Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164071 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1320 : 04.Nov.2020, 09:13:25 a.m. »
Am încercat cu 2 buff-uri unul peste altul, nu e chiar ceea ce trebuie, tot masca, distanta si dezinfectantul raman de incredere.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #1321 : 04.Nov.2020, 09:32:43 a.m. »
@Vecchio, este adevărat ca te poți infecta din nou dar dacă prima data ai făcut o forma agresiva celelalte sunt mai slabe.
Mecanismul este acesta: după ce te ai vindecat organismul produce anticorpi, dar în primele 2 săptămâni după vindecare ai foarte putini anticorpi și riști sa te infectezi din nou. Trebuie sa îți faci niște analize de sânge ca să vezi ce valoare are acel IgM și IgG
Am intilnit persoane care a avut simptome 2 zile și le a trecut ca o simplă gripa, dar au fost care au ajuns și cu oxigen
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline remarque

« Răspuns #1322 : 04.Nov.2020, 07:28:28 p.m. »
Ia priviți cum funcționează consecvența în acțiune. Nu trebuie uitat cum și de ce am ajuns aici. Și nu în ultimul rând pe cine am desemnat să ne reprezinte.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

The following users thanked this post: ntire2000, vali22

Online ntire2000

« Răspuns #1323 : 04.Nov.2020, 08:02:53 p.m. »
Acuma la ce te astepti în Românica?
Sa bubuim de inteligenta si competenta?
Când te uiti ce dobitoace sunt prin parlament/guvern/prefecturi/primarii/etc asta trebuie sa reflecte cumva nivelul poporului care i-a plantat acolo, nu?!?
In tara asta te duci cu frica si stres de ce ti s-ar putea întâmpla oriunde; începând de la gresarea lantului de bicicleta sau schimbul de ulei al masinii si pâna la stomatolog sau orice alt medic capabil sa-ti "întrerupa lumina".

Medic ATI de la “Floreasca” avertizează: “Pandemia este pierdută de sub control. În decembrie vom depăși 25.000 de cazuri pe zi”

Eu zic sa începem sa bagam niste bani la pariuri, poate ne îmbogatim pe timp de criza.
Eu, unul, mizez ca asta greseste; pâna atunci nu cred ca mai ramâne nimeni neinfectat, deoarece calculând exponential, o sa ne ia mai putin de o luna sa-l luam toti.

Acuma nu zice respectivul un lucru foarte important: înainte sau dupa alegeri?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #1324 : 04.Nov.2020, 08:09:46 p.m. »
La scorul pe care il vehiculeaza medicul de la ATI pina vine vaccinul ne imunizam natural  :pardon: :pardon: :pardon:
Si scutim viitorul guvern de niste cheltuieli suplimentare ??
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Online ntire2000

« Răspuns #1325 : 04.Nov.2020, 08:13:11 p.m. »
Klausica ne-a aburit aseara ca daca apare un vaccin, la primavara cel mai devreme o sa-l faca tot poporul.
Adica poate sa fie si la pulivara, cândva nedefinit exact în timp si spatiu.
Asa a sunat abureala lui exact ca cea a lui Ceasca din balcon înainte de a-si lua zborul definitiv.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

• Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Online ntire2000

« Răspuns #1327 : 04.Nov.2020, 10:41:08 p.m. »
Mda, înca un articol pentru aia care urla ca scolile ar trebui sa ramâna deschise.

Si opinia directorului de la Crucea Rosie Sibiu

Citat
*"Întrebarea mea este de ce? De ce, române? De ce nu te poți abține, deși vezi ce e în jurul nostru, peste tot în lume? Mureai fără nuntă, fără botez cu sute de persoane, jumate băgate pe șustache, să forțezi regula? Mureai dacă săreai un an și nu postai toaletele lucioase de la ziua ta, stând bot în bot la pahar, să ți se vadă botoxu? Mureai dacă nu urlai celebrul tău uuuuu cu șampania pe la petreceri fără rost și mai ales fără discernământ?

* Te-ai bronzat, ai poze în primul rând pe șezlong la Mamaia? Câte laicuri ai îngurgitat? Te simți inteligent(ă) că i-ai fentat pe "ăștia de ne tot închide" și tot ai mai tras un chef pe la pensiuni? Nu, tu ești în putere și nu ai murit. Dar ai pe conștiință 7.273 de decese până ieri. And counting... Plus atâția rămași cu sechele, plus personal medical la pământ, epuizat, plus afaceri distruse. De tine, inteligentule/ inteligento (da, fără cratimă, închipuie-ți)! Tu, care ai învățat să distribui statistici irelevante, că ai auzit că se moare și de altceva, tu care ai aflat de fapt ce se dorește la nivel mondial, tu, care nu crezi în treaba asta până nu ajungi cu masca de oxigen pe față!

* Atât ai fost rugat, române, să te gândești și la alții, mai slabi și mai vulnerabili ca tine. Să asculți niște amărâți de experți, cercetători, medici, să arăți compasiune și decență. Sus paharul, ființă superioară ce ești! Ai învins, ești tare! Să fii sănătos!".
« Ultima Modificare: 04.Nov.2020, 10:52:24 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ...

« Răspuns #1329 : 05.Nov.2020, 02:03:09 p.m. »
Ceva e putred in Danemarca noastra: ieri in jud. Brasov au fost cca. 185 de cazuri noi, incidenta era de 2,98. Azi sunt 323 de cazuri, dar incidenta publicata e de 2,88. Cred ca se incearca evitarea depasirii cifrei magice de 3 la nivel de judet.