Autor Subiect: Capac roata janta tabla  (Citit de 1199 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Gby

Capac roata janta tabla
« : 20.Feb.2020, 10:40:05 a.m. »
Buna ziua. Sunt interesat de un capac de roata pentru Suzuki Vitara 2017 ca cele din fotografie. Ma poate ajuta cineva. Multumesc!
  • Suzuki Vitara 1,6 Benzina, Passion AllGrip, Savanna Ivory Metallic + Cosmic Black Pearl Metallic, Suzuki Splah 1,2 GS, 2008, Turqoise

Offline Vecchio

Re: Capac roata janta tabla
« Răspuns #1 : 20.Feb.2020, 11:36:34 a.m. »
Te-ai uitat pe site-ul suzuki la accesorii? Seamănă perfect cu ale mele pe R16
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline Vecchio

« Răspuns #2 : 20.Feb.2020, 11:39:23 a.m. »
Așa arată!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline Gby

« Răspuns #3 : 20.Feb.2020, 12:00:43 p.m. »
Mutumesc! Capacele sunt cele indicate de dumneavoastra, problema este ca se vand la set de 4 si mie imi trebuie numai unul.
  • Suzuki Vitara 1,6 Benzina, Passion AllGrip, Savanna Ivory Metallic + Cosmic Black Pearl Metallic, Suzuki Splah 1,2 GS, 2008, Turqoise

Offline ElPolloLoco

« Răspuns #4 : 20.Feb.2020, 01:49:56 p.m. »
Mutumesc! Capacele sunt cele indicate de dumneavoastra, problema este ca se vand la set de 4 si mie imi trebuie numai unul.
Cumperi setul si ai de rezerva  :D. Nu sunt asa de scumpe, vreo 170 de lei  (https://piese.radacini.ro/anvelope/set-capace-janta-tabla-r16-19876.html).
  • New Vitara