea poza e doar ca sa nu uit ca am fost luat de fraier.

Politicienii nostri ne iau de fraieri in orice situatie.
De cele mai multe ori, in mod constient, chiar voit.

Dar in poza aia cred ca nici nu s-au mai gandit la noi, amaratii.
Pur si simplu au facut-o din reflex....
Desteapta-te romane!