Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164048 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1450 : 22.Nov.2020, 05:11:47 p.m. »
Iar amestecati lucrurile... complet aiurea.
Testele rapide au o marja mare de eroare.
Il comercializezi la liber, il face omul, iese negativ (fals), omul merge linistit in societate ca a facut test si e negativ.

Testele rapide au locul lor deocamdata. Pana apar unele cu precizie buna nu consider ca sunt destinate consumului larg.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #1451 : 22.Nov.2020, 05:32:29 p.m. »
Iar amestecati lucrurile... complet aiurea.
Il comercializezi la liber, il face omul, iese negativ (fals), omul merge linistit in societate ca a facut test si e negativ.

Testele rapide au locul lor deocamdata. Pana apar unele cu precizie buna nu consider ca sunt destinate consumului larg.

Iar ne dojenesti, nemeritat.....
Testele rapide, cel putin in reclama de la farmacie zic ca au o precizie de 95 %.....am intrebat cum se face testul, a spus ca iti iei din deget 3 picaturi de sange si iti arata nivelul de leucocite parca, prin care vezi daca esti afectat sau nu (nu stiu daca am retinut bine, eram doar curios de pret, nu m-a interesat restul)
Pe de alta parte stim cat de buna e precizia si la testul ala clasic cu luat secretie din gat si nas........o gramada sunt fals pozitive, am o lista intreaga de cunostinte, intre care colegi de serviciu, in situatia asta
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ntire2000

« Răspuns #1452 : 22.Nov.2020, 05:37:59 p.m. »

Pe de alta parte e dreptul meu sa aleg 6 din 10, ca la jocurile de noroc.
Adica sa dau 400 de lei pe 10 teste si sa le fac în decurs de 4-5 zile, iar la final sa stau linistit ca am sau nu covid chiar si asimptomatic.
Nici testul PCR nu e foarte exact, dar ala costa din start peste 300-350 de lei.

Asa cum la orice "durere" pot sa aleg între algocalmin sau xanax asa ar trebui sa pot sa aleg si între aceste teste.
Se cheama "free will".

PS: omul oricum merge linistit în societate.
Pâna la urma educatia nu poate fi înlocuita, orice fel de test ai face.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Utilizator_Anonim

• Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Vecchio

« Răspuns #1454 : 22.Nov.2020, 06:14:07 p.m. »
Domnul meu, până nu se gată alegerile și se vede lumea cu sacii în căruță, OHA testări în masă, ori de care ar fi :D
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline Calin sb

« Răspuns #1455 : 22.Nov.2020, 06:14:26 p.m. »
Daca poți face un test rapid de glicemie cred ca poți face si unul de covid 19 ,
 la câte rahaturi se vând in farmacii mai conta unul?
Sau cineva are un mic interes ...

• Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #1456 : 22.Nov.2020, 07:14:37 p.m. »
Cum se explica faptul ca in 2019 au murit mai multi romani decat in 2020, cand avem Covid?
https://www.viata-medicala.ro/stiri/ins-anunta-cati-romani-au-murit-in-2020-in-comparatie-cu-2019-19091
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Calin sb

« Răspuns #1457 : 22.Nov.2020, 07:36:39 p.m. »
Se pare ca sistemul de sănătate lucrează mai bine sub covid , poate mai găsim si alți viruși , murim mai putini. >:)
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline ntire2000

« Răspuns #1458 : 22.Nov.2020, 08:04:41 p.m. »
https://m.mediafax.ro/coronavirus/testele-antigen-ar-putea-fi-mai-eficiente-decat-cele-pcr-pentru-a-stopa-raspandirea-sars-cov-2-19754534

In articol se spune ca e recomandata testarea în masa la o rata de pozitivare de peste 10%.

Astazi la Bistrita rata de pozitivare a fost de 81%.
La 191 de teste au aparut 155 de cazuri noi.
De remarcat ca se testeaza în draci.  :-))

Si asta în conditiile în care se poate, dar nu se vrea.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #1459 : 22.Nov.2020, 09:15:32 p.m. »
Tot mai mulți pacienți netestați și cu forme severe de COVID-19 ajung la Terapie Intensivă direct de acasă

Tipa asta, una exceptionala dpdv profesional, a carei CV l-am studiat din curiozitate (recunosc, ca sa aflu a cui pila este) a spus astazi ca ar fi recomandabila o testare în masa.
Dupa ce îi studiati traseul profesional, o sa va întrebati ce naiba mai cauta una ca ea pe meleagurile astea.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού