Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 171046 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1100 : 10.Iul.2020, 02:47:51 p.m. »
Pimento, as usual 😁

Offline ntire2000

« Răspuns #1101 : 11.Iul.2020, 11:31:11 p.m. »
Chiar daca eu unul consider purtatul mastii inutil dpdv al protectiei, o sa postez o imagine edificatoare pentru cei care se încapatâneaza sa nu o poarte.
Eu port masca în orice spatiu închis.
Si v-as sfatui sa faceti la fel.
Iar pe strada pastrati distanta chiar si fata de domnisoarele de care ati vrea sa fiti cât mai aproape.
Poate sunt asimptomatice si supravietuiesc.... voi... poate nu.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #1102 : 13.Iul.2020, 01:19:11 a.m. »
Si am intrat deja în zona manipularii extreme si a destabilizarii statului de drept.

Când e vorba de protejarea vietii poate ca renuntarea temporara la niste mofturi si libertati n-ar fi inutila.
In fond, e vorba de esenta democratiei, atâta timp cât nu-mi încalci dreptul meu la viata ar trebui sa porti masca si sa stai în carantina daca esti infectat.

Oamenii nu înteleg ca statul în carantina sau izolare dureaza atât cât e nevoie, nu este o sentinta pe viata.

PS: daca stirea asta se confirma poate ca unii asimptomatic de inteligenti se vor trezi la realitate.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #1103 : 14.Iul.2020, 01:07:31 a.m. »
Enigmă în Argentina: Cum s-au infectat șapte marinari după 35 de zile pe mare / ”Așa ceva nu a mai fost descris în nicio publicație medicală”

Dupa cum se pare, virusul e mult mai inteligent decât rasa umana, sau cel putin decât votantii PSD.
Valul doi va fi devastator.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline ntire2000

« Răspuns #1104 : 15.Iul.2020, 03:47:07 p.m. »
Starea natiunii.
Cel mai relevant aspect mi se pare procentul de infectati raportat la nr. de teste efectuate.
Asta nu ni se spune, iar pe undeva e de înteles - ca sa nu ne culcam pe o ureche.
Am repostat si statistica anterioara pentru cei "pasionati" de subiect.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

« Răspuns #1105 : 15.Iul.2020, 04:16:04 p.m. »
Recomandare:
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: ntire2000, gabineg, balanel, NicNic, enicky, Costique

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1106 : 15.Iul.2020, 10:22:08 p.m. »
În altă ordine de idei, marția viitoare m-am programat pentru testul ce stabilește prezența anticorpilor. :)

Intre timp am primit si rezultatul testului pe e-mail, e negativ.

Offline ntire2000

« Răspuns #1107 : 20.Iul.2020, 10:20:32 a.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

« Răspuns #1108 : 20.Iul.2020, 10:45:31 a.m. »
Un român adevărat nu crede în Covid, dar are noroc când calcă într-un kkt!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain