Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164134 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1050 : 20.Iun.2020, 12:33:38 a.m. »
Bomba zilei

Coronavirusul era prezent din decembrie 2019 în Milano și Torino, arată o analiză a apelor menajere din Italia

deci virusul a evoluat, cel mai probabil vor recunoaste într-un final ca este asemanator virusului gripal si nu vor gasi niciodata un vaccin eficient din cauza multiplelor tulpini care se vor dezvolta în timp.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #1051 : 20.Iun.2020, 09:53:27 p.m. »
Bomba zilei
   Si de ce se purtau masti in Taiwan inca din noiembrie 2019 ? Chiar in Taipei ! Sursa e sigura, (persoana  care a fost in delegatie acolo).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1052 : 20.Iun.2020, 10:01:18 p.m. »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Fujitsu

« Răspuns #1053 : 21.Iun.2020, 05:51:56 p.m. »
In China se purta masca și înainte de era Covid-19. Pe considerente de poluare, știam eu.
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline enicky

« Răspuns #1054 : 21.Iun.2020, 07:33:37 p.m. »
In China se purta masca și înainte de era Covid-19. Pe considerente de poluare, știam eu.
   Da, parca si in Filipine, dar in Taiwan nu e cazul. Oricum in zona se stia dar europenii nu "voiau" sa creada !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #1055 : 24.Iun.2020, 11:48:50 p.m. »
  Se pare ca deja subiectul/topicul nu prea mai prezinta interes !
Dar ce am auzit in seara asta, a venit ca o confirmare la ce auzusem "pe surse", dar parca nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat asa :
  Sefa sectiei de hematologie a Spitalului Colentina a spus in fata camerelor ca in trei luni au avut 24(douazecisipatru) de pacienti covid intr-un spital cu 900+ de paturi.
  Nu le mai insir eu, dar hai sa vedem cate specialitati are acest spital !
Cred ca medicii de acolo s-au saturat si de concediu si de covid, nu mai stiu unde se pune stetoscopul, cum se foloseste bisturiul, s.a.m.d.
  Oare cati din potentialii pacienti ai spitalului nu mai sunt printre noi ?! X-(

Online ntire2000

« Răspuns #1056 : 25.Iun.2020, 12:04:30 a.m. »
Io zic sa nu te relaxezi prea tare ca abia acum începe.
Cel putin la mine.

Alertă la Spitalul de Urgență Bistrița. Asistente de la Neurologie și ATI, confirmate cu Covid-19

Cred ca noi suntem ca de obicei "defazati" fata de restul lumii civilizate cu 3-4 luni în urma evenimentelor.
Cam cum suntem ramasi în urma cu 30-40 de ani în urma civilizatiilor occidentale.

Parca vad c-o sa ne facem concediul de odihna în sufragerie admirând peisajele din filmele de pe Netflix.

PS: daca sarim de 400 de cazuri noi pe zi eu zic ca e naspa situatia.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online ntire2000

« Răspuns #1057 : 25.Iun.2020, 09:21:59 a.m. »
Proba de la un decedat suspect de COVID, blocată în depozit de firma Cargus, după ce a aflat că DSP Botoșani i-a folosit ca transportatori!

Ce naiba, astia transporta Covid prin firmele de curierat?!?  =))

Ca fapt divers, firma mea a fost obligata sa faca contract pentru preluarea tonerelor de imprimanta uzate de catre o firma care foloseste containere speciale.
Initial s-a vrut livrarea deseurilor prin curier, dar cica legile de mediu nu permit asa ceva.
Bine ca se pot transporta arme biologice fara nici o greata.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #1058 : 25.Iun.2020, 09:37:46 a.m. »
Io zic sa nu te relaxezi prea tare ca abia acum începe.
  Nu-i vorba de relaxare, e vorba ca spitalul sta gol, si oameni cu afectiuni grave n-au unde sa se trateze!
Citat
dar cica legile de mediu nu permit asa ceva.
  E considerat conf.legii transport special de deseuri toxice, exclus mijloc de transport conventional.

Online ntire2000

« Răspuns #1059 : 25.Iun.2020, 09:46:13 a.m. »
Corect!
Iar Covid e ceva natural, nu e toxic.  :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού