0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Mie mi-e tare teama sa nu-i lovească pe cei mai deștepți...
Da, virusul asta pare mai putin costisitor decât un razboi unde sa moara forta de munca (sau sclavii).In plus, un razboi aduce multa mizerie si distrugere si planeta s-ar putea sa numai suporte niste poluare în plus fata de câta are momentan.Iar demografic, deja cam geme; suntem prea multi de hranit, iar ecosistemul se pare ca nu mai face fata - e cam aproape de shut-down.Daca dispare un miliard în câtiva ani e numai bine.Oricum sistemele de pensii sunt aproape de colaps financiar, bosorogii astia care nu mai mor devin o povara pentru ele.Eu sunt convins ca a fost creat în laborator si eliberat pentru a-si face treaba.Daca mai "reseteaza" un pic si competitia economica dintre superputeri e si mai bine, unii au luat avans prea mare fata de restul.
Italia plateste tribut temperamentului de care da dovada.Ei sunt foarte sociabili si apropiati, interactioneaza mai mult decât orice alt popor din UE.In plus, sunt si foarte nonconformisti, nu cred ca au realizat ce putere de propagare are aceasta molima, ca atare au desconsiderat unele masuri de protectie.PS: eram azi într-un supermarket si erau niste compatrioti de-ai nostri care se pupau de zor si se îmbratisau dupa o reîntâlnire de dinainte de revelion (am dedus din vociferari); ma si gândeam cât de tembeli pot fi în conditiile actuale - spirit latin, ce mai.....La polul opus, al racelii dintre indivizi sunt nemtii - la 1200 de infectati au doar doua decese....
Consider ca .....Cateva consideratii.....