0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
„Atunci când lumea este agitată și îngrijorată, trebuie să pui un pansament, nu răul în față. Trebuia să spun și eu aveți grijă că o să crăpați toți? M-am gândit că înainte de a fi bolnavi de gripă, de apendicită, de orice, oamenii să mai lase băuturile și mâncărurile care te bagă în boală. Să mănânce legume și fructe, să facă o gargară cu sare, nu cred că a făcut cuiva rău. Ce e aia pandemie până la urmă? Pandemie era și când eram eu mic și eram trei la școală și restul acasă că erau mucoși”, a declarat Emilian Gheorghe Pop
Raspunde, ca esti in domeniul medical, daca raspund eu care nu-s in domeniul medical, nu e valabil raspunsul.
......Nu combat folosirea vaccinului si efectele clare ale acestuia ca tratament preventiv, în locul unui medicament care trateaza boala deja instalata.Doar ca între 30 USD doza de vaccin si 3 USD o cutie de "placebo" e cale (si profit) destul de lunga.Si este o vorba în popor, "banii vorbesc"....
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/obligat-sa-se-vaccineze-un-roman-din-suedia-a-baut-o-lada-de-bere-ca-sa-elimine-serul-din-organism-1715751Suedia nu are nicio influenta...