Autor Subiect: Cutremur in septembrie???  (Citit de 6535 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dragon

Cutremur in septembrie???
« : 13.Aug.2009, 11:34:02 p.m. »
Iata ce am aflat! Cititi si voi http://www.libertatea.ro/stire/omul-magnet-romania-lovita-de-un-cutremur-pe-13-septembrie-251559.html si v-as ruga sa va spuneti parerile.Eu unul sint ingrozit! :(
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline hugbear

Re: Cutremur in septembrie???
« Răspuns #1 : 13.Aug.2009, 11:37:06 p.m. »
Pai acolo zice ca
Citat
"Pe 13 septembrie, la ora 9 dimineaţa, Bucureştiul va fi lovit de un cutremur foarte mare"
Tu de ce sa fii ingrozit in Braila???  =))
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline nada605

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 315
  • Gen: Femeie
  • B-07-SAP
« Răspuns #2 : 13.Aug.2009, 11:41:34 p.m. »
japonezii cu toate sistemele lor ultra super mega extra performante nu pot sa prezica un cutremur decit cu 1 minut inainte.....
parca pe 29 august 1999 a fost eclipsa?( nu mai stiu data sigur ca nu eram aici) atunci era sfarsitul lumii....
in anul 2000 sfarsitul lumii.....e 2009 si exemplele pot continua...carmen hara ce zice??
Eu una am incredere in Dumnezeu ca EL le stie pe toate si le aseaza pe toate cum trebuie asa ca, chiar daca ar fi un cutremur pe 13 septembrie sau maine sau azi face parte din viata  :), toate sint de la EL asa ca trebuie sa multumim si sa mergem mai departe.
Nu trebuie sa iti fie frica,nu mi-o lua in nume de rau dar caramida poate sa iti cada in cap si stind in pat!
Cu Dumnezeu inainte!!
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir

интересное

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 13.Aug.2009, 11:43:10 p.m. »
fenomenal articol...fenomenal ziar Libertatea asta.
in alta ordine de idei....mai degraba ma sperie omu magnet ala decat previziunile astora:))
grad de credibilitate din partea mea...un max 5%.
pa
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

Offline dragon

« Răspuns #4 : 13.Aug.2009, 11:43:35 p.m. »
Braila,ca si Galatiul este in pericol,adica daca stai la bloc este bine sa pleci.... :(Sursa http://ioanistrate.ro/   -undeva este o harta in care este aratata afectarea zonala a Romaniei.Multi or sa rida cum au mai si ris de dl .ing.Istrate ,dar el e singurul care a prezis cutremurul din `77! :ceas: ,lucru mentionat in memoriile lui Pacepa.Doamne fereste-ne!
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline nada605

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 315
  • Gen: Femeie
  • B-07-SAP
« Răspuns #5 : 13.Aug.2009, 11:48:13 p.m. »
eu una chiar nu rid, nici de frica ta nici de stirea asta nici de prezicatori,(in general nu rid de oameni) am invatat sa primesc de la viata si cele bune si cele rele  fericita.
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir

интересное

Offline hugbear

« Răspuns #6 : 13.Aug.2009, 11:55:59 p.m. »
Domnul inginer precizeaza pe blogul domniei sale ca:
Citat
In acest moment vad numai praf si ceata.
Probabil e vorba de un moment perpetuu in care o bucla temporala l-a prins in imuabila dansei capcana...

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #7 : 13.Aug.2009, 11:58:48 p.m. »
ar mai fi o varianta...e praf de beat si are numai ceata-n cap:)
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

Offline hugbear

« Răspuns #8 : 14.Aug.2009, 12:02:25 a.m. »
Ar fi bine, ca betia mai si trece...

Offline dragon

« Răspuns #9 : 14.Aug.2009, 12:15:52 a.m. »
Am mai intilnit -o varianta cu un calugar Gherasim,supranumit marele vizionar al Romaniei ,care anunta si el un cutremur catastrofal.Cica ar fi fost pe Realitea Tv un reportaj! Nu l-am vazut acest reportaj.. si nici nu am reusit sa gasesc in arhiva Realitatea Tvreportajul respectiv...M-ar fi interesat!dar nu articolul cu calugarul cu ATV -ul rasturnat ,ca e o coincidenta de nume! :dknw:Ati vazut ca seful de la institutul de seismologie,Radulian parca il cheama,prognoza un cutremur in falia din marea Neagra?!!Zicea ca replicile la precedentul cutremur au fost foarte putine si de intensitate mica si se asteapta la un cutremur .... :-S
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!