Articolul este tipic tendetios, cu un titlul pompos, scris probabil de cineva care n-a stat o zi in spital : Cea mai reticentă categorie profesională față de vaccinare este cea a medicilor. Afirmația este susținută chiar de Institutul Național de Sănătate Publică
INS nu poate sa faca o astfel de statistica, pentru ca n-are cum sa stie care/cati medici s-au vaccinat si sa va dau un exemplu : Victor Babes trata printre altele hepatita, afectiune contagioasa, aveam acolo cunostinta pe care am intrebat-o cum are curaj sa stea printre bolnavi si-mi raspunde ca toti sunt vaccinati.
Alta afirmatie fara noima : ...în ultima jumătate a lunii noiembrie 2020 au fost înregistrate scăderi masive ale infecțiilor respiratorii și ale cazurilor de gripă...
Eu cred ca n-a fost nicio scadere masiva ! De ce : pai cine e atat de nebun sa se duca la spital ACUM pentru o gripa ??!!!
Se trateaza acasa, se consulta telefonic medicul de familie si rezolva afectiunea.
Decat sa accesezi sistemul nostru medical mai ales in perioada asta, mai bine suferi mai mult dar scapi, decat sa te internezi pentru o afectiune, familia sa nu te mai poata contacta nici pe tine, dar nici un cadru medical si sa te trezesti infectat cu covid si cu sanse reduse sa iesi sanatos din spital.
Cred ca aici se regaseste afirmatia Presedintelui, printre putinele(sau singura) cu care sunt de acord :