Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 163964 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline VictorN

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1740 : 30.Sep.2021, 11:11:05 p.m. »
Daca nu mai erau bune testele pentru noua tulpină, nu mai era bun nici vaccinul. Ambele se bazează pe proteina Spike.

Testele antigen au o limită. Au nevoie de un număr suficient de mare de virioni ca să aibă reacție pozitivă. Din cauza asta ele sunt mai precise când persoana e simptomatică, pentru că are replicare mare și număr mare de virioni.

Eu cred că am depășit "the point of no return". De aici încolo suntem pe teren necunoscut și periculos.
 Oamenii cu un minim de pragatire in domeniu putea da vadă de la început de august că la sfârșit de septembrie vom avea 10.000 de cazuri, nu 1600 cum spuneau cei responsabili de situația de acum.

Îmi vin in feedback pe Facebook știri postate de Digi și alte siteuri. De curiozitate mai intru pe la comentarii care sunt de ordinul sutelor sau miilor pentru fiecare postare. Lumea care postează este antivaccin în proporție de 99%.
Oamenii ăștia nu s-ar vaccina orice s-ar întâmpla. Nu ai cum sa ii convingi cu restricții, mai mult îi întărâți.
In cazul asta singura varianta e obtinerea imunitatatii de turma prin boală. Nu vad sincer cum vor convinge ei 50% din populație sa se vaccineze.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

The following users thanked this post: jante.otel

Online ntire2000

« Răspuns #1741 : 30.Sep.2021, 11:38:40 p.m. »
Cunosc persoane care au facut 2 teste rapide negative.
La PCR au iesit pozitive cu Delta, ca simptome aveau din belsug.

Parerea mea e ca testele rapide sunt degeaba.
Iar acuma ministrul educatiei vrea sa adune saliva de la elevi, o alta idiotenie pe banii statului.
Probabil cineva, vreo firma de casa a partidului lui Superman a cumparat niste teste pe care n-are cum sa le mai valorifice.

PS: socrul meu e iesit din spital.
Cu multiple probleme de sanatate (la 72 de ani - ca sa va faceti o idee, la un moment dat a trebui sa înghita vreo 12 pastile simultan) a scapat, în opinia mea, doar datorita faptului ca era vaccinat.
De doua zile citesc prin presa locala de oameni care la 39 sau 54 de ani au plecat dincolo, oare ce comorbiditati puteau sa aiba aia?

« Ultima Modificare: 30.Sep.2021, 11:51:11 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline bisti

« Răspuns #1742 : 01.Oct.2021, 12:36:57 a.m. »
Sunt boli cronice si la tineri: diabet, tiroidă, alergie severe, samd.
Nu trebuie să fie bolnavi de cancer sau obezitate morbidă ca sa fie încadrați cu comorbiditati.

Online ntire2000

« Răspuns #1743 : 07.Oct.2021, 12:13:07 a.m. »
Covid ‘was spreading virulently in Wuhan’ as early as summer 2019, report suggests

Chinese government spent nearly twice the amount on PCR tests in 2019, compared to 2018, shows data compiled by Australian cyber security firm
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1744 : 07.Oct.2021, 11:49:43 a.m. »
Comorbiditate îți da orice boala care afectează sistemul imunitar in sensul ca îl tine ocupat.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Online ntire2000

« Răspuns #1745 : 13.Oct.2021, 12:00:41 a.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabi males

« Răspuns #1746 : 13.Oct.2021, 08:52:26 a.m. »
Bun filmuletul asta! A trecut un an si jumatate de la izbucnirea pandemiei. Avem posibilitatea de a ne vaccina de mai bine de un an si, totusi, romanii s-au vaccinat in proportie de 30% (cu aproximatie). Nu avem incredere in vaccin? Ei bine…atunci sa avem incredere in acest virus care isi face treaba si ucide zilnic, din ce in ce mai multi! Am mai spus: fiecare este liber sa aleaga cum moare!
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline VictorN

« Răspuns #1747 : 13.Oct.2021, 08:58:11 a.m. »
In timp ce noi ne luptăm cu valul 4, Europa de Vest își vede de viața de după pandemie.
Au și ei cazuri, dar majoritatea sunt ușoare. Pentru ei COVID a devenit o gripa sezonieră. Lumea civilizată.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

The following users thanked this post: gabineg, toma, saureign, Costique, gabi males

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1748 : 15.Oct.2021, 10:09:19 a.m. »
Sper sa ajute, in Suedia am făcut rapelul la 6 săptămâni. Nu se discuta încă de a 3-a imunizare generala, doar punctual. Dar Suedia are peste 80% din populație vaccinata.

https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-25106773-valul-4-mai-mortal-unele-tari-decat-altele-desi-folosit-aceleasi-vaccinuri-anti-covid.htm?cfnl=
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ...

« Răspuns #1749 : 15.Oct.2021, 10:17:10 a.m. »
@cad: revenire grabnica la scoala !
Juniorul s-a intors la scoala, deja de ieri se simtea bine. Faza nasoala e ca de ieri am inceput eu sa ma simt mai rau, deci nu cred ca a fost efect advers de la vaccin, la el. Eu nu am febra, doar dureri musculare in tot corpul, dureri de stomac, constante, dar suportabile, capul imi vajaie usor si nu prea am dormit. Testul de saliva e tot negativ si la mine. Am gust, miros, dar incepe sa curga usor nasul. Pot sa lucrez si sa trollez pe forumuri, dar as prefera sa dorm (insa nu pot). E guvid sau doar o viroza?