Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164058 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline remarque

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1390 : 13.Nov.2020, 04:58:08 p.m. »
Poti sa dai un link catre sursa de informare care enumera cancerul sau boli autoimune ca posibile efecte secundare ale unui vaccin (covid sau de alt fel)?

Vaccinurile sunt utile, din păcate unele fac mai mult rău decât bine.

Mai țineți minte scandalul din 2016 legat de vaccinurile importate din Kazahstan ? Corpul de control al primului ministru a făcut atunci un raport, îl aveți în attach, faceți abstracție de locul unde l-am găsit.

Uite ce zice dr. Jean Francois Saluzzo, consultant OMS și fost director al Sanofi-Pasteur. Nu au fost numai  accidente prin contaminare, în unele cazuri celulele de suport pentru mediul de cultură erau cancerigene și se știa asta. 

Aveți mai jos transcriptul parțial, traducerea este perfectibilă, sensul este păstrat.

Minutul 5:44
Astfel s-a produs o dramă în anii 60, când celulele rinichilor de maimuță erau contaminate cu virusul SV40, un virus tumorigen care în laborator provoacă cancer pe cobai  ... S-a descoperit după o vreme că acest virus contamina în special vaccinurile pentru copii ...  60 de milioane de americani au primit acest vaccin tumorigen dar am avut noroc că nu era adaptat la organismul uman.

Min 6:19
Aceste catastrofe evident continua sa se producă! A fost descoperit in vaccinul anti-rotavirus de la GSK un circovirus de origine porcina; din nou, din întâmplare, s-a nimerit ca acest circovirus sa nu fie patogen pentru om.

Min 7:05
În cazul vaccinurilor contra gripei aviare, am avut o problema majoră cu vaccinul ... care era contaminat cu un virus de leucoză aviară – a fost de asemenea o tragedie. Din întâmplare 400 milioane de oameni au fost injectați cu acel virus viu al leucozei aviare care se multiplica la om, dar din întâmplare virusul nu era patogen.

Min 7:20
Vedeți că în analiza accidentelor post-vaccinale industria vaccinală are o viziune diferită: nu sunt asocieri cu acele boli misterioase, dificil de diagnosticat precum autismul, scleroza în plăci, etc., ce nu-l preocupă pe fabricant.

Min 12:50
Avem și celulele heteroploide care au fost o etapă esențială în fabricarea vaccinurilor dar și ele au aspecte nesigure ce necesită atenția noastră. De exemplu celula MDCK este utilizată în producția vaccinului antigripal, este un mediu de cultură excelent, dar este tumorigenă. Ca urmare s-a iscat o dezbatere filosofică pro și contra în folosirea acestor celule tumorigene în vaccinarea copiilor ...

Min 13:20
Unii experți spun că acele cantități de informație genetică transmisă (prin vaccinuri) ar fi infime si nu ar exista riscuri. Alți experți însă spun: "da, dar atenție, vaccinam copii intre 1-5 ani... iar in 50 de ani, ce urmări vor fi?"  Deci înainte de a accepta astfel de celule, dezbaterea este deschisă.

Min 13:39
Asta se si întâmplă in USA, în legătură cu vaccinul gripal produs pe celule MDCK de către firma Novartis. Dezbaterea la nivelul FDA este aprinsă, pentru ca din punct de vedere moral este o problemă foarte importantă.

Min. 13:54
Când este vorba de o persoană de 75 de ani riscul [apariției efectelor pe termen lung] este mic (???) dar când vaccinăm copiii ar trebui să analizăm consecințele pe termen lung ...

Min 24:01
Am să vă povestesc o anecdotă ... In 1955, primul vaccin antipolio, IPV-ul a realizat de Jonas Salk, este vorba de primul vaccin produs pe culturi de celule de rinichi de maimuță. În ziua când a fost pus pe piață, in SUA toate ceasurile au sunat unison pt. celebrarea evenimentului, a fost mai ceva ca sfârșitul războiului! Din păcate, a avut loc o drama imediat după lansarea acestuia: un vaccin produs de laboratoarele Cutter nu fusese inactivat in totalitate, iar consecința a fost contractarea poliomielitei de către peste 270 de copii, dintre care câteva zeci au decedat.

Min 27:04
Au fost cazuri asemănătoare cu vaccinul contra turbării, care a provocat în Brazilia moartea câtorva zeci de persoane din cauza rabiei postvaccinale.

Min 42:20
În timpul războiului (WWII) s-a luat decizia ca armata americană să vaccineze toți soldații care plecau pe front contra epidemiei de febra galbenă, iar englezii au făcut la fel. Deci au fost toți vaccinați, din nefericire vaccinarea a declanșat o epidemie de hepatita B. Au fost 28.000 de cazuri de hepatita B ca urmare a vaccinării împotriva febrei galbene... Printre cei vaccinați a fost și un personaj de seama: Winston Churchill  ... Biograful său a zis că a fost un miracol ca Churchill a supraviețuit;  iată cum vaccinurile ar fi putut avea un rol major în viitorul omenirii . 

@toma,
Toate chestiile astea experimentale pe ARN uman cred ca erau cumva îngradite strict de legislatie, pentru ca nu poti stii ce anume se modifica si ce interes financiar are fiecare care ajunge sa se joace de-a Dumnezeu

Luați de aici.
« Ultima Modificare: 13.Nov.2020, 05:24:51 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

The following users thanked this post: ntire2000, Catalln

Offline toma

« Răspuns #1391 : 13.Nov.2020, 05:37:52 p.m. »
1. Am pierdut timpul cu raportul ala al corpului de control ale carui concluzii le rezum eu:

- au folosit vaccinuri neautorizate in Europa (pentru piata din Kazahstan)
- in unele cazuri vaccinurile au fost manipulate prost (nu au respectat protocolul legat de cum se tin la rece etc)
- nu pot spune daca de imbolnavirea copiilor se face vinovata calitatea vaccinului sau proasta lui manipulare. Nu are cine sa faca analizele asupra vaccinurilor pentru ca Romanistan (concluziile G H I). Corpul de control s-a adresat Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sa verifice ei daca sunt bune sau nu vaccinurile. Nu scrie ce s-a intamplat mai departe.

Pe langa asta cele "obisnuite": nu avem protocoale, nu e nimeni raspunzator pentru nimic, nu se rapoarteaza infectiile spitalicesti, s-au folosit dezinfectanti neconformi de la Hexi.

2. Multumesc pentru traducere, nu stapanesc franceza suficient de bine pentru a intelege un interview cu termeni medicali (mai ales la debitul unui vorbitor nativ de franceza). Inteleg lunga lista de posibile accidente de care am fost feriti. Inteleg (si stiam) ca cel mai periculos lucru la un vaccin este sa faci forma "completa" a bolii impotriva careia te vaccinezi. Fix din cauza asta vaccinul asta nou de la Pfizer e safe, ca functioneaza altfel.

Voi cauta si eu informatii despre "celula MDCK este utilizată în producția vaccinului antigripal".

3. Sa nu confudam lucrurile: @ntire2000 vorbeste despre experimente pe ARN uman lucru complet diferit de "medicamente de uz uman care conțin organisme modificate genetic sau care constau în organisme modificate genetic". Si popcorn daca manaci in USA ai sanse sa fie din "organisme modificate genetic".

LE:
Citat
Min 24:01
Am să vă povestesc o anecdotă ... In 1955, primul vaccin antipolio, IPV-ul a realizat de Jonas Salk, este vorba de primul vaccin produs pe culturi de celule de rinichi de maimuță. În ziua când a fost pus pe piață, in SUA toate ceasurile au sunat unison pt. celebrarea evenimentului, a fost mai ceva ca sfârșitul războiului! Din păcate, a avut loc o drama imediat după lansarea acestuia: un vaccin produs de laboratoarele Cutter nu fusese inactivat in totalitate, iar consecința a fost contractarea poliomielitei de către peste 270 de copii, dintre care câteva zeci au decedat.

In USA poliomelita se considera a fi eradicata in anul 1979. In ciuda accidentului foarte nefericit mentionat mai sus, vaccinarea a fost un succes. Uite cifrele inainte de vaccinare:
Citat
Polio was once one of the most feared diseases in the U.S. In the early 1950s, before polio vaccines were available, polio outbreaks caused more than 15,000 cases of paralysis each year. Following introduction of vaccines—specifically, trivalent inactivated poliovirus vaccine (IPV) in 1955 and trivalent oral poliovirus vaccine (OPV) in 1963—the number of polio cases fell rapidly to less than 100 in the 1960s and fewer than 10 in the 1970s.
https://www.cdc.gov/polio/what-is-polio/polio-us.html

« Ultima Modificare: 13.Nov.2020, 10:05:24 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: hugbear

Offline remarque

« Răspuns #1392 : 13.Nov.2020, 06:32:15 p.m. »
1) Concluzia raportului e că a fost o suspiciune majoră - ce nu a fost demonstrată  -  că vaccinul din Kazahstan a provocat morțile copiilor. Nefăcându-se teste suspiciunea nu a fost infirmată științific ci prin declarații cu iz politic. Multe capete ar fi trebuit să cadă ...

2) Despre mARN (messenger) versus OMG.
Modificarea genetică (OMG) presupune insertia unui segment ADN/ARN în genomul unui organism gazda. Atât ADN cât și ARN stochează/transportă informații genetice.
« Ultima Modificare: 13.Nov.2020, 06:50:47 p.m. de remarque »
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...

Offline ntire2000

« Răspuns #1393 : 13.Nov.2020, 08:00:29 p.m. »
@ntire2000 vorbeste despre experimente pe ARN uman lucru complet diferit de "medicamente de uz uman care conțin organisme modificate genetic sau care constau în organisme modificate genetic".

Pai.... stai putin.... vaccinul cu modificarile pe care le face asupra ARN-ului uman, nu este tot un experiment?!?

Ce mi se pare mie interesant e altceva.
Sunt cei 90% care scapa dupa covid (sa zicem ca 5% mor acuma si 5% mai târziu din cauza efectelor provocate de acesta)
De ce nu se studiaza ce anume au în comun acestia care reusesc sa învinga boala?
De ce este necesar sa se bage la înaintare o solutie bazata pe tehnologia asta de modificare a ARN-ului?
Pentru ca sunt interese financiare enorme, acei 20-30 de ani de cercetare la limita legii au consumat miliarde de dolari care acum trebuie recuperate.
Iar acum, fiind caz de forta majora se poate forta legalizarea acestor tehnologii.
Noi ordini mondiale îi convine de minune, se câstiga un pas greu de facut dpdv etic si moral în evolutia speciei umane.
In plus, ce instrument mai minunat de control al demografiei ar putea fi decât programarea genetica?
Razboaiele sunt prea costisitoare si provoaca mizerie.

https://www.theguardian.com/science/2020/sep/30/neanderthal-genes-increase-risk-of-serious-covid-19-study-claims

Asta cred eu ca este un exemplu elocvent ca virusul nu e chiar natural, atâta timp cât afecteaza diferit anumite populatii.
Gripa aviara din câte stiu afecteaza pasarile indiferent de rasa, nu?

Citat
Oamenii de știință au susținut că un fir de ADN care triplează riscul de a dezvolta Covid-19 sever a fost transmis de la neandertali la oamenii moderni. Dotarea genetică, o moștenire de acum mai bine de 50.000 de ani, a lăsat astăzi aproximativ 16% dintre europeni și jumătate din sud-asiatici purtând aceste gene.

