0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ar mai fi de facut distinctia intre cea produsa pentru uz uman si cealalta produsa pentru uz animal.
Citat din: toma din 28.Ian.2021, 03:34:44 p.m.Ar mai fi de facut distinctia intre cea produsa pentru uz uman si cealalta produsa pentru uz animal.Daca citesti prospectele dozajul de substanta activa e aproape acelasi.Am cautat informatii acum câteva luni si stiu ca nu erau diferente semnificative, din contra.Una e sa dai o pastila unui câine de 10 kile si alta e sa iei tu aceeasi pastila la o greutate de 80 de kile.
Problema cea mai mare ramâne cea economica.Ce ne facem fratilor cu zecile de miliarde bagate în big farma cu riscul de a ramâne acum cu vaccinurile nevândute?Substituite cu un medicament cu licenta de productie expirata pe care acum se poate apuca orice firma de medicamente sa-l fabrice?
Exact ca si cu Hydroxychloroquine. Luati ca e ieftina si vindeca covidu', luati ca e conspiratie big farma sa nu o luati. Au luat pana au murit. Si dupa studii au stabilit ca e frectie la picior de lemn impotriva covid dar ai sanse sa te cureti fix din cauza medicamentului.
Am avut protocol de tratament de la cei care ne-au "donat virusul", am stat acasa 2 saptamani si cam asta a fost experienta noastra.