Autor Subiect: Zgomote stanga fata  (Citit de 3249 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ionuts

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
Zgomote stanga fata
« : 14.Aug.2009, 02:03:44 p.m. »
De cateva zile Swift-ul meu face un zgomot cauzat de un plastic de prin bord cand merg pe pietris sau cand trec peste mai multe sine de tramvai. Zgomotul se aude doar pe stanga fata. Am fost la revizie ieri si mi-au zis ca bara fata era despinsa dar azi cand am trecut peste niste sine de tramvai a facut la fel... please help

inca o problema : cand geamurile fata sunt deschise la maxim si inchid oricare dintre usi se vede cum se misca geamul in interiorul usii si face un zgomot ciudat...
Swift GS Kashmir Blue Metallic 2

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
Re: Zgomote stanga fata
« Răspuns #1 : 14.Aug.2009, 02:50:54 p.m. »
si probabil peste ceva timp n-o sa ti se mai inchida geamul , asa am patit eu ... a inceput cu niste zgomote ciudate in zona geamului ( cand era deschis ) si am sfrasit cu macaraua cazuta ...
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline ionuts

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #2 : 14.Aug.2009, 03:14:27 p.m. »
sper sa nu se intample si la mine asa... dar nu se stie niciodata... macaraua ce pret are?
Swift GS Kashmir Blue Metallic 2

Offline allex010

« Răspuns #3 : 14.Aug.2009, 06:48:37 p.m. »
La mine s-a desprins un surub care se plimba prin portiera. Ambanuit ca e de la difuzor, dar s-a dovedit ca e de la macara......
SS 1.3 GS, negru

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
« Răspuns #4 : 14.Aug.2009, 07:06:28 p.m. »
sunete ciudate la portiera stanga am si eu-pare a fi un surub picat care se zbate acolo:))...mai nou..dupa concediul din vara asta am obs ca atunci cand cobor geamul am si un usor scartait (in timpul coborarii). sper sa nu am surprize pana in octombrie cand ma duc la revizie si sper sa le rezolv....pe garantie.
salutari...bye
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

Offline allex010

« Răspuns #5 : 16.Aug.2009, 12:09:19 p.m. »
Eu nu am asteptat pana la revizie. Am sunat la service, amexplicat care e problema si m-am programat. Intr-o jum de ora s-a rezolvat .
SS 1.3 GS, negru

Offline petku.c

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #6 : 03.Sep.2009, 11:03:49 a.m. »
Intr-adevar si la mine se aude un zgomot in stanga fata, pare ca ar fi din spatele volanului, directie undeva, nu mi se pare a fi vreun plastic. Se simte in general cand am volanul bracat spre dreapta si e drumul cu gropi. A inceput de pe la 3000 de km, acum am ceva peste 10000 si se aude din ce in ce mai tare. Swiftul unui prieten care are acum vreo 3500 km a inceput sa faca la fel. Tare mi-e ca se slabeste vreo prindere pe la articulatii sau se uzeaza o piesa foarte repede. Daca mai stie cineva ceva, sa-si dea cu parerea. Eu, pana una alta, mai am un pic si ma duc la revizie, dar nu ma astept la vreo solutie din partea lor
Swift 1.3 GLX Special Edition - Cooper
B 96 UOL

Offline Floyd

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 63
  • detailing & curatare profesionala la domiciliu
« Răspuns #7 : 23.Oct.2009, 11:25:31 p.m. »
  salutari....aceasi problema o am si eu pe stanga fata...exact in mometele descrise pe ici...adica atunci cand virez, si sunt si ceva deniveari..

saptamana care vine ma duc pana la service sa vedem ce or gasi...

aaa...si inca o chestie... de la viteza de 70 km/h incolo, se aude un zgomot "finut", "infundat" care suna ca un "huruit' ,"suierat", "frecare"....care....ca tot veni vorba....pare ca se aude tot de pe stanga fata

(acum sincer...atat cat ma pricep eu, imi suna a ceva rulment ,.....sau cine stie...)
www.dirtlock-detailing.ro (in curand)
dirtlock.detailing@gmail.com
www.google.com/+dirtlock-homes  0727 680 115 0754.470.161

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #8 : 24.Oct.2009, 10:19:26 a.m. »
Suieratul de la 70/h poate sa fie din cutie, se numeste ''sirenaj'', nu este nimic grav - poti sa mergi 500000 de km cu el. Bafta!

Offline Floyd

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 63
  • detailing & curatare profesionala la domiciliu
« Răspuns #9 : 26.Oct.2009, 09:58:04 a.m. »
poate din punct de vedere tehnic......psihic nu cred !.  Si nu ca as fi eu cine stie ce pretentios....dar zgomotul asta e chiar obositor si enervant .........mai ales daca faci un drum mai lung. Bine ca mai lamurit cat de cat (la cutie nu ma gandisem), sa vedem ce o sa zica baietii de la service. Dupa ce rezolv (daca rezolv), va anunt ce si cum a fost....

www.dirtlock-detailing.ro (in curand)
dirtlock.detailing@gmail.com
www.google.com/+dirtlock-homes  0727 680 115 0754.470.161