0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Cunosc persoane care au facut 2 teste rapide negative.La PCR au iesit pozitive cu Delta, ca simptome aveau din belsug.Parerea mea e ca testele rapide sunt degeaba.
„Este ca și cum ai compara mere și portocale”, a spus prof. Petersen.LFT și PCR (reacție în lanț a polimerazei) fac lucruri diferite:LFT captează cei mai infecțioși oameni prin detectarea materialului de pe proteinele de suprafață ale virusului;PCR detectează materialul genetic al virusului care poate fi prezent în organism timp de câteva săptămâni după ce cineva este de fapt capabil să îl transmită.Un test antigen măsoară dacă proteina produsă de virus este detectată. În schimb, testul PCR este capabil să detecteze materialul genetic al virusului, iar astfel are o capacitate mult mai bună de a detecta o infecție. În acest context, rezultatele studiului confirmă faptul că antigenul (proteina produsă de virus) este prezenta în cantități detectabile în special când individul testat are o cantitate mare de virus, fiind și infectat și infecțios.Din acest motiv, utilitatea lor rămâne extrem de bună, în special în contexte de triere epidemiologică sau verificări de rutină ce pot fi implementate de exemplu la locul de muncă, în școli, etc. Totuși, testele PCR rămân cele mai bune pentru a depista daca o persoană fost infectată, ele fiind capabile să detecteze acest lucru chiar dacă individul în cauză nu este încă infecțios.”,
Juniorul s-a intors la scoala, deja de ieri se simtea bine. Faza nasoala e ca de ieri am inceput eu sa ma simt mai rau, deci nu cred ca a fost efect advers de la vaccin, la el. Eu nu am febra, doar dureri musculare in tot corpul, dureri de stomac, constante, dar suportabile, capul imi vajaie usor si nu prea am dormit. Testul de saliva e tot negativ si la mine. Am gust, miros, dar incepe sa curga usor nasul. Pot sa lucrez si sa trollez pe forumuri, dar as prefera sa dorm (insa nu pot). E guvid sau doar o viroza?
Se pare ca si "Erase memory"