Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164065 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1400 : 14.Nov.2020, 01:06:19 a.m. »
« Ultima Modificare: 14.Nov.2020, 01:17:58 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline hugbear

« Răspuns #1401 : 14.Nov.2020, 09:49:29 p.m. »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

« Răspuns #1402 : 15.Nov.2020, 03:46:46 p.m. »
    Studiu: Restaurantele, cafenelele și sălile de sport, principalele surse de infectare cu coronavirus
  Ca o particularitate pentru Romania, eu as mai adauga si mijloacele de transport in comun.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

« Răspuns #1403 : 15.Nov.2020, 04:48:49 p.m. »
Restaurantele si cafenelele sunt cauza majore poate prin lumea civilizata.
In tarile avansate si implicit cu nivel de trai ridicat, oamenii nu stau la bucatarie cum facem noi.
Dimineata si la prânz socializeaza pe la cafenele, terase si restaurante acolo unde mananca.
Seara, cam la fel, care nu-si permite 3 mese pe zi platite pe bon fiscal, îsi comanda mâncarea la domiciliu.

La noi cauza principala sunt mijloacele de transport supraaglomerate (mai ales cotetele alea de 16 locuri) si pietele alimentare pline de imbecili care nu poarta masca ca ei sunt credinciosi feriti de rele.

PS: m-am distrat de niste colegi care au fost în delegatie si mi-au povestit cum s-au enervat când au mers în jurul orei 13 la o terasa prin Paris si voiau sa comande, iar chelnerul le-a spus ca nu au locuri libere cu toate ca nu era nici tipenie, terasa era efectiv pustie.
La ora 13 efectiv se umplea pâna la refuz, veneau corporatistii sa înfulece prânzul, terasa respectiva era rezervata permanent la ora respectiva.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #1404 : 15.Nov.2020, 05:02:10 p.m. »
   La noi cauza principala sunt mijloacele de transport supraaglomerate (mai ales cotetele alea de 16 locuri)
PS:
La ora 13 efectiv se umplea pâna la refuz, veneau corporatistii sa înfulece prânzul, terasa respectiva era rezervata permanent la ora respectiva.
  Ei, eu nu bag mana-n foc ptr. piete, prin ce piete merg eu(2) cea de cartier si 1-2 ori pe luna Obor, chiar se purtau masti si erau paravane sa nu poti atinge marfa si esti 80% in miscare, iar distanta dintre clienti era la fel sau mai mare decat in supermarket..., ca sa nu mai spun ca era si curent.
   Cat despre mancatul la pranz, in Bucuresti mai bine nu cauti loc liber in rest/fast-food/pizarie in jurul orei 12-13.
« Ultima Modificare: 15.Nov.2020, 05:12:45 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

« Răspuns #1405 : 16.Nov.2020, 07:00:23 p.m. »
O sa fie ca la piata, o sa ne traga de mâneca cu ce sa ne vaccinam.

Parca aud: "hai maica ia de la mine - ca al meu e mai copt, ba al meu - ca e mai gustos...."
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online ntire2000

« Răspuns #1406 : 16.Nov.2020, 07:32:38 p.m. »
Nici nu stiu unde era buna postarea asta....
Mergea la "stirile zilei", la "sa mai râdem nitel" (dar n-am vrut sa fiu nesimtit), la "tara unde traiesc....".
Pâna la urma ca tot e cu tematica covid, am pus-o aici.
Ultimul minut (7:00) e edificator, se pare ca în urma acestor declaratii a fost rechemat din "ambasada" de pe pamânt.
In ceruri.

PS: pentru cine nu stie, a fost ucenicul lui Arsenie Boca.
De observat gramatica impecabila a canalului respectiv, sper ca o "ve-ti" sesiza.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online ntire2000

« Răspuns #1407 : 16.Nov.2020, 11:57:39 p.m. »
S-a trecut de vreo doua zile de 50.000.000

Situatia e foarte, foarte grava, într-o saptamâna s-au mai adunat aproape înca 10% (5 milioane) din cât s-au adunat în 8 luni.
Pandemia e scapata de sub control, de acum suntem la cheremul destinului.
Vaccinul va fi cireasa de pe tort, pâna apare n-o sa mai foloseasca nimanui.

https://ziare.com/stiri/coronavirus/avertismentul-dur-al-unui-medic-roman-vom-avea-500-000-de-infectari-pana-la-craciun-ce-ne-ar-mai-putea-salva-acum-1644315
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline balanel

« Răspuns #1408 : 17.Nov.2020, 03:11:27 a.m. »
Posibil sa fi gresit linkul videoclipului?
Eu unul nu gasesc nimic in neregula cu ce spune omul acela.
Da, stangismul, globalismul, imoralitatea si anticrestinismul, aceasta mocirla care se intinde pe tot globul, ne va cuprinde si pe noi daca nu luptam.
Desi am sperante mici, tinand cont de rezultatele referendumului pentru familie, la care unii destepti nu au vrut sa voteze ca vezi-doamne era referendumul lui Dragnia. Sa vedem acum daca o sa le placa educatia sexuala pe care o vor primi in scoli copiii lor, de la varste fragede.
Eu am votat. Pentru ca familia e formata dintr-un barbat si o femeie. Cine are nelamuriri, poate citi Sfanta Scriptura. Acolo se va lamuri cum e si cu relatiile intre persoane de acelasi sex.

Cat despre Covid, situatia e nasoala. In comuna unde locuiesc eu, avem peste 8 la mie.
Cred ca in curand ne vor carantina.
"Caracterul fără inteligență face mult, inteligența fără caracter nu face nimic." — Cicero

The following users thanked this post: Catalln

Online ntire2000

« Răspuns #1409 : 17.Nov.2020, 08:46:47 a.m. »
Ultimul minut mie mi se pare în neregula (nu mai vorbesc de analiza politica facuta înainte, eu stiam ca la slujba nu se face campanie electorala).
Adica pur si simplu e un îndemn la nerespectarea regulilor, traiesti de 8 luni într-o pandemie si vine un xxx sa-ti spuna ca aproape nu exista virus si aia care mor cu zile la ATI o fac de plictiseala.

PS: nu l-am vazut pe Papa sa aiba discursuri d-astea înflacarate, cred ca pe acolo niste secole de civilizatie în plus fac diferenta.
De Spagoveanu ce parere aveti?
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ips-teodosie-imi-caut-niste-avocati-foarte-seriosi-cum-sa-nu-ajung-eu-la-pestera-in-ziua-sfantului-andrei-1401299
Parca a mai fost unul prin Moldova, l-au dus cu elicopterul ca sa moara de covid la Bucuresti.
Problema e ca astia trag si turma dupa ei.
« Ultima Modificare: 17.Nov.2020, 08:58:03 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: balanel