Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 163916 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1920 : 28.Iun.2022, 06:52:14 p.m. »
Atâta vreme cât nu avem masca de oxigen pe nas sau tubul înfipt în trahee la ATI putem sa emitem oricâte judecăți de valoare.
După 3 doze de vaccin gratis și 15 zile de concediu medical pentru boalâ, cred că am primit mai mult decât am plătit.
Nu și soacră-mea, care n-a vrut să se vaccineze și nici boala n-a contactat-o, deși se apropie de 90 ani.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

« Răspuns #1921 : 28.Iun.2022, 09:39:03 p.m. »
Partea bună e că putem să cumpărăm alte vaccinuri acum, unele eficiente pentru noua tulpină. Câte să fie? 50... 100 milioane de doze? Oare or ajunge?

100 de milioane, ca altfel da cu virgula la comisionul sumei de achizitie.

Ne așteaptă o toamna interesantă...

Pesimistul din mine zice ca mai întâi trebuie sa apucam toamna.   >:)
Deja ne obisnuim cu iadul.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

« Răspuns #1923 : 27.Feb.2023, 10:00:47 a.m. »
 :-))

Citez chiar din articolul indicat:
"Noul raport evidențiază faptul că diferite sectoare ale comunității de informații din SUA au ajuns la concluzii disparate cu privire la originea pandemiei, notează Wall Street Journal."

Deci putem spune ca a ramas in coada de peste.
Avem opinia unui Departament din SUA, in care se recunoaste direct ca exista si alte opinii. Si ca nu este certa cauza.

Nici vorba de tras vreo linie, nici macar una punctata, intermediara ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

« Răspuns #1924 : 27.Feb.2023, 02:36:43 p.m. »
Ca sa tragem linie....
    Linia s-a cam tras de mult, dar eu nu sunt atat de naiv incat sa cred ca vreo autoritate va spune/descoperi adevarul sau, mai mult, isi va asuma raspunderea !
China si SUA isi paseaza elegant pisica moarta, amandoua fiind partase probabil.
 C-a fost accident sau intentionat, nu stiu ce relevanta mai are, important este ca s-au tras niste concluzii(apropo de reactiile societatii!), s-au incasat niste bani grei, acum cateva industrii prospera si populatia este prvizibila si mai usor de controlat si inghite cu succes hapul unei asa-zise inflatii.
  Adica, per total a fost un succes !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline augustinionut

« Răspuns #1925 : 27.Feb.2023, 05:28:45 p.m. »
Zii-o si bunica-mii.
  • Baleno 1.2

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1926 : 27.Feb.2023, 06:03:07 p.m. »
Mda... cică vaccinurile mRNA modifica sperma... așa ca mi-a plăcut poza cu doua fătuci care aveau pe pancartă: "Sperma de nevaccinat - noul Bitcoin!"   :-)) ...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ntire2000

« Răspuns #1927 : 27.Feb.2023, 07:33:09 p.m. »
Bine că n-au zis fătucile nimic de gust......  :popa:

Linia s-a cam tras de mult, dar eu nu sunt atat de naiv incat sa cred ca vreo autoritate va spune/descoperi adevarul sau, mai mult, isi va asuma raspunderea !
C-a fost accident sau intentionat, nu stiu ce relevanta mai are, important este ca s-au tras niste concluzii(apropo de reactiile societatii!), s-au incasat niste bani grei, acum cateva industrii prospera si populatia este prvizibila si mai usor de controlat si inghite cu succes hapul unei asa-zise inflatii.
  Adica, per total a fost un succes !

Stii si la ce te ajută că stii?  B-)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #1928 : 27.Feb.2023, 08:33:55 p.m. »
Stii si la ce te ajută că stii?  B-)
   Dupa ce a trecut furtuna, poate chiar nu mai ajuta sa-i cunosti cauzele, important este daca s-a inteles ceva dupa experienta respectiva si se pare ca foarte multi n-au inteles(mai) nimic.
    Cat despre efectele vaccinului, personal nu exclud niciunul(chiar si incosistenta spermei), mai ales ca nu toate vor fi aduse la cunostinta unui medic/autoritati, iar daca se va cunoaste, efectul respectiv e greu sa-l poti pune pe seama vaccinului pentru simplul motiv ca nu mai are nimeni interes sa faca cercetari in domeniu.
  Pe de alta parte, daca pe noi nu ne-au sensibilizat nici chiar si putinele voci ale unor medici care au avut curajul sa spuna nu vaccinarii, e clar ca suntem o masa usor de manipulat si exploatat.
   E clar ca multora le pui informatia si faptele concrete pe tava si le ignora(in loc sa cerceteze!) cu desavarsire (si inca poarta masca), dovada ca intelegerea unor fapte pentru ei este extrem de limitata.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #1929 : 27.Feb.2023, 09:59:06 p.m. »
"Fericiti cei saraci cu duhul."

Mda, se pare ca si inteligenta e o povara, faptul ca unii dintre noi realizam lumea în/pe care traim nu ne ajuta deloc sa ducem o viata frumoasa si lipsita de stres.
Iar acum, o data cu aparitia ChatGPT vor fi tot mai multi "destepti" - ocazie cu care va fi atins apogeul dezvoltarii speciei si civilizatiei umane.....
Iar din ce am citit (alt obicei nesanatos pe lânga gândit), odata atins acest apogeu nu ne ramâne dupa aia decât declinul - sa disparem treptat (sau poate foarte brusc) în liniste asa cum (ne întrebam acum unde naiba) au disparut altii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού