Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164076 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1340 : 05.Nov.2020, 08:56:44 p.m. »
Fix pix, o sa se completeze iar hârtii absolut degeaba.
N-am înteles care sunt contraventiile sau de data asta nu se mai dau amenzi, ca sa nu ne suparam unii pe altii înainte de alegeri.
Probabil vor fi doar sfaturi parintesti si avertismente politicoase.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

« Răspuns #1341 : 05.Nov.2020, 10:17:27 p.m. »
@Vecchio, cuvantul cheie este "povesti". Asa cum unii medici de familie au ce povesti cand vine vorba de pacienti la fel si unii pacienti gasesc ce povesti cand vine vorba despre medicii de familie  ;)

Personal, am intalnit printre medicii de familie oameni cu suflet si cu grija fata de pacient, la fel cum am gasit si "neoameni" fara nici un fel de compasiune sau respect, a caror singura religie este banul.
Unde dai și unde crapă! Dacă-i știi, întreabă-i de noul contract impus de minister!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline toma

« Răspuns #1342 : 05.Nov.2020, 10:29:38 p.m. »
Pe care din ei? Pe aia care se plang pe buna dreptate ca statul nu-i ajuta sau pe aia pe care i-as trimite la spart piatra-n cariera?

Daca te referi la modificarea legislativa prin care medicii de familie sunt obligati sa monitorizeze cazurile de covid19 care sunt in izolare la domiciliu mi se pare o chestie absolut fireasca. Nu mai faca fata spitalele, e normal sa se ocupe ei de asta. 

Daca te referi la alt contract atunci nu sunt in tema...
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ntire2000

« Răspuns #1343 : 05.Nov.2020, 10:54:07 p.m. »
Sa monitorizeze si atât.

In rest cu ce te poate ajuta pe tine medicul de familie în afara de faptul ca poate fi amabil si eventual îti mai prescrie si niste vitamina C?
Ce a facut guvernul în aceste 7 luni de pandemie ca sa organizeze medicina de familie pentru a controla/monitoriza cumva pandemia?

"Guvernul a aprobat o Ordonanță de Urgență prin care se asigură accesul la îngrijiri și concedii medicale pentru persoanele asigurate care prezintă simptome specifice infectării cu COVID-19 și  infectate cu COVID-19, indiferent de locul de acordare a îngrijirilor medicale."

"Prin ordin al ministrului Sănătății și al președintelui CNAS urmează să se stabilească modelul de contract, drepturile și obligațiile părților, condițiile de raportare, validare și modalitatea de plată, precum și sancțiunile aplicabile pentru nerespectarea obligațiilor contractuale."

Deci au dat o ordonanta de urgenta, urmând ca ulterior sa se gândeasca cum vor face si contractul.
Noi muncim, nu gândim.....

Si dovada....

Ministrul Nelu Tătaru a explicat în interviul pentru Europa Liberă că în cazul pacienților asimptomatici, medicii de familie ar urma să meargă „strict pe o monitorizare”, iar dacă „simptomatologia se modifică, va fi nevoie și de o vizită la domiciliu. Sau, împreună, medic și pacient, iau decizia telefonică de a se adresa unei unități medicale”.

Si cum se va echipa corespunzator medicul? Va îmbraca un combinezon de zugrav cumparat din banii proprii de la Dedeman sau Leroy Merlin?
Pentru cine vrea sa se enerveze citind ineptiile debitate de autoritati poate citi asta.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #1344 : 05.Nov.2020, 11:38:18 p.m. »
Citesc si nu-mi vine sa cred.  :-O
Omenirea se îndreapta spre un hau mai rau decât comunismul trait de noi vreme de 50 de ani.
Sper totusi ca e fake news....
« Ultima Modificare: 05.Nov.2020, 11:56:40 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #1345 : 05.Nov.2020, 11:49:26 p.m. »
Stati asa.....ca mai este una !
Acuma ne zice clar.....bacterie scapata dintr-un laborator al unei companii bio-farmaceutice  :->
https://www.hotnews.ro/stiri-international-24399524-china-epidemia-bruceloza-ascunsa-autoritati-doua-ori-infectati.htm
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ntire2000

« Răspuns #1346 : 06.Nov.2020, 12:17:38 a.m. »
N-am crezut ca marinarul e capabil de o analiza atât de pragmatica a situatiei cu care ne confruntam, tinând cont de faptul ca e mai mereu trosnit.
Băsescu propune opt măsuri pentru stoparea pandemiei
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #1347 : 06.Nov.2020, 12:26:45 a.m. »
Sa speram ca Base era la Camera ascunsă.
Iar cu bacteria scăpată, China a fost închisă de prin ianuarie asa ca turismul a fost foarte scăzut, dar atenție la carnea de porc made in China
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Vecchio

« Răspuns #1348 : 06.Nov.2020, 05:10:23 a.m. »
N-am crezut ca marinarul e capabil de o analiza atât de pragmatica a situatiei cu care ne confruntam, tinând cont de faptul ca e mai mereu trosnit.
Băsescu propune opt măsuri pentru stoparea pandemiei
Și când te gândești că nașparliticu prin acțiunile sale și a găștii de tembeli, i-au determinat pe f.f.f.mulți medici să plece și au închis o groază de spitale!
Oricât de jeg ar fi, tot este un animal politic mai bun ca ăștia!
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline Vecchio

« Răspuns #1349 : 06.Nov.2020, 05:16:23 a.m. »
Ce înseamnă să fi în campanie - te crucești! :-?