Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 164149 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Ultima Modificare: 21.Mai.2020, 09:17:19 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1012 : 27.Mai.2020, 12:45:52 a.m. »
Suzuki si coronavirusul...

Offline enicky

« Răspuns #1013 : 31.Mai.2020, 01:01:10 p.m. »
Zero decese covid-19 intr-o tara cu 97 milioane de locuitori
   Interesant este Timeline-ul din articol.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Blitzu

« Răspuns #1014 : 31.Mai.2020, 09:32:55 p.m. »
Zero decese covid-19 intr-o tara cu 97 milioane de locuitori
   Interesant este Timeline-ul din articol.
Nu au raportat niciun deces. Not enough for me.
Vedem 2 variante;se supraexagereaxa cu numărul cazurilor și al deceselor iar lpolul opus,se raporteaza zero cazuri cu zero morti.
Care e scopul,ce concurs se desfășoară si noi nu stim?
La inceput m-am interesat si eu,pe la cunostintele care lucreaza in spitale din cateva tari,suna grav... apoi mi-au zis ca destul de pustiu  fiindca,cazurile de Covid nu dădeau peste cap sistemul medical (nu stiu pe nimeni in UK) dar lumea trăia in panica,oameni care aveau nevoie de tratament au fost amanati,in timp ce 60% din personalul medical frecau menta acasa,alături de medicii de familie.
Sincer,oameni buni,nu mai știu ce sa cred. Traiesc in Belgia(iadul pe pământ cica) dar tot personalul medical cu care am vorbit,au zis ca au avut cazuri(cateva cazuri) si vorbeau cu o relaxare de nedescris....sa nu ajungem la protecție,fara masaca in cabinet etc.... Oameni plictisiți in spitale,altii in "vacanta" acasa...
Sa nu ma înțelegeți greșit,eu cred ca virusul exista,doar ca tot ce e legat de el mi se pare super-exagerat. De o luna de zile îmi traiesc viața la fel ca înainte,ba mai mult,merg cu bicicleta sute de km săptămânal cu prieteni,facem grătare impreuna etc etc. Atata lume plimbându-se pe jos și pe bicicleta nu am vazut in cei 9 ani de când sunt aici. Asa a fost de la începutul Lock-down-ului . Sper ca in 4-6 luni se relaxează treaba.
Vad regulile impuse la restaurante și terase. Zic PAS,nu mai merg.
Vad ca Grecia nu accepta turiști din Belgia...asta e ,de cacat,am sa merg la Budapesta unde voi face schimb de masina cu un amic roman,ca sa-mi trag rulota panla greci. Da,stiu ca veti zice ca nu respect reguli....
Traiesc intr-o tara cu 11kk locuitori care a fa ut 1kk teste iar unul din Ro,tara cu dublu populatie si 50 % teste fata de BE are voie sa mearga 8n Grecia... Atunci zic:Fuck the rules!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline toma

« Răspuns #1015 : 02.Iun.2020, 07:21:05 p.m. »

Si, ai gasit raspuns la intrebarea asta?

Cu concediu in Grecia: atat timp cat mergi cu rulota, prezinti un risc mic pentru ei. Acuma' daca brusc te lovestea setea de cultura si stai doar prin muzee... presupun totusi ca pentru plaje te duci  ;)
In plus, daca ai niste dileme morale si te adie un sentiment de vina cred ca e suficient sa te porti responsabil si sa pastrezi distanta sociala si regulile de igiena si protectie si totul o sa fie ok.

« Ultima Modificare: 02.Iun.2020, 08:07:51 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Blitzu

« Răspuns #1016 : 02.Iun.2020, 08:57:21 p.m. »

Si, ai gasit raspuns la intrebarea asta?

Cu concediu in Grecia: atat timp cat mergi cu rulota, prezinti un risc mic pentru ei. Acuma' daca brusc te lovestea setea de cultura si stai doar prin muzee... presupun totusi ca pentru plaje te duci  ;)
In plus, daca ai niste dileme morale si te adie un sentiment de vina cred ca e suficient sa te porti responsabil si sa pastrezi distanta sociala si regulile de igiena si protectie si totul o sa fie ok.
Cu numere de Belgia,in cazul în care nu se mai relaxează,se pare ca nu ai șanse,chiar dacă am buletin de Ro. Degeaba promit eu ca păstrez distantele și respect masurile,problema e ca nu poți întra în țară. 

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline Blitzu

« Răspuns #1017 : 02.Iun.2020, 09:19:56 p.m. »
"Si, ai gasit raspuns la intrebarea asta?"

Nici nu l-am cautat,nici nu vreau sa ma obosesc sa-l aflu. Mi se pare ca totul e fa ut pe genunchi în pauza dinaintea orei.
Eu mizez pe faptul ca pana la sf lui August se vor mai relaxa masurile,altfel am planul B detaliat mai sus.

Offline ntire2000

« Răspuns #1018 : 02.Iun.2020, 09:52:30 p.m. »
Dupa ce se duce lumea dracu' cu totul, nimanui n-o sa-i mai pese de virusul asta, o sa ne plimbam alaturi de el.
E si asta o modalitate de a trece la next level al cârmuirii turmei - cultivarea sentimentului de indiferenta fata de disparitia celui de lânga (foamea o sa-l amplifice).
Ca-n documentarele alea cu antilope în care da iama leul, dispar câteva fara ca celorlalte sa le fie cumva afectata migratia spre o "lume (pasune) mai buna".
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #1019 : 02.Iun.2020, 10:06:07 p.m. »
Nici nu l-am cautat,nici nu vreau sa ma obosesc sa-l aflu.
  Intrebari de genul mi-am pus si eu, asta probabil pentru ca am prea multe informatii, marea majoritate din surse sigure.
Recunosc ca nu le-am "lasat" si aici pe forum(asa am considerat ca este bine), dar coreland cu informatiile(diagnosticele) despre ultimile decese, neclaritatile se amplifica. Daca ce scrie acolo este corect(si asa ar trebui sa fie), ultimii noua ar fi murit oricum, mai devreme sau mai tarziu.

Cat despre concediu, fiecare este liber sa faca ce doreste.
   Fie ca mergi in Grecia, fie ca mergi la terasa in Herastrau, e aproape acelasi lucru. Si daca unii cred ca tu duci covidu' la greci, eu as zice sa ai grija sa nu-l iei tu de pe la ei.
   Nu de alta, dar dupa prezenta pe forum din ultimile trei luni, mie mi se pare ca n-ai avut nicio raceala banala ! :)

Personal probabil c-o s-o las mai usor cu vacanta anul asta, chiar daca sunt mai in varsta, sau tocmai din cauza asta...

P.S. Chiar ma intrebam asta-vara, ce sete au unii, de fac si cate 2-3 vacante(mari) pe an, acum imi dau seama, stiau ei ceva de pandemie... :-))