Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 163917 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1950 : 19.Mai.2024, 09:09:07 a.m. »
Și dacă ar da o dezmințire oficială, ai crede-o? :-?
Daca ar fi ceva oficial, de ce nu?

@Laurentiu: daca ai citit stirea pentru care ai pus link in postarea ta, te rog sa ne spui ce crezi si dupa ce citesti articolul din link-ul urmator: Fake News made in Germany
Atit timp cit s-au facut tot felul de speculatii pe tema asta, poti crede orice? Sint prea multe semne de intrebare ramase neelucidate sau raspunsuri ascunse si multi medici cenzurati (Razvan Constantinescu, Flavia Grosan, Monica Pop, etc.).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ntire2000

« Răspuns #1951 : 19.Mai.2024, 05:21:51 p.m. »
Eu nu sunt atât de încapatânat sa zic ca nu a existat.

Dimpotriva, sunt absolut convins ca a existat un virus scapat din laborator, si înca din categoria alora cu uz militar.
Si toata mascarada asta cred ca a fost cumva si o demonstratie de forta a Chinei, aia îsi permit ca sa moara jumatate din miliardul care sunt si tot vor fi în stare sa stapâneasca lumea.
Prin disciplina si îndoctrinare aia sunt în stare de orice, doar ca înca n-a venit momentul.

PS: ca exercitiu de forta si imagine au facut spital covid în 10 zile, în timp ce restul lumii civilizate murea pe holurile spitalelor supraaglomerate.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: sfichiu

Offline augustinionut

« Răspuns #1952 : 19.Mai.2024, 05:27:46 p.m. »
Și dacă ar da o dezmințire oficială, ai crede-o? :-?
Daca ar fi ceva oficial, de ce nu?

@Laurentiu: daca ai citit stirea pentru care ai pus link in postarea ta, te rog sa ne spui ce crezi si dupa ce citesti articolul din link-ul urmator: Fake News made in Germany
Atit timp cit s-au facut tot felul de speculatii pe tema asta, poti crede orice? Sint prea multe semne de intrebare ramase neelucidate sau raspunsuri ascunse si multi medici cenzurati (Razvan Constantinescu, Flavia Grosan, Monica Pop, etc.).

Gastroenterolog, oftalmolog... Specialiști sti în viruși, ce mai.
  • Baleno 1.2

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #1953 : 19.Mai.2024, 07:43:28 p.m. »
@augustinionut "Gastroenterolog, oftalmolog... Specialiști sti în viruși, ce mai".Totusi au cel putin o facultate de medicina si ceva ani de munca prin spitale. Nu sunt alde Mandruta, Moise Guran,Tolontan, Gadea, Radu Tudor, CTP....etc care se pricep la toate si nimic
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Laurentiu

« Răspuns #1954 : 19.Mai.2024, 07:55:16 p.m. »
Dimpotriva, sunt absolut convins ca a existat un virus scapat din laborator, si înca din categoria alora cu uz militar.
Usor, usor se vor elimina din semnele de intrebare insa, va mai trece ceva timp.

"NYP: Minciunile oamenilor de știință cu privire la pandemia COVID-19. Virusul care a omorât milioane de oameni, posibil creat de om.
La patru ani de la izbucnirea pandemiei de Covid, în SUA se aduc acuzații de falsificare a adevărului de către oamenii de știință, iar dr. Fauci este arătat cu degetul pentru că a ținut cu „big pharma”." - https://adevarul.ro/stiri-externe/in-lume/nyp-minciunile-oamenilor-de-stiinta-cu-privire-la-2361903.html
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline augustinionut

« Răspuns #1955 : 19.Mai.2024, 07:59:06 p.m. »
"Guvernul german admite cu documente indubitabile că nu a existat nicio pandemie de Covid.
Usor, usor se vor elimina din semnele de intrebare insa, va mai trece ceva timp.

"NYP: Minciunile oamenilor de știință cu privire la pandemia COVID-19. Virusul care a omorât milioane de oameni, posibil creat de om.

Hotaraste-te.
  • Baleno 1.2

Offline NicNic

« Răspuns #1956 : 19.Mai.2024, 09:14:51 p.m. »
[...]

Celor care sustin ca nu a fost nicio pandemie de Covid, consider ca le lipseste o vizita intr-un spital in carantina din cauza Covid-ului.
Daca ar fi vazut cu ochii lor disperarera unor oameni internati, ori cozile de la morga spitalelor, probabil ca nu ar mai fi asa de Gigi-Contra, fara argumente logice.

Suspiciunile, generate de faptul ca nu ni se prezinta toate detaliile unor crize, nu pot fi un argument logic sa contesti existenta unui fenomen derulat in toata lumea.
Inclusiv Coreea de Nord a declarat cazuri de Covid.  Oare si astia s-au inteles cu lumea democrata sa confirme existenta Covid-ului?

Dar cine vrea sa creada orice, n-ar decat sa creada, ca se va face de ras, candva ....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline augustinionut

« Răspuns #1957 : 19.Mai.2024, 09:30:33 p.m. »
Sau rusii, cu ai lor 400000 morți.
  • Baleno 1.2

Offline Laurentiu

« Răspuns #1958 : 20.Mai.2024, 09:02:51 a.m. »
Hotaraste-te.

Celor care sustin ca nu a fost nicio pandemie de Covid, consider ca le lipseste o vizita intr-un spital in carantina din cauza Covid-ului.
N-am negat niciodata existenta unui virus. Ca a fost pandemie sau nu, asta ramine de vazut insa, ce m-a intrigat si cu ce n-am fost de acord a fost modul de tratare in spitale, restrictiile impuse si vaccinarea aproape obligatorie; vaccinare care s-a facut cu NISTE seruri fara a fi verificate si testate direct pe oameni.

• Suzuki SX4

Offline augustinionut

« Răspuns #1959 : 20.Mai.2024, 09:05:09 a.m. »
Vaccinare aproape obligatorie e cam ambiguu. Uite, mama, tata, fratele meu, cumnatul meu s-au vaccinat. Ghici? Încă nu-i pot comanda cu telecomanda televizorului.
  • Baleno 1.2