Autor Subiect: carti de citit  (Citit de 14884 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: carti de citit
« Răspuns #40 : 20.Apr.2017, 09:28:19 a.m. »
Cu alte cuvinte, tot 'ie' carti de citit pe lumea asta... ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline miaunica

« Răspuns #41 : 20.Apr.2017, 11:39:10 a.m. »
Eu am o teorie: daca am prea mult timp liber, cuget la ce nu trebe! Daca cuget la ce nu trebe...ma doare capul si-mi vin idei :D! Asadar, trebuie sa-mi tin mintea ocupata! Cum? Citind ! ;)
cainii au stapan...pisicile au anturaj

The following users thanked this post: shpeedy, toma, Lerua07

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #42 : 21.Apr.2017, 12:01:36 a.m. »
Eu am descoperit total intamplator suedezii. Trilogia Millennium- Stieg Larsson (ecranizarea este 5 trepte sub carte) mi-a mers la suflet!

Intradevar, trei volume de nota zece.  :good:  Am amintit de ea pe forum inca din 2010 in topicul despre excursia la Nord Kapp:D

Exista si un fel de continuare, scrisa de David Lagercrantz. Vad ca in romaneste se numeste Prizoniera in panza de paianjen - Millennium 4  :)

Offline miaunica

« Răspuns #43 : 21.Apr.2017, 10:13:26 a.m. »
Si Larsson avea o continuare, dar n-a mai  apucat s-o termine...mare pacat...

Offline dAlex

« Răspuns #44 : 27.Apr.2017, 03:41:21 p.m. »
Am dat peste o carte numita: "Ion Iliescu Biografia Secreta Candidatul Manciurian" a lui Vladimir Alexe.

Este foarte buna pentru cine e interesat de subiect, pentru a vedea cam la ce nivel se implica rusii in treburile interne ale diferitelor state. Se gaseste in format electronic, eu asa o citesc. E grozava!

Au mai fost biografii de ale lui Iliescu, una scoasa si de el, dar cu "lipsuri". Nu obisnuiesc sa cred in teorii ale conspiratiilor prea usor, da cartea asta e buna si daca ar fi fictiune, lucru putin probabil avand in vedere ca ies la iveala implicatii ale rusilor chiar si in SUA.
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline miaunica

« Răspuns #45 : 17.Mai.2017, 04:43:44 p.m. »

Exista si un fel de continuare, scrisa de David Lagercrantz. Vad ca in romaneste se numeste Prizoniera in panza de paianjen - Millennium 4  :)

si inca o continuare  ;)
http://www.goodreads.com/book/show/32599492-the-girl-who-takes-an-eye-for-an-eye

Tocmai am terminat Prizoniera in panza de paianjen..ce sa zic, frumoasa actiunea, se continua firul epic al povestii, dar lipseste acel "ceva"al lui Larsson, implicit claritatea personajelor...

In schimb , Camilla Lackberg mi se pare de top pe segmentul ei ( carti politiste). recomand amatorilor de gen.

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #46 : 20.Mai.2017, 06:00:28 p.m. »
si inca o continuare  ;)
http://www.goodreads.com/book/show/32599492-the-girl-who-takes-an-eye-for-an-eye

A apărut în librăriile din România?  Pe aici, din ce am întrebat, apare abia în septembrie. :(

Offline miaunica

« Răspuns #47 : 22.Mai.2017, 11:50:59 a.m. »
Nu, nu! E pe "vine"!

Offline shpeedy

« Răspuns #48 : 20.Iul.2017, 10:53:19 a.m. »
Prin intermediul unui coleg de birou, am gasit o editura ce ofera carti practice la preturi destul de OK - editura MAST.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline miaunica

« Răspuns #49 : 20.Iul.2017, 02:59:49 p.m. »
Aia cu invatatul corect sa  inot ,dupa carte, ma tenteaza maxim!  :D... si alea cu scufundarea mi se par de capatai! Daca le comand imi trimite si atestatul prin posta?