Momentan, UE are 750 de milioane de locuitori, iar confirmate sunt aproape 14 milioane de cazuri.
De murit, doar 325 de mii de cazuri.
Dar valul doi abia a început.
« Ultima Modificare: 13.Nov.2020, 08:31:06 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline remarque

« Răspuns #1394 : 13.Nov.2020, 08:44:42 p.m. »
Exact, experimentele pe ARN uman înseamnă modificarea ARN-ului uman, ARN care va fi introdus ca "messenger" în organism ca să păcălească sistemul imunitar. E o poveste lungă despre cum acest messenger va provoca o modificare pe care oficialii o consideră tranzitorie, iar detractorii o consideră permanentă și extrem de periculoasă.

Etica și profitul nu fac casă bună,  dacă vreți informații e mai bine să căutați singuri.

The following users thanked this post: Catalln

Offline ntire2000

« Răspuns #1395 : 13.Nov.2020, 08:52:02 p.m. »
un pas greu de facut dpdv etic si moral legal în evolutia speciei umane.

Mi-a sarit lantul, am gândit una si am scris alta... iar la final n-am mai putut sa modific.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Blitzu

« Răspuns #1397 : 13.Nov.2020, 11:51:04 p.m. »
Tocmai am urmărit documentarul HOLD-UP (in franceza,ca nu l-am găsit în engleza)
L-a mai văzut cineva ?
Criticat,cenzurat,luat in ras de mass-media,aceiasi media care prezintă cam același lucru..
Nu vreau sa intru in discuții prea "adanci" ,sunt doar curios de o chestie:
Charlie Hebdo e considerat libertate de exprimare. De ce nu si acest documentar?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline ntire2000

« Răspuns #1398 : 13.Nov.2020, 11:51:39 p.m. »
Se cam îngroașă gluma sau medici vor un scut de apărare în justiție pt malpraxis
https://www.libertatea.ro/stiri/medicii-ieseni-cer-guvernului-sa-isi-asume-raspunderea-pentru-cine-traieste-si-cine-moare-de-covid-19-exista-riscuri-sa-fim-acuzati-de-omor-din-culpa-3251780

Vor pe naiba sa-i ia, mai bine sa rezolve cu subcomunicarea, ca sa nu mai moara niste fraieri în timp ce stau paturi de ATI goale.
Acuma cam toti au salarii de minim 2000 de euro, nu se mai pot smiorcai ca nu-s platiti.

Exista deja legea

Legea Nr. 95 din 14 aprilie 2006 - extras privind reforma in domeniul sanatatii
Emitent: Parlamentul
Publicata in: Monitorul Oficial Nr. 372 din 28 aprilie 2006

ART. 643
(1) Toate persoanele implicate in actul medical vor raspunde proportional cu gradul de vinovatie al fiecaruia.

(2) Personalul medical nu este raspunzator pentru daunele si prejudiciile produse in exercitarea profesiunii:
a) cand acestea se datoreaza conditiilor de lucru, dotarii insuficiente cu echipament de diagnostic si tratament, infectiilor nosocomiale, efectelor adverse, complicatiilor si riscurilor in general acceptate ale metodelor de investigatie si tratament, viciilor ascunse ale materialelor sanitare, echipamentelor si dispozitivelor medicale, substantelor medicale si sanitare folosite;
b) cand actioneaza cu buna-credinta in situatii de urgenta, cu respectarea competentei acordate.

In alta ordine de idei, spalatul pe dinti se pare ca ajuta.

Mouthwash could be used to kill off coronavirus, study suggests

PS: ca tot vorbim de malpraxis, asta e foarte clar un caz de malpraxis.
Daca tot era în stare critica, macar copilul putea fi salvat.

« Ultima Modificare: 14.Nov.2020, 12:07:19 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #1399 : 14.Nov.2020, 12:44:24 a.m. »
Unde ai văzut filmul??