Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164082 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline remarque

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1280 : 28.Oct.2020, 07:47:02 a.m. »
    Nelu Tătaru: Prima tranșă de vaccin anti-Covid vine în România la sfârșitul lunii decembrie. În ianuarie începe vaccinarea
   Mamaaa, ce deadline le-a dat  companiilor farmaceutice !!! :-O
Păi e ca la mașini, efectele pe termen lung nu sunt interesante nici măcar pentru beneficiari  :D
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline ntire2000

« Răspuns #1281 : 28.Oct.2020, 09:51:46 a.m. »
Pe astia nu-i doare gura sa zica nimic.
Am un coleg confirmat pozitiv, omul se simte bine, nu i s-a prescris absolut nimic si i s-au sugerat de la DSP doua variante:
1) se simte rau - suna la 112
2) se simte bine - sa-si sune medicul de familie, ceea ce a si încercat; respectivul are telefonul închis.

"Sa muriti sanatosi" cum ar zice un fost presedinte.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #1282 : 28.Oct.2020, 12:05:55 p.m. »
Iti place tie sa interpretezi.
    Omisiunea din articol duce la dezinformare, probabil ca e asa cum spui.
Parerea mea este ca varatiuni pe aceeasi tema, creeaza confuzie, iar cititorul isi pierde increderea in sursele de info, in guvern, presedentie, etc.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #1283 : 28.Oct.2020, 12:18:06 p.m. »

"Sa muriti sanatosi" cum ar zice un fost presedinte.

Sau......ne vedem la groapa  :dknw:
Eu nu stiu care-i treaba, dar DSP-urile nu stiu prea multe sa iti spuna
Am avut o colega care a avut o testare pozitiva, dar nu simtea nimic......Dupa alte 2 testari i-au iesit negative, deci prima a fost cu rezultat gresit
Insa, pentru a 2-a testare a sunat si ea la DSP, cum sa procedeze.....aia nu stiau ce sa ii spuna, i-au spus, pai mergeti la testare....Ok, dar cum ? Pe jos, vine o salvare sa ma duca? Aaaa, nu, descurcati-va singura.
Bine ca nu sta foarte departe si a decis sa mearga pe jos, altfel era nevoita sa ia un taxi sau mijloace de transport in comun
Dar eu ma intreb : DSP-urile nu au primit indicatii, instructiuni, cum sa faca in anumite cazuri, ce sa spuna oamenilor ? (alora norocosi, carora le raspunde cineva, ca altii suna de inrosesc linia si nu raspunde nimeni)
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline remarque

« Răspuns #1284 : 28.Oct.2020, 12:34:31 p.m. »
Instrucțiuni („Scrisoare deschisă de la medicul de familie către pacientul său”), vezi attach
« Ultima Modificare: 28.Oct.2020, 12:48:16 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline ntire2000

« Răspuns #1285 : 28.Oct.2020, 01:00:00 p.m. »
Când vad "instructiunile" astea parca vad în fata ochilor planul de (dez)organizare în caz de incendiu.  :-))

Nu vad cum te-ai putea izola de restul familiei, decât daca fugi în padure.
Si cine îti aduce mâncarea si cine poate sa te asiste daca brusc ti se face atât de rau încât nici sa suni la 112 nu mai esti în stare?
Iar daca stai în sânul familiei cum procedeaza cel putin 90% nu ne mai miram de explozia de cazuri din ultimele 2 saptamani.
Personal, am o colega ai carei parinti au fost ambii pozitivi, iar ea a dat mai departe "stacheta" la alti 3 colegi, sotului si fiicei.
DSP-ul i-a zis sa stea linistita acasa.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

• Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ntire2000

« Răspuns #1287 : 28.Oct.2020, 11:47:07 p.m. »
Da, acum vor rupe cetatenii farmaciile si vor goli rafturile de vitamina D, asta dupa ce în prealabil au cumparat vitamina C cât sa le ajunga pentru câteva cincinale.
Dupa ce se termina stocul o sa vina careva total dezinteresat sa le zica ca trebuiau sa cumpere si zinc.

In alta ordine de idei, sa nu va mai fie dor de dancila, acuma o avem pe anisie (cu litere mici ca nu merita efortul).

În spațiul școlii nu există pericolul infectării, a declarat miercuri ministrul Educației Naționale, Monica Anisie. Anisie argumentează că în școli s-au luat ”toate măsurile de siguranță” și astfel ”nu școala este cea care afectează creșterea” numărului cazurilor de coronavirus.

Mda, profesorii care au covid l-au luat din praful de creta.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

« Răspuns #1288 : 29.Oct.2020, 06:27:38 a.m. »
Citeam deunăzi un comentariu:
" Zvonuri credibile ?
Nu stiu daca se poate crede, dar daca e adevarat este teribil
CoronaVirus? ?Chinezii au făcut șah mat, printr-o mișcare nemaivăzută în istoria bursei, marii rechini financiari occidentali!
Imagini pentru Xi Jinping photos
Foto: Liderul chinez Xi Jinping, ales în 2012 în tripla funcție de secretar general al Partidului Comunist Chinez, vicepreședinte al Republicii Populare Chineze și președinte al Comisiei Militare Centrale. La 14 martie 2013 a devenit președinte al Republicii Populare Chineze
Ce este de fapt CoronaVirus ??
O coroana financiara câstigata de chinezi !
Zile trecute, China a doborât orice record și a achiziționat aproximativ 30% din acțiunile companiilor care aparțin Occidentului în această țară!
Comunistul Xi Jinping a jucat un joc magistral în fața ochilor întregii lumi și i-a întrecut pe europeni și pe democrații americani .
Din cauza situației din Wuhan, moneda chineză, iuanul, a început să scadă, dar Banca Centrală chineză nu a luat nicio măsură pentru a opri această evoluție.
Au existat de asemenea, multe zvonuri conform cărora China nu avea nici măcar măști suficiente pentru a lupta împotriva coronavirusului.
Aceste zvonuri și declarația lui Xi Jinping potrivit căreia este gata să-i protejeze pe locuitorii Wuhan prin blocarea frontierelor, a dus la o scădere accentuată a prețurilor la acțiuni (44%) în economia din  China.
Rechinii financiari au început să vândă masiv acțiunile  intreprinderilor lor chinezești, dar nimeni nu a vrut să le cumpere până nu au fost devalorizate semnificativ.
Xi Jinping a făcut o mișcare măiastră, a așteptat o săptămână întreagă, a zâmbit la conferințele de presă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic special, iar când prețul a ajuns foarte jos, a dat ordin să fie cumpărate acțiunile  europene și americane!
Atunci „rechinii financiari” și-au dat seama că fuseseră păcăliți și desproprietăriți , dar era prea târziu, deoarece acțiunile lor trecuseră în mâinile Chinei, care nu numai că a ajuns să câștige 2000 de miliarde de dolari, dar a devenit un acționar important al firmelor construite acolo de europeni și americani, cu cheltuieli minime.
Asa au devenit de acum chinezii  proprietari ai industriei grele de care depind UE și America, așa că pe viitor prețul produselor lor va fi  stabilit de Partidul Comunist Chinez, iar mare parte din profiturile companiilor nu vor mai trece peste  granițele Chinei, ci vor rămâne acasă la chinezi !
Așadar, „rechinii financiari” americani și europeni s-au dovedit a fi proști lăsându-i pe chinezi  într-un timp scurt să câștige  mii de miliarde de dolari !
Nu a existat niciodată o operațiune atât de mare și o mișcare atât de genială în istoria bursei!" :-?
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

« Răspuns #1289 : 29.Oct.2020, 09:19:46 a.m. »
Aiurea, asta e "teoria conspiratiei", nu-i asa?  :D

Covid-ul asta a aparut de la lilieci sau pangolin - nici ei nu vor sa ne spuna exact ce scria pe eprubeta aia.

Dupa masurile care se iau acum si care încalca orice logica de om cu IQ cât de cât normal (închidem restaurante dar lasam deschise scoli cu copii total asimptomatici care sunt vectori de raspândire imposibil de controlat) putem spune ca valul doi este o consecinta fireasca si atent planificata a primului val.

Apar aceeasi lideri plângaciosi care ne conduc destinele (nu doar la noi ci prin toata UE) si ne spun ce greu va fi si cât de imposibil e de depasit pandemia.
Asta dupa ce au avut la dispozitie 6 luni ca se pregateasca si sa nu repete greselile primului val.
Aflam ca Elvetia blocheaza accesul la sistemul medical celor trecuti de 85 de ani (sau 75 cu boli cronice fatale) din cauza ca n-au suficiente resurse sanitare - si asta într-o tara care ar putea trai doar din comisioanele aplicate asupra tranzactiilor bancare care se desfasoara pe acolo.

Daca ne uitam putin în urma, constatam ca de la vechea criza din 2008 cam toate sistemele de pensii si sanatate din lume scârtâie bine de tot si au fost rostogolite an dupa an niste datorii imense pe care nu le mai poate nimeni plati.
Au mai fost niste crahuri bancare atent mascate prin fuziuni, s-au mai pompat niste ajutoare guvernamentale mascate sub forma de titluri garantate de stat, etc.

Daca stam si ne gândim la rece, ca sa putem depasi toate astea si sa reformam niste sisteme bolnave mari consumatoare de fonduri, pandemia asta pica la fix.
Ne scapam de pensionari ca sa putem stabiliza sistemele de pensii ale caror fonduri aflam ca nu prea mai exista, ne scapam de bolnavii cronici care împovareaza sistemele de sanatate tot mai greu sustinute de state.
Eu am cotizat la asigurarile de sanatate din Ro câteva zeci de mii de euro, fara sa beneficiez de nimic în câteva cincinale bune de când muncesc.
Doar costurile anuale pentru un diabetic sau cardiac cred ca termina banii aia.

Asa ca pastrati distanta si purtati masca, (unii) poate scapam.
Si cum o sa avem timp liber tot mai mult sa ne apucam de citit.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού