Salut,
- Iese cumva butonul, dar cablul ramane in interior si nu ajungi la el pe sub volan. Ca sa-l mesteresti bine, trebuie data jos consola cu unitatea multimedia. Eu am incercat fara sa scot unitatea si nu mi-a iesit, a ramas cablul pe interior si nu l-am mai putut baga la loc. Deci, nu recomand sa-ti bati capul, mai ales daca esti in garantie. Cum vezi in topicul asta, cei de la service stiu(ar trebui sa stie) de problema. Daca gasesti un service care nu stie, incearca sa ajungi la DAB Auto. Acolo sigur stiu oamenii si ti-l schimba pe garantie. E posibil ca si cei de la autonet sa stie, da-le un telefon inainte.
- Problema haionului e si ea discutata pe forum. In principiu, masina e izolata foarte bine. Si, cand inchizi haionul, aerul compresat opune rezistenta. Pentru o proba, deschide o usa si inchide haionul, sa vezi ce usor se inchide. Nu stiu, totusi, ce variante ai. Eu am avut niste bureti asemanatori lipiti in spatele numarului, dar mi-au schimbat in service suporturile de numere, fara stiinta mea(e o placere intre autonet si dabauto sa-si puna brand-ul pe masini), si am ramas fara. Planific sa mesteresc tot ceva asemanator.