Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 163951 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline balanel

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1770 : 17.Oct.2021, 12:29:53 a.m. »

Trebuie sa înțelegem că viața nu va reveni niciodată la stadiul pre-pandemie,

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

De ce?

Dupa celelalte pandemii prin care a trecut omenirea, viata nu a revenit la normal?
"Caracterul fără inteligență face mult, inteligența fără caracter nu face nimic." — Cicero

Offline ntire2000

« Răspuns #1771 : 17.Oct.2021, 12:47:02 a.m. »
Depinde ce întelegi prin normal.
De data asta nu va mai fi asa, cred ca planul era sa se mai reduca din populatie dar niste destepti lacomi din big pharma au scos repede ceva vaccinuri.
Sa vedem care e urmatorul virus de laborator letal pe care o sa-l puna în circulatie.

Sa duci acum un razboi conventional e prea mult pentru echilibrul si asa fragil al ecosistemului.
In plus, costa prea mult si face prea multa mizerie, iar efectele colaterale sunt greu de anticipat si evitat.
E mai curat si rapid sa faci ordine cu un virus atunci când încerci sa controlezi demografic.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline balanel

« Răspuns #1772 : 17.Oct.2021, 03:19:34 a.m. »

Sa vedem care e urmatorul virus de laborator letal pe care o sa-l puna în circulatie.

In mod normal as fi spus, unul care nu raspunde la vaccin.

Dar poate ca nici nu mai e nevoie, doar exista deja Covid varianta Mu (sau Miu), nu stiu exact cum se scrie.
"Caracterul fără inteligență face mult, inteligența fără caracter nu face nimic." — Cicero

Offline VictorN

« Răspuns #1773 : 17.Oct.2021, 09:56:14 a.m. »

Trebuie sa înțelegem că viața nu va reveni niciodată la stadiul pre-pandemie,

De ce?

Dupa celelalte pandemii prin care a trecut omenirea, viata nu a revenit la normal?
O sa ajungem la un nou normal, iar Romania o va face mai greu decât restul Europei.

Gripa spaniola, spre exemplu, a adus schimbări ale modului de viață.
https://www.weforum.org/agenda/2020/04/covid-19-how-spanish-flu-changed-world/

N-a vrut nimeni sa reducă populația, terminați cu teoriile conspirației. Daca voiau să reducă populația, lansau o varianta de Ebolla, nu coronavirus.

The following users thanked this post: costin_bad, toma, saureign, Costique, gabi males, augustinionut

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1774 : 17.Oct.2021, 11:30:27 a.m. »
Am tot scris despre lipsa de logica a acestei prostii numita "depopularea", cele mai afectate de pandemie sunt exact populațiile care si așa erau in reducere si in plus sunt cele care susțin economia mondiala. De aceea Africa nu prea contează  in calculele globale, caci deși are o populație imensa, nu consuma. Trăiesc cam toți de pe o zi pe alta. Si după ce ajung in Europa, majoritatea tot acolo rămân, la subzistenta...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: saureign

Offline hugbear

« Răspuns #1775 : 17.Oct.2021, 07:11:07 p.m. »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline toma

« Răspuns #1776 : 17.Oct.2021, 07:34:21 p.m. »
Mda... dacii liberi au demonstrat inca o data ca suntem buricul Europei :popa:
« Ultima Modificare: 17.Oct.2021, 09:01:14 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ntire2000

« Răspuns #1777 : 17.Oct.2021, 08:33:24 p.m. »
Si conducem detasat, cam cum conduc nemtii la fotbal.
Clasamentul asta e foarte bun pentru cei care vor sa emigreze si nu pot sa se hotarasca.
Pe ultimele locuri sunt tarile cu cei mai multi prosti/m², aia care si-au implantat cip, acolo locul ideal sa iasa în evidenta cei destepti ca noi.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: toma

Offline enicky

« Răspuns #1778 : 18.Oct.2021, 12:47:14 a.m. »
  Mda, eu cred ca pestele de la cap se-mpute si daca Italia a ajuns la 0,6 fata de 16 al nostru, este meritul politicii duse de guvern, testare masiva, obligativitatea vaccinarii cadrelor medicale si din invatamant, apoi a angajatilor si asa a ajuns la 85%, de aici manifestarile de strada la care se vorbeste ca participa si romani.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

« Răspuns #1779 : 18.Oct.2021, 08:47:37 a.m. »
Se impute el pestele de la cap dar se curata de la coada.
Fara sa contest deloc incompetenta autoritatilor in privinta campaniei de vaccinare si masurilor complementare care trebuiau luate, procentul actual de vaccinare este o "radiografie" perfecta a societatii noastre in privinta gradului de educatie si de egoism. Astia suntem!
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: saureign