0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Când au vrut sa introducă obligatorie centura de siguranță in UK, nimeni nu vroia sa audă. După ceva ani de lupta degeaba in Parlament, au lansat o campanie complet diferita. Au arătat ce fac accidentele copiilor. Nimeni nu a rezistat.
Tot asa mi-a placut si o poanta care circula pe whatsapp:
Citat din: NicNic din 31.Mar.2021, 01:18:56 p.m.Tot asa mi-a placut si o poanta care circula pe whatsapp:Din experienta pe care o am, as spune ca acestea sunt printre putinele proteste spontane,fara initianori din zona politicului. Ca sunt prost organizate, ca unele cereri sunt exagerate si substratul (si interesul) prelungirii si inaspririi masurilor nu sunt intelese...este alta poveste si as intra in off topic.
Citat din: Costique din 31.Mar.2021, 02:15:20 p.m.Când au vrut sa introducă obligatorie centura de siguranță in UK, nimeni nu vroia sa audă. După ceva ani de lupta degeaba in Parlament, au lansat o campanie complet diferita. Au arătat ce fac accidentele copiilor. Nimeni nu a rezistat.Pe de alta parte conteaza si "materialul clientului".In speta educatia si valorile promovate în societate care au fortat un nivel decent de civilizatie.Nu cred ca în UK exista o atât de crasa lipsa de educatie si meritocratie perpetuata de-a lungul a peste un sfert de secol.Ca exemplu concret, nu cred ca pe acolo exista ceva gen muzical de nivelul manelelor de la noi din lipsa de doritori de subcultura.Si vorbim totusi de o tara multiculturala, un ansamblu de obiceiuri si traditii uneori antagonice.
Din experienta pe care o am, as spune ca acestea sunt printre putinele proteste spontane,fara initianori din zona politicului. Ca sunt prost organizate, ca unele cereri sunt exagerate si substratul (si interesul) prelungirii si inaspririi masurilor nu sunt intelese...este alta poveste si as intra in off topic.