Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164088 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Christian 1

• Vizitator
Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1300 : 29.Oct.2020, 12:05:25 p.m. »
Dar ma opresc aici, caci vad ca cei ce fac afirmatii de genul, sunt etichetati ca adeptii teoriei conspiratiei.

Doar daca afirmatiile nu sunt insotite si de o demonstratie  ;)

Si prin demonstarie inteleg o argumentatie logica, o insiruire de fapte verificabile care sa conduca la o concluzie...
Ok,am scris mai sus ca ma opresc din a mai scrie ceva legat de guvid.

Considerati ca n-am argumente sau fapte sa demonstreze cele scrise de mine mai sus. E mai simplu. :)

Offline toma

« Răspuns #1301 : 29.Oct.2020, 12:11:22 p.m. »
@Vecchio, cum zicea @hugbear mai sus: corelarea unor evenimente nu implica neaparat cauzalitate.

Considerati ca n-am argumente sau fapte sa demonstreze cele scrise de mine mai sus. E mai simplu. :)

E in regula, cum doresti.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline remarque

« Răspuns #1302 : 29.Oct.2020, 01:03:46 p.m. »
...  Mai exista si eugenia globala functionala.
Să fie asta sau asta ? :-?
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline hugbear

« Răspuns #1303 : 29.Oct.2020, 05:15:27 p.m. »
Considerati ca n-am argumente sau fapte sa demonstreze cele scrise de mine mai sus.
Argumentele fac diferența dintre ipoteză și teorie.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ntire2000

« Răspuns #1304 : 30.Oct.2020, 10:45:48 p.m. »
La articolul de mai jos ar merge un îndemn: "cititi si bagati-va mintile în cap aia care va credeti invincibili".
Ziua în care mi-a intrat coronavirusul în casă. De ce mă simt vinovat față de toți cei care se îngrijorează acum pentru noi
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline shpeedy

« Răspuns #1305 : 01.Nov.2020, 06:11:07 a.m. »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: hugbear, toma, FritzVonSpritz

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #1306 : 01.Nov.2020, 02:04:14 p.m. »
Le baga cineva in seama????
La market chiar daca imi fac cumparaturi de o sacosa ma inzestrez cu un carut, la casa chiar daca il pun intre mine si urmatorul client(pt a pastra cel putin 1 m distanta intre pers) sunt apostrofat ca dece tin carutul in asa fel. Cu toate ca pe jos, la difuzoare se specifica mereu sa fim responsabili sa pastram distanta nimic nu se respecta.
In aceste cazuri cei de la securitatea magazinului sunt obligati sa i-a masuri si daca sunt depasiti de situatie să anunte politia.
Eu de fiecare data asa procedez si recomand.
Cei care NU cred sau NU vor sa isi protejeze parinti, copii, prieteni le recomand sa foloseasca centre comerciale si magazinele in orele in care nu sunt aglomerate
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Vecchio

« Răspuns #1307 : 01.Nov.2020, 05:11:27 p.m. »
Eu manevrez căruțul în funcție de intențiile următorului. La noi rar găsești unul care se grăbește, și-ți suflă-n ceafă. Rapid sunt puși la punct! E o chestiune de bun simț!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού