Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164009 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1600 : 01.Feb.2021, 11:37:08 p.m. »
Asta cred ca e o veste foarte naspa....când vor gasi n tulpini într-un pacient cam ce sanse de supravietuire va avea acesta?

Cercetătorii din Brazilia afirmă că au descoperit în premieră bolnavi infectați cu două tulpini diferite simultan
Si credeam ca e goana dupa senzational, dar....
Brazil researchers find people infected with two different coronavirus strains
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #1601 : 02.Feb.2021, 10:05:34 p.m. »
Asta cred ca e o veste foarte naspa....
   Stiti care este vestea naspa ? Ca noi suntem gramada pe media romaneasca, ii facem rating si ei isi iau bani de la stat ! Asta nu vreti s-o intelegeti !!!
 Am pus la un moment dat si legea, data in monitor, a scris si o anumita parte a presei si noi mancam pe paine tot ce spune "Agerpres care citeaza Reuters", dar ...nu vedem citatul.
Ce ne mai place senzationaul !!! Sau poate doar sa scriem, eu stiu....sau ne simtim bine manipulati, cine stie...habar-n-am.
  Daca chiar vreti ceva interesant, priviti filmul pus de @BrSx4 . Cred ca nu l-a vazut nimeni, dupa comentarii.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bisti

« Răspuns #1602 : 02.Feb.2021, 10:28:42 p.m. »

Offline enicky

« Răspuns #1603 : 02.Feb.2021, 10:59:16 p.m. »
Cred că nu ai găsit linkul, poftim:
  Cred ca n-ai inteles ce-am vrut  sa spun, scuze.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bisti

« Răspuns #1604 : 02.Feb.2021, 11:15:30 p.m. »
Ai un mesaj foarte greu descifrabil. Nu le spui cu subiect și predicat.
Daca vrei reacții, fa-te înțeles de către toți, nu doar de tine.

Offline enicky

« Răspuns #1605 : 03.Feb.2021, 12:06:45 a.m. »
  Probabil ! Presa romaneasca, scrisa, audio si video, in functie de rating, spatiu de emisie, etc., primeste trimestrial bani de la stat pentru a publica anunturi, reclame(protectie anticovid), diferite articole pe tema pandemiei, ocazie cu care, ptr. a-si creste audienta, publica articole cat mai "atractive", "socante", "bomba".
Ori, tocmai acum trebuie sa filtram cat mai bine aceste informatii si sa le verificam inainte de a le transmite la randul nostru mai departe !

Offline ntire2000

« Răspuns #1606 : 03.Feb.2021, 12:48:19 a.m. »
Si uite asa îi bagam total în ceata pe românii nostri dragi, care oricum sunt ei mai analfabeti functional si proceseaza mai greu orice informatie simpla.
„Distanțarea este importantă, dar nu trebuie să fie absurdă”

Chiar asa, sa nu fim absurzi.
Doar în ultimul an am fost mai absurzi decât altii, acuma e cazul sa fim de-a dreptul tembeli...
Ca oricum noua tulpina e mult mai contagioasa si n-are rost sa ne mai distantam - ca nu ajuta.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline bisti

« Răspuns #1607 : 03.Feb.2021, 09:08:16 a.m. »
  Probabil ! Presa romaneasca, scrisa, audio si video, in functie de rating, spatiu de emisie, etc., primeste trimestrial bani de la stat pentru a publica anunturi, reclame(protectie anticovid), diferite articole pe tema pandemiei, ocazie cu care, ptr. a-si creste audienta, publica articole cat mai "atractive", "socante", "bomba".
Ori, tocmai acum trebuie sa filtram cat mai bine aceste informatii si sa le verificam inainte de a le transmite la randul nostru mai departe !

Nu este cazul la o agentie de stat. Compari mere cu pere.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #1608 : 03.Feb.2021, 02:55:55 p.m. »
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline ntire2000

« Răspuns #1609 : 03.Feb.2021, 02:59:52 p.m. »
Această analiză intermediară a studiului de fază 3 al Gam-COVID-Vac a arătat o eficacitate de 91,6% împotriva COVID-19.

Presimt ca o sa ne vaccinam si cu asta, din lipsa de altceva.
Daca si Merkel zice ca e bun, atunci executam comanda.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού