Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 163941 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Solange

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1850 : 13.Ian.2022, 09:21:00 a.m. »
Virusul asta sufera mutatii la 2-3 lun, e cel mai grabit din istorie... facem pariu cu pana se duce sezonul asta de covid cu ultima fita in domeniu numita Omicron lanseaza deja in discutie publica noua varianta care va incepe probabil in iulie sau august cel tarziu ? O sa fie tot un nume cu sonoritate, Globe Trotter ar fi delicios.

E deja un tipar, dar tiparul asta are legatura cu planificarea omului si nu cu comportamentul virusilor.

Consider show-ul covid ca fiind cel mai de succes din istorie de pana acum. Foarte buna punere in scena iar efectele sunt exact cele dorite. Sistemul devine din ce in ce mai perfect.
  • SX 4 S Cross
Suzuki - A Way of Life, but not a good one

Offline toma

« Răspuns #1851 : 13.Ian.2022, 09:27:36 a.m. »
Asa-i, pentru ca teoria constipatiei conspiratiei este intotdeauna mai atragatoare decat chestia aia scarboasa numita stiinta.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: saureign

Offline ...

« Răspuns #1852 : 13.Ian.2022, 09:29:18 a.m. »
De-aia Hemoroeasy face bine, ca stai stramb si cugeti drept...

Offline ntire2000

« Răspuns #1853 : 13.Ian.2022, 09:50:27 a.m. »
Consider show-ul covid ca fiind cel mai de succes din istorie de pana acum. Foarte buna punere in scena iar efectele sunt exact cele dorite. Sistemul devine din ce in ce mai perfect.

Anii trecuti mureau de gripa prin spitale tot cei din categoria vulnerabila, si tot câte 100 pe zi ca acuma.
Da' atunci nici pe dracu' nu-l durea în hemoroizi de batrânetul ala.

Acuma si daca îti curg mucii vina stia cu sfaturi ca e bine sa-ti bagi vaccin.
Deja e disperare maxima când vine câte unul ca Fauci care mai cu perdea zice ca vaccinul nu prea mai are sens.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

« Răspuns #1854 : 13.Ian.2022, 10:07:36 a.m. »
Anii trecuti mureau de gripa prin spitale tot cei din categoria vulnerabila, si tot câte 100 pe zi ca acuma.
Poti sa si aduci niste dovezi in privinta afirmatiei asteia?

Daca dupa doi ani de pandemie inca punem semn de egal intre numarul celor care au murit din cauza gripei sezoniere si cei care au murit din cauza covidului...  :notlst:
Ai auzit in 2018 sau 2019 sa fie 1800 de oameni la terapie intensiva din cauza gripei?

Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: saureign

Offline ...

« Răspuns #1855 : 13.Ian.2022, 10:19:27 a.m. »
Pamflet: "Vezi cum ti-au spalat creierul, Toma? Nu erau in 2019 1800 de oameni la ATI din cauza gripei, ci din cauza unor boli crunte sau AVC-uri, accidente. Astia de acuma sunt doar declarati ca avand COVID, pentru ca primesc bani si pentru ca sa controleze lumea. Am auzit-o eu pe senatoarea Sosoaca cum a avut curaj si a explicat. Nu mai tin minte exact, zicea ceva de a treia generatie si ca si-a montat sterilet care omoara virusul, deci pentru 2020, 2021 si 2022 e protejata, ca sunt trei ani la numar!"  =))

Offline ntire2000

« Răspuns #1856 : 13.Ian.2022, 10:19:34 a.m. »
Sa fim seriosi, multi au murit în casele lor pentru ca nu era isteria asta de acuma în care fiecare la primul stranut se duce sa-si faca test PCR.
Majoritatea probabil ca nici n-au avut diagnostice corecte pentru ca pe nimeni n-a interesat de ce anume exact a raposat un mos de 75 de ani care oricum si-a consumat minutele de pe cartela.

PS: ca veni vorba de diagnostice, sotia are în istoricul medical probleme renale cauzate de calculi.
Luni a avut o criza ca-n tinerete si a mers la urgenta unde i s-a facut un CT.
Nici unul din desteptii de acolo n-a fost curios sa vada exact calculii existenti pe care în mod miraculos i-a vazut alt medic de la o clinica privata.
Unul venit tocmai din Cluj, de care personal ma îndoiesc ca are niste competente iesite din comun daca ajuns sa dea consultatii prin orase ca vai de mama lor ca Bistrita.
PS2: despre profesionalism dar nu numai îti recomand cu caldura sa urmaresti interviul postat de mine aici.
Aseara mi-am sacrificat ziua de fotbal ca sa-l urmaresc pe tipul asta.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

« Răspuns #1857 : 13.Ian.2022, 10:44:04 a.m. »
Sa fim seriosi, multi au murit în casele lor pentru ca nu era isteria asta de acuma în care fiecare la primul stranut se duce sa-si faca test PCR.
Majoritatea probabil ca nici n-au avut diagnostice corecte pentru ca pe nimeni n-a interesat de ce anume exact a raposat un mos de 75 de ani care oricum si-a consumat minutele de pe cartela.

Deci vorbim fara cifre.
In cazul asta ce te face sa crezi ca cei care au murit de grupa in anii dinainte de pandemie fara sa ajunga la spital sunt semnimificativ mai multi decat cei care au murit de covid fara sa ajunga la spital?
Ma gandesc ca daca te sufoci si nu poti respira, indiferent de boala care iti provoaca asta, tot vei chema salvarea... prin urmare numarul de internari in ATI ar trebui sa fie comparabil... si totusi nu este.

Despre gripa, la o cautare rapida: http://www.cnscbt.ro/index.php/prezentari/atelier-de-lucru-infectii-respiratorii-acute-gripa-sari-25-26-10-2018/1021-rezultatele-supravegherii-sari-romania-2017-2018-dr-odette-popovici/file

Nu prea vad cum ar fi comparabile cifrele din Romania. Dar sa zicem ca Romania este speciala. Nici la nivel mondial nu se pot compara cifrele legate de gripa sezoniera cu ce s-a intamplat pana acum cu covid-ul.

Totusi, poate are dreptate @cad. Nu mai vad padurea de copaci pentru ca n-a ajuns la mine lumina de la Sosoaca sa ma ghideze catre adevar.

Offline ntire2000

« Răspuns #1858 : 13.Ian.2022, 10:55:28 a.m. »
E o vorba (ajunsa) celebra, adevarul e dincolo de noi.
Eu cred ca nu tot ce ti se serveste e de înghitit.
Am mai vazut date false publicate de INS, de râdea UE de noi.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

« Răspuns #1859 : 13.Ian.2022, 10:56:23 a.m. »
Eu cred ca nu tot ce ti se serveste e de înghitit.
Perfect de acord cu asta.

Cum discerni intre ce e de adevarat si ce nu este?