Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 163931 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1890 : 08.Mar.2022, 11:24:08 p.m. »
Pai...sa va spun o poveste. Acum 3 saptamani am internat-o pe mama la spitalul Bagdasar sa-i...monteze doua stent-uri. Dupa o saptamana o externez (marti) si miercuri seara am internat-o la spitalul Sf Ioan cu...covid. Dupa alta saptamana am luat-o acasa. Acum...dupa inca o saptamana...nu este bine. A slabit foarte mult, nu poate sta in picioare,nu are pofta de mancare deci...virusul acesta se dovedeste,inca o data, foarte periculos. Am uitat sa mentionez faptul ca avea doua doze de vaccin facute.

Sanatate multa mamei tale!

E nevoie de atentie multa la parsivul asta de virus.
Partea ciudata e ca nu provoaca mereu simptome.

Dar poate avea si manifestari cu intensitate fluctuanta.
Asa cum a revenit poate sa si plece.
Atentie multa si va fi totul bine la final.

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabi males

« Răspuns #1891 : 09.Mar.2022, 08:37:22 a.m. »
Multumesc, @NicNic !
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline Leutz

« Răspuns #1892 : 09.Mar.2022, 02:52:42 p.m. »
... Acum...dupa inca o saptamana...nu este bine. A slabit foarte mult, nu poate sta in picioare,nu are pofta de mancare deci...virusul acesta se dovedeste, inca o data, foarte periculos. Am uitat sa mentionez faptul ca avea doua doze de vaccin facute...

Ii trebuie rapid un coctail de vitamine, Zinc, vitamina C si vitamina D, care s-a dovedit foarte bun atat in preventie cat si in recuperare.

Din pacate nu am aflat de varianta asta decat tarziu, acum vreo o luna, dupa de am pierdut ~7 kg in urma covid-ului (simptome respiratorii minore + simptome de gripa severa care m-au pocnit in cateva valuri timp de aproape o luna) si am avut "sechele" similare cu cele ale mamei tale. Am vorbit cu o prietena farmacista, romanca, la care apelez de 20 de ani oridecateori medicii devin neputinciosi; si intotdeauna mi-a dat sfaturile potrivite. Ca fapt divers, acum lucreaza in vestul Europei in cercetare la o companie farmaceutica axata pe medicamente alternative, naturale.

Coctailul respectiv, in mod stupid, e pe toate drumurile. Am luat Redoxon impreuna cu un "multivatamin" general de la Berocca si s-a simtit imediat. Inca din prima zi dupa prima doza de Zn-C-D) m-am simtit surprinzator de bine, ca apoi dupa 2-3 zile sa fiu in forma maxima. Am luat timp de 10 zile alternativ: o zi Zn-C-D, o zi multivitamin; deci cate 5 de fiecare in total. Ambele sunt facute de BAYER, deci ar treui sa fie si prin Romania. Daca nu, oricare altele cu ingrediente similare, dar neaparat Zn-C-D.

Mai multe informatii despre coctailul Zinc, C si D puteti gasi aici. Sunt multe alte articole stiintifice despre subiect, dar nu sunt open-source. Frontiers e unul din publicistii open-source cu jurnale bine cotate. Merita citit articolul.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: gabi males

Offline gabi males

« Răspuns #1893 : 09.Mar.2022, 03:00:52 p.m. »
Multumesc pentru sfaturi @Leutz ! Va trebui sa o iau pas cu pas. Momentan,se pare ca a achizitionat si o bacterie pe la aparatul digestiv care ii provoaca neplaceri.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #1895 : 09.Mar.2022, 03:29:35 p.m. »
Oscillococcinum e produs homeopat, asa ceva nu ar trebui sa existe pe piata.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1896 : 09.Mar.2022, 03:40:53 p.m. »
Molekin imuno am luat și eu când am avut Covid. Oscillococinum e o șarlatanie. Doar cu efect de placebo. Și de asta am luat în trecut, când am fost racit. Frecție la un picior de lemn.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #1897 : 09.Mar.2022, 09:12:12 p.m. »
 Da, fiecare cu parerea lui, pe mine molecula aia m-a facut bine cu ani in urma, de o gripa foarte puternica, recomandat de o doctora si fara sa iau altceva.
Probabil ca nu are efect la toata lumea si nici nu sunt de specialitate ca sa-l sustin sau sa-l combat, dar stiu ce efect are la mine.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1898 : 09.Mar.2022, 09:22:25 p.m. »
Nici fabricantul nu-l indica pentru Covid 19.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1899 : 13.Mar.2022, 04:52:22 p.m. »
China a închis un oraș cu 9 milioane de locuitori după un focar de 3500 de noi cazuri apărute Sâmbăta.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008