Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164128 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1080 : 03.Iul.2020, 10:54:54 p.m. »
Imi pare rau da' eu n-am bani de buncar din care sa ies mai încolo ca sa vad care ati mai ramas ....  :D
O alta solutie de a scapa de coronavirus e sa te duci acolo unde mergi 3 zile pâna dai de un om.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online ntire2000

« Răspuns #1081 : 03.Iul.2020, 11:04:52 p.m. »
Hai cu solutiile.

Cea mai simpla solutie era sa nu ne sfideze si sa ne ia de prosti.
Sa dea un exemplu ca manânca rahat ca tot poporul (aia ca mine care au stat izolati toata luna aprilie în casa), macar asa, de imagine.
Ziua de nastere o avea si la anul.
Pentru mine, dupa poza asta nu mai exista ca si fete mari, sunt la fel de c*rve ca si aia dinainte.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

« Răspuns #1082 : 03.Iul.2020, 11:06:48 p.m. »
Foarte constructiv...
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Online ntire2000

« Răspuns #1083 : 03.Iul.2020, 11:07:47 p.m. »
Ca sa tragi un popor dupa tine trebuie sa ai calitati de lider dispus la martiriu, nu de borfas smecher care pluteste deasupra legii.
In ziua de azi nu mai exista asa ceva, e plina lumea de ipocriti.

Măștile de la Sile Cămătaru și Manu Bombardieru sunt mai bune decât cele de la UNIFARM
Suna ca si un banc, dar de fapt e foarte trista realitate.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1084 : 03.Iul.2020, 11:13:04 p.m. »
Cu panică sau fără, voi considerați că lucrurile sunt ok dacă procentul de cazuri pozitive raportat la numărul de teste efectuate e în creștere și în valoare absolută a ajuns aproape la fel ca în perioada de vârf din lunile precedente?
Iar ca măsură luată pentru instaurarea carantinei pentru persoanele ce vin de afară s-a hotărât că aceasta se aplică persoanelor ce vin dintr-o țară în care rata cazurilor la un anumit număr de locuitori e egală sau mai mare cu a Românie. Păi și dacă România ajunge la o rată foarte mare e ok să aibe acces persoane dintr-o țară în care rata e cu 0,01 mai mică?
În altă ordine de idei, mația viitoare m-am programat pentru testul ce stabilește prezența anticorpilor. :)
« Ultima Modificare: 03.Iul.2020, 11:24:51 p.m. de rexkrokiDAU »

Offline Blitzu

« Răspuns #1085 : 03.Iul.2020, 11:17:42 p.m. »
La ce te ajuta?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Online ntire2000

« Răspuns #1086 : 03.Iul.2020, 11:18:23 p.m. »
Nu fac nici o apreciere, am calculat niste procente ce se pot deduce din nr de pozitivi raportat la numarul de teste efectuate.
Care vreti sa faceti statistici si dezbateri pe procentele alea n-aveti decât.

Ceea ce am constatat eu e faptul ca cei din guvern urla mai tare acum decât o faceau cu 11 zile mai devreme, când procentul era mult mai mare (peste 6%).
Adica la 4044 de teste erau 246 de pozitivi si nimeni nu s-a crizat ca si ieri când erau 450 la peste 12000 de teste, adica de 3 ori mai multe.
Restul e can-can si politica ordinara, ca vin alegerile si poporul nu conteaza decât sa puna stampila "corect".
Iar analfabetii functionali care nu înteleg pe ce lume traiesc si care sunt vreo 40% din populatie pot sa stea linistiti, guvernul are grija (si) de ei.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1087 : 03.Iul.2020, 11:19:16 p.m. »
La ce te ajuta?

La ce altceva poate să mă ajute decât să știu dacă am luat contact cu virusul până acum sau nu.  :dknw:

Online ntire2000

« Răspuns #1088 : 03.Iul.2020, 11:23:12 p.m. »
Si daca esti asimptomatic ce faci?
O criza de personalitate?
Te dai cu agheasma?
Te izolezi în padure de restul familiei?
Viata merge înainte, asa a mers si în 1920, acum 100 de ani.
Intre timp, unii au ajuns pe Luna si pe Marte.

PS: Daca vei fi pozitiv, macar nu-i lasa sa se joace cu mintea ta, doar ei au de câstigat.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1089 : 03.Iul.2020, 11:26:28 p.m. »
E vorba de testul pentru anticorpi, nu de cel pentru prezența virusului